Aloita uusi keskustelu

Kuka alusti Hitlerin nousun?

Aloittaja: Digger Muut 19.2.2012 10:05

1930-luvulla Saksassa oli valtava inflaatio. Itsellänikin on sen ajan postimerkkejä joiden hinta on 2 tai jopa 5 miljoonaa Saksan markkaa.  Kuka silloin oli vallassa?  Hitlerhän nousi tämän mielettömyyden korjaajaksi ja onnistuikin, kunnes meni mahdottomuuksiin.  Mutta onko historian  tietäjää joka kerotisi, millaiset olivat hallitsijat, jotka järjestivät Saksan moiseen tilaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 141 viestiä

Saksa oli demokratia. Vaalivoitto ratkaisi, ei 'hallitsijat'. Kansa siis päätti ja nosti Hitlerin valtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että muistit mainita. Mitä on keskustelu ilman persuja. Olen varma siitä, että monet persujen haukkumisetkin ovat teidän itse tekemiä. Pääasia, että nimi näkyy. Hyvää mainosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oikeastaan Hitler oli Stalinin luomus. Saksa hävisi 1. Maailmansodan, kun ympärysvaltoihin kuului melkein koko maailma. Stalin halusi laajentaja Neuvostoliittoa sotimalla, sillä se on ollut Venäjän päämäärä vuosisatoja. Tulisijan siitä ryöstösaalista lisää. Tarvitsi Stalinin tukea sellaista kehitystä, joka johtaisi Saksan koko maailmaa vastaan. Hitlerin tunnistaminen tarpeeksi tyhmäksi, tukeminen ja ohjailu ei ollut rakettitiedettä. Stalinilla oli Saksassa innokkaita auttajia. Niin Stalin alkoi auttaa Hitlerin valtaa. Sitten ohjattiin Hitler liittoon Stalinin kanssa ja autettiin häntä Ranskan valtauksessa ja niin oli länsivallat pian liitossa Stalinin kanssa. Silloin oli Hitler jo hävinnyt sotansa. Hitlerin peli oli kivetty tieksi tappioon. Hitlerin kaksoisolento pääsi hengestään. Hitler karkasi eräitten tietojen mukaan Etelä-Amerikkaan ja eli siellä vaimonsa kanssa onnellisena saksalaisen väestön keskuudessa ja avoimesti kuten muutkin saksalaiset karkurit. Hän kuoli siellä 1950-luvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hitlerin paosta on tosiaan kirjoitettu ja suomeksikin käännetty oikein kokonainen kirja. Kuuluu kyllä osastoon 'salaliityoteoriat' eikä parantanut ainakaan minun historiatietojani millään lailla. Taitavasti opuksessa on sekoitettu faktaa ja fiktiota joten moni saattaa pitää juttuja täytenä totena. Minä en.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hitlerin luonteen tuntien karkulaisuus olikin hänelle tyypillinen ratkaisu ja sen toteuttaminen oli helppoa. Saman karkaamisen vastuusta tekivät Hitlerin monet muutkin herrat, jos tilaisuutta sattui olemaan. Göring pidätettiin Hitlerin käskystä ja ei päässyt pakoon. Kirjan epäilemiseen ei ole avojalan kulukijalla ole mittään kanttia. Stalinille Hitleristä esitetty kallon palanen osoittautui naisen palaseksi. Niitä palasia oli Saksassa ja Venäjällä tarpeeksi tarjolla. Hitler oli raukkis, joka nautti vallastaan muista välittämättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän siinä kirjassa kerrotaan. Mutta kun maailmassa präntätään pilvin pimein jos jonkinlaista salaliittoteoriaa. Kirjasta jäi mieleen esim. väite jotta Aatu vaimoinensa ois kuskattu olikosenyt Travemyndestä Espanjaan hitaalla Ju-252 kuljetuskoneella! Siis jo tuolloin tutkavalvotun ilmatilan läpi! jne. Uskoohan ihmiset jopa UFOihin, niistäkin on kirjoitettu kirjoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avojaloin tullee. 26.7.2019. 14:07. Sitä kirjaa en ole lukenut, mutta lukemassani kirjassa Hitler lensi Norjaan, josta muutkin herrat menivät joukolla sukellusveneellä Etelään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avojallointulosa 26.7.2019. 14:07. Kenelläkään ei ole mahdollista tutkia Hitlerin pakoa ja perinjuurin suuttuneella vieläkin vähemmän. Junkers-252 oli nopea kuljetuskone ja sillä 4000 km lentomatka. Ilmatilassa pyöri paljon koneita ja niiden seuraaminen oli mahdotonta. Seurattiin vain tärkeimpiä kohteita. Uskonnot on erikseen. Lentomatka Norjaan oli kuitenkin helposti järjestettävissä ja sukellusveneitä oli vielä paljon. Otappa selevää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä se, paosta on kirjoitettu paljonkin ja niissä on esitetty jos jonkinlaista reittiä. milloin Norjaan, Tanskaan Romaniaan jne. "Suosituin" lienee Hanna Reitschin käynti pienkoneella Berliinissä huhtikuussa 1945. Luin jo 1960-luvulla aiheesta kuinka väitettiin Hannan vieneen Aatun turvaan. Kerta toisensa jälkeen on nämä salaliittoteoriat todistettu vääräksi mutta kaikesta huolimatta aihetta pidetään esillä ja kirjoja kirjoitellaan koska ne myy. Kirjoissa ja jutuissa sopivasti unohdetaan todelliset todisteet Aatun kuolemasta. Viimeksi lukemani kirja on kyllä hämäävän taitavasti kirjoitettu, täytyy myöntää, mutta ottamalla selvää 'todisteiden' oikean laidan, hämäys kyllä paljastuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avojalakanen tullloo 26.7.2019. 16:59. On väitetty, että CIA oli myös löytänyt Hitlerin. Neuvostoliitto rakenteli hyökkäystä lopun Euroopan valtaamiseksi. Hitler olisi siinä pelissä ollut sopiva työkalu. Siksi Hitlerin antaminen elellä rauhassa akkoineen oli aivan järkevää. Taidat liioitella vakavasti kyvystäni arvioida ja arvottaa todisteita asiassa. Hitlerin itsemurha haiskahtaa lavastuksesta, sillä Hitler keräili kavereineen valtavasti omaisuutta ja kätki niitä piiloon. Hitler oli huijari ja tuskin muutti tapojaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukin tulkoon kaikin mokomin uskomuksillaan autuaaksi. Salaliittoteorioita Hitlerin kuolemasta tai kuolemattomuudesta on tässä vuosikymmenten saatossa viritelty niin monta eri versiota, että ne minun silmissä on vain teorioita. CIA on todella raportoinut Hitler-havainnoista ympäri maailmaa. Kuinka ollakkaan, lukemassani kirjassa kertoillaan vain noista Argentiinassa nähdyistä Aatu-havainnoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hitler oli huijari, joka teki kaikesta ropakantaa. Että muka Hitleri olisi ottanut vastuusta tekemästään vahingosta on tietysti naurettavaa. Puolet Saksan kaatuneista aiheutui sen jälkeen, kun sota oli kaikilla mittareilla hävitty ja kaupungit alkoivat raunioitua tiilimurskaksi. Hitler piti kiinni vallastaan niin pitkälle kuin voi raukkamaisesti ja itsekkäästi. Sellainen mies lähtee elämään muualla ja jättää muut kärsimään. Tottakai kaikki oli järjestetty etukäteen. Sit- reittiä meni muutkin pakoilevat herrat. Olisihan Hitler voinut paeta Stalininkin luokse, sillä siellä olisi ollut ystävällinen isäntä kaverilleen. Siinä olisi paras konjakki virrannut ja naisista nautittu. Puhuttavaa olisi riittänyt lopuksi ikää. Minä kun en ropakantaa ja sankaritarinoihin usko näitten huijarin kohdalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ympärysvallat kokoontuivat vuonna 1919 Ranskan Versailles´hin neuvottelemaan rauhansopimuksesta. Saksaa ei kutsuttu mukaan neuvotteluihin. Sen piti kuitenkin allekirjoittaa sopimus ja hyväksyä rauhanehdot.

Versailles´n rauhansopimuksessa todettiin, että Saksa oli yksin syyllinen sotaan. Saksan piti maksaa suuret sotakorvaukset ympärysvalloille. Se joutui luovuttamaan omia alueitaan naapurivaltioille ja menetti kaikki siirtomaansa. Saksan armeijan kokoa rajoitettiin. Lisäksi sukellusveneet, panssarivaunut ja lentokoneet kiellettiin.

Saksalaiset pitivät Versailles´n rauhaa epäoikeudenmukaisena. Sitä alettiin kutsua häpeärauhaksi. Myös Yhdysvalloissa oltiin sitä mieltä, että sopimus oli liian ankara. Sodan tuhot ja suurten sotakorvausten maksaminen johtivat talouden romahtamiseen Saksassa. Saksalaiset tunsivat itsensä nöyryytetyksi. He olivat menettäneet kunniansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hitler oli Stalinin luomus ja talutettava Hitler oli punakaartissa 1918 uusimpien tietojen mukaan. Stalinin johtamat kommunistit auttoivat Hitlerin valtaan. Stalin koulutti maassaan Hitlerille upseerit ja auttoi aseitten kehittelyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pätkä Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen (NSDAP) julistuksesta vuodelta 1920: "Älä odota mitään bolshevikeiltä. Venäjän hallituksessa on yhdeksän kymmenesosaa juutalaisia. Bolshevismi on juutalainen huijaus." Sen sortin punikki tämä herra korpraali...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avojalakane tullee 24.7.2019. 17:37. Huijari se oli nykytietojen mukkaan tämä Hitlerikin. Sen aatteen sosialistinen idea oli sama kun Stalinillakin, että ryöstetään rikkaat ja ollaan ökyrikkaita. Leninille ja Stalinilla oli pikavene, joka möi rikkailta ryöstettyä Tukholmassa ja toi näille kommunistiherroille ylellisyystavarat. Samaa ne teki Hitlerin kaveritkin juutalaisilta ryöstetyllä omaisuudella ja kauppa kävi. Lopeta hyvä mies ropakantaa uskominen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Enontekiön kunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille