Aloita uusi keskustelu

Jokainen elämäni vuosi on ollut vauraampi kuin edelinen, miksi äänestäisin muuta kuin Kokoomusta?

Aloittaja: Anteeksi mutta eksyin tänne Muut 13.4.2019 14:23

Niin, miksi äänestäisin itseäni vastaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 246 viestiä

Kyllä demarit ovat aina saaneet hyvinvoinnin syöksyyn. Kohta työpaikat siirtyvät muualle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on ehkä tulossa sellainen hallitus, jossa ei ole kokoomusta. Sitten pääset tekemään vertailua onko sinulle taas tulossa entistä vauraampi tulevaisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että oikeistohallitus tulossa, vasemmistoa ei voi päästää tuhoamaan Suomen tulevaisuutta. Oikeistopuolueilla on reilu enemmistö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taannoin luin eräästä miljonääristä. Hän kertoi kuinka oli tehnyt koko ikänsä töitä, pyrkinyt laittamaan palkasta edes jotain osakesijoituksiin ja elellyt harkiten. Hänellä ei totisesti ollut paljon rahaa sijoitettavana, mutta hän valitsi osakkeensa älykkäästi. Nyt hän sitten on eläkkeellä ja varakas - ammatiltaan hän oli viilari.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin miksipä äänestäisit itseäsi vastaan sillä suomen työtä tekevät pistävät leivän sinunkin suuhusi. Aivan kuin käen poikasta ruokkivat sijaisvanhemmat, jotka ruokkivat päivä päivältä itseään monin kertaisesti kookkaammaksi kasvavaa poikasta. luullen sitä OMAKSI POIKASEKSEEN! Siinnä on eroa ketkä tekevät työn ja ketkä lepäävät toisten suomilla LAAKEREILLA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tiedätkö nyt voi kokoomus jäädä Kummeliksi rannalle seisomaan! Sillä nyt on työväen aika hallita POHJOLAN SUOMEA! . . . Tänne päin täällä marssivat työläiset !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MIksi kuvittelet, että nyt pitäisi työläisen marssia? Rinteen lupauksista ei toteudu kuin helpot ja se on veronkorotus sekä ruoan hinnan nousu. Loput ovat tuuleen heitettyä potaskaa lähtökohtaisesti. Vappu on kuitenkin pian, muistakaa kaikki marssia kyselemään mitä Rinne on nyt valmis teille jakamaan, muuta kuin lämmintä kättä. -Vaalit on näetset ohitse.
Nämä marginaaliset voittajat (SDP) tarvitsevat kumppaneikseen tulevilta puolueilta taloustietoa, sekä pääministeriehdokkaan. Niin ja tietenkin: unohtaa myös ne vaalilupaukset. Li anderssonilla esim. oli vakuuttavampi lähestymistapa aiheeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän keskusta/oikeistopuolueilla on enemmistö eduskunnassa. Vasemmistolla 40+16 edustajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itseasiassa vuoden 1987 alkaen eli yli 30 vuotta Kokoomus on ollut aina hallituksessa yhtä lyhyttä ajanjaksoa lukuunotamatta.
Minulle se on mennen tullen "aina".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen rikas ja akateeminen. Äänestin persuja (en olisi itsekään aiemmin uskonut tätä päivää tulevan) ja tällä menolla äänestän jatkossakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole rikas, vaan toimeentuleva ja kaikki mitä on, olen joutunut hankkimaan kovalla työllä ja mitään en ole saanut taivaalta, kuten sosialistit tämän menon kuvittelevat. Olen joskus nuorena äänestänyt sosialisteja ja olen vieläkin kauhuissani siitä. Arvostan työntekoa, Isänmaallisuutta ja tiedän sen, mitään ei saa ilmaiseksi ja toisten armoille en ala, joten äänestän sen mukaan ja enkä ole mikään almujen ottaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo Kekkonen aikoinaan sanoi ettei kokoomusta pitäisi koskaan päästää hallitukseen, jos ei tajua miksi niin mietippä viimeistä neljää vuotta ja sitä keiden asioita he todella ajoivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kekkosella mitään tekemistä ollut kokoomuksen pitkään pannaan suomen hallituksissa. Kuunteli vain ystävien neuvoja idästä ettei ole soveliasta.
Sopii vain toivoa, ettei nykyajan SDP:llä ole kassakaapeissaan samanmoisia luurankoja kolistelemassa kenen kanssa hallituksia sopii pistää pystyyn.
Väitän myös, että kun nykyään ei tarvitse niin paljoa pelätä joutuvansa äänestysvakaumuksensa takia kärsimään, niin tätä vaihteluakin on alkanut syntymään entisaikoijen SDP:n vaalimenestysten vastapainoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös Rinne jo ilmoittanut ettei ala ainakaan Perussuomalaisten kanssa millekään. Siinäpä sitten hyvät lähtökohdat neuvotteluille muiden kanssa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en äänestäisi kokoomusta vaikka olisin rikas, ajattelisin muitakin, en olisi narsisti ja itsekäs.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olisin rikas ja minulla olisi kavereita Kokoomuksen johtoa lähellä olevissa tahoissa, minäkin äänestäisin Kokoomusta.

Kokoomus on menestyksekkäästi sosialisoinut kansallisvarallisuutta kavereilleen, koti- ja ulkomailla. Ja tulee sosialisoimaan jatkossakin. Kukapa kaveri ei tuollaista kannattaisi. Korporaatiokommunismia kauneimmillaan.

Viimeisen 4 v peruteella Sipilän pitäisi olla Kokoomuksessa, mutta maakunnista vissiin on hankala päästä Kokoomuksen pöytään. Vaikka näytöt kokooumus-tyyppisestä osaamisesta olivat vakuuttavat jo ennen poliittista uraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli olet itsekäs hölmö. Jos et asu Uudellamaalla niin Kokoomus ei ole sinun puolue. Kokoomus ajaa vain pääkaupunkiseudun asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/