Aloita uusi keskustelu

ei voi ymmärtää

Aloittaja: tavallinen nainen Muut 13.8.2019 20:42

Kertakaikkiaan en ymmärrä, jos joku jonossa, vaikkapa pankkiautomaatille tai kassajonossa tunkee aivan liki ja kuikkii olan yli. Eikö se kuulu hyviin tapoihin seisoa sen verran kaukana, jottei näe edellä olevan asiakkaan korttimaksamista jne. Jos olisi pitkä ei asia haittaisi, mutta, jos on noin 160 cm, ni paha juttu.
Sanoin täs eräs päivä takanani seisovalle miehelle, jotta voisitko seisoa hieman kauempana, kun mies tunki ihan niskaan kiinni. Mies alko kovalla äänellä hokemaan, jottei hän koskaan sotke itseään paskaan eikä sormiaan. En sanonut mitään tuohon ilkeyteen, vaan sanoin miehelle, jotta ole hyvä pääset jonossa edelleni. Tähän mies, jotta sinähän alat oppimaan missä naisen paikka on.
En viitsinyt jatkaa, vaan olin hiljaa ja mietin mielessäni, jotta kannattaisi varoa, ei minua, mutta entäs jos saman sanoo jollekin, jolla alkaa todella "kiehumaan", mitäs sitten.
Kannattaisi olla kaikille myös tuntemattomille neutraalin kohtelias. Ei olisi paljon pyydetty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 23 viestiä

Miten voi nähdä toisen korttitunnukset jos seisoo kaukana ? Kyllähän läheltä näkee paremmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen 160 pätkä, mutta harvoin kukaan tulee niskaan hengittämään kun ostoksia maksan, jos tulee odottelen kortti kädessä ihan rauhassa että menee pois, en sano mitään katson vain että onnistuuko siirtyä, tähän asti ovat onnistuneet. Kyllä se kiire loppuu hönkäiljöilläkin siihen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuon kuvitteellisen jutun otus ei ensinnäkään ole mies vaan urospuolinen ihmiselukka, jolla ei ole aivoja.
Toiseksi jos todellisuudessa tuollaista esiintyy niin siitä on syytä tehdä rikosilmoitus.
Haukkuisin tuota jutun otusta siaksi ellei se luokkaisi - sikoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei aloitus ole kuvittellinen, vaan täyttä totta. Kaikki tapahtui eräällä R-kioskilla, siis asiakasjonossa R-kioskilla. Eikä kukaan tullut apuun. Siksi päästin hänet edelleni. Säilytin malttini, mutta vapisin vielä poistuessani kyseiseltä kioskilta. Olin suunnattoman järkyttynyt siitä, jotta minulle puhuttiin noin halventavaan sävyyn monen ihmisen kuullen. Edes myyjä ei puuttunut tapahtumaan. Vastaisuudessa katson tarkkaan onko tuo mies siellä, jos on, en mene. Eikä hän ollut mikään mammanpoika, vaan noin 50-60-vuotias tyypillinen suomalainen miehenköriläs, ei haissut alkolta, eikä ollut aineissa. Vesiselvä suomalainen vanhahko mies.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi olla mielenterveysongelmainen. Ei tuota muuten ymmärrä.

Ja kukaan ei uskaltanut asiaan puuttua? Monesti se onkin paras vaihtoehto.

Vaimoani oli kiusattu samaan tapaan ison marketin palvelutiskillä. Vanhempi herra oli puuttunut puhumalla urpon käytökseen. Tyyppi oli huitaissut (onneksi ohi) ja juossut karkuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Juuri tuollaisen asenteen vuoksi, että kukaan ei halua puuttua jonkun huonoon käytökseen, on Suomessa paljon esim.työpaikka- tai koulukiusaamista. Jos joku käyttäytyy törkeästi toista kohtaan tai tekee toiselle pahaa, niin muiden ihmisten pitäisi nimenomaan puuttua siihen, eikä vain katsella vierestä.
Ja jos ei uskalla tehdä sitä vain sen vuoksi, että toinen voi huitaista niin kannattaisi miettiä olisiko itsestä kiva joutua tuollaiseen tilanteeseen, jossa kukaan muu ei auta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viisas oivallus. Aloituksessa näkyi kiusaamisen ja asian kanssa yksinjäämisen prototyyppi. Olemmeko me suomalaiset noin tyhmiä. Nopea väliintulo olisi lopettanut kiusaamisen heti. Mitä muuta tuo oli kuin kiusaamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos omalle kohdalle tuollainen juntti sattuu, vastaan takaisin kommentilla: Äitisi on varmaan ylpeä pojastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sika ukko. Olisinpa ollut paikalla niin olisin noin miehenä opastanut miten naisia kohdellaan.

Näitä vanhempien kanssa eläviä poikakultia on yllättävän paljon nykyään.
Joku on sattunut löytämään naisenkin itselleen ja kerran näin kun marketissa mies kiukutteli puolisolleen kuin pikkulapsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne on sinun pankkikorttisi varastamista yrittäviä, joille toisen ihmisen tunnusluku on kiinnostuksen kohde. Pitää huolehtia hyvin pankkikortistaan, ettei missään vaiheessa päädy epärehellisten taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi olla se sama mies, joka ruokapöydässä suureen ääneen totesti, että maito ei ole aikuisen miehen juoma vaan vasikan juomaa. Pikku päissään tietty otettuaan kaliaa ruokajuomana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"sotke itseään paskaan eikä sormiaan" oisit tuumannut että suusta sitä silti valluu.
Tosi on että ääliöille ei kannata puhua mitään.
Kahvilan tiskillä tarjottimeni yli ronkkivat ovat ällöttävän käytöksen ääliöitä myös.
Onneksi me ollaan nii hyviä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meitä ihmisiä on todella moneksi ja monen sorttisia. Huonoa käytöstä ja ikävääkin uteliaisuutta tapaa niin miehissä kuin naisissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupan kassajonossa kannattaa näissä tapauksissa mennä omien ostoskärryjen etupuolelle ja nostella ostokset hihnalle sieltä ja jättää kärryt liian lähelle tulevan ja itsensä väliin. Maksat ostokset ja sitten vasta vedät kärryt pois kassojen välistä. Näin saat kärryistä puskurin näitä moukkia vastaan, eikä tarvitse sanoa mitään. Tämä ei toimi, jos käyttää ostoskoria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

239 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Husu persuihin

Se on joukkoomme liian älykäs, ei oteta. Me erottuisimme muut tolloina. Lue lisää...
PERSU

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.11.

Fingerpori

13.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/