Aloita uusi keskustelu

Oulun Merellinen tapahtuma tarjonta.

Aloittaja: Sataman´lapsi Matkailu 14.7.2019 08:28

Oulussa merellisyyteen liittyvää houkutinta heikennetty ja kenen taholta ?

Onko Oulun Matkailu vai kuka sellainen instanssi joka saa tänne jotain merellisyyteen kaipaamaa nähtävyyttä kuten hyvä esimerkki Raahen Meripäivät jossa oli vieraileva alus Venäjältä. Oulussa oli aikoinaan joka kesä jotain laivasto-aluksia vierailulla mutta nykyisin sekin tarjonta on loppunut ja kaiken tälläisen voi vielä järjestää Toppilan-satamassakin koska väyläsyvyys on noin 7 metrin luokkaa silloin ei olisi ongelmia ihmisten alueelle pääsystäkään kuten esimerkkinä Oritkari jonne ei pääse kun joukkokuljetuksena.

Pistäkääpä töpinäksi ja annetaan asukkaille mahdollisuus tutustua myös merellisen Oulun tarjontaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 8 / 8 viestiä

Ostaa veneen ja lähtee seilaamaan! Siinä on merellisyyttä eikä sitä tarvitse vaatia että joku muu järjestää "merellisyyttä".Jos haluaa jotain tapahtumia niin pistää vaan itse toimeksi silloin saa sellaista merellisyyttä kuin haluaa.Ala soittelemaan ja lähettämään sähköposteja ja hankkimaan lupia että saat haluamasi.Älä velvoita muita tekemään asioita puolestasi vai oletko jo lapsesta asti oppinut että äiti tekee kaiken puolestasi-siltä aloitus vaikuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuleppas sinä joka suosittelet laita homma jalalle se on sillä lailla että tämänkokoisessa kaupungissa on sillekkin osa-alueelle virkailijoita joiden tehtäväkenttään tämäkin homma luokitellaan. Meidän ei tarvitse sivullisina alkaa vatuloimaan semmosta meille kuulumatonta hommaa vaan annetaan virkaihmisten hoitaa homma maaliin.Ei niitä ennenkään ole tavalliset maalikot hoitaneet esimerkiksi laivastovierailuja ym: merelliseen elämään liittyvää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin missään kaupungissa järjestetään risteilyjä kaupungin toimesta. Eiköhän ne ole yksityisiä firmoja, jotka toimivat ihan markkinavetoisesti, tai sitten ei toimi ollenkaan, kuten Oulussa, Suomen ainoassa sisämaankaupungissa, joka sijaitsee meren rannalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei ole kysymys risteilyistä vaan laivastovierailuista ja vastaavista kuten nyt oli Raahessakin Venäläinen iso purjealus jonka olivat saaneet Saksalaisilta sotakorvauksena ja on nykyisin heidän koululaivana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät tunnu matkailupomomme osaavaan kuin laskea excelillä hotelliyöpyjiä ja lentokoneita. Ideat on muiden hallussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ymmärrän miksi on työvoimapula

Tekijät ja osaajat työllistyy aina, eivätkä työtöntä päivää nää, jos eivät itse niin halua. Suomessa myös köyhyyteen pit... Lue lisää...
TOSI ON

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille