Aloita uusi keskustelu

Mikä sinua eniten ihastuttaa/vihastuttaa ulkomaan matkailussa?

Aloittaja: Yuki Matkailu 8.8.2015 12:22

Minua ottaa päähän kun joka paikassa pitää verrata Suomeen siinä mielessä, että meillä on kaikki paremmin. Kun jokin hyvä asia löytyy, luullaan, että me olemme sen keksineet ensin, hienoa kun muut tulevat perässä.
Ihastuttavaa on kohdata aitoa hymyä ja ystävällisyyttä marketeissa, baareissa jne. Tämä ei luultavasti päde Aurinkorannikon turistitehtaissa, mutta menepä kerran ei-turistimaan pikkukylään, aitoa ystävällisyyttä löytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 73 viestiä

Kun oikein miettii niin kaksi asiaa jotka liittyy toisiinsa. Ensinnäkin se, että kauppias/tarjoilija on niiiiin hyvää pataa suomalaisten kanssa kun suomalaiset on sitäjatätä ja muunmaalaiset ihan sitä itteensä. Meneekö sitten osa suomalaisista tuohon halpaan vai pitääkö ne muuten vaan meitä tyhminä, ärsyttää, ei tullut kauppoja. Sitten nämä ulkomaan perussuomalaiset jotka niputtaa muuten vaan ihmiset kansalaisuuden perusteella. Sitten suurella paatoksella puhutaan, että englantilaset, saksalaiset, taimitävaan on stitätaitätä ja oletetaan että ollaan samaa mieltä. Ei ihmistä kansalaisuus laita johonkin muottiin, ihmiset on yksilöitä.
No nämä on niitä ikäviä ja harvinaisempia tapauksia, jokaisessa kansassa on myös yksioikoisemmat tai vähäisen sydämen sivistyksen omaavat edustajansa. Suurin osa ihmisistä joita on maailmalla tavannut on aidosti kiinnostuneita siitä millaista Suomessa on ja kertovat omasta elämästään siellä paikan päällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleensä ihastun siihen, että lomakohteen hintataso on edullisempi, kuin Suomessa ja palvelu on paljon parempaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se ärsyttää, että matkailulla elvistellään, että kuinka ollaan varakasta ja parempaa väkeä kun matkaillaan. Lisäksi se avartaa maailmankatsomusta ja matkailun arvostelijat ovat köyhiä sisäänpäin kääntyneitä juntteja.
Minä olen matkaillu ihan riittävästi ulkomailla ja mitä sieltä on jäänyt mieleen. No, lähinnä taskuvarkaat ja turisteja huijaavat paikalliset lipevät ihmiset. Kulkukoirat -ja kissat kaduilla, jotka taistelevat elämästään noiden brutaalien ja piittaamattomien sivistymättömien yhteiskuntien keskellä.
Minusta on lähinnä sairasta mukamas avarakatseisesti ymmärtää tuollaisia yhteiskuntia, jotka ovat häikäilemättömiä ja täynnä välinpitämättömiä ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen tullut siihen tulokseen ulkomaan matkailu avartaa! Suomessa on moni asia hyvin , mutta kun tutustuu ulkomaiseen kohteen ilman matkstoimistoja tutustuu kohdemaan todelliseen elämään.Molemminpuolin tällöin on opittavaa. Alkuperäisten ihmisten ja heidän elämäänsä on kaikkein antoisinta matkailussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen matkustellut ja ollut kriisialueella töissä, ja kyllä Oulussa on moni asia todella huonosti, vaikka luulemme että on hyvin. Suomessa samoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Matkojen suunnittelu, maiseman vaihto, uudet ihmiset, ruoka, elämykset, maisemat ja ilmasto. "Taasko te lähdette"-kommentit jätän omaan arvoonsa, niin mukavaa on matkustella maailmalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rassaa suomalaisten änkääminen matkalaukkuhihnaan kiinni,ettei näe eikä pääse hakemaan omaa laukkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se eksoottinen etelän tuoksu pännii. Se haisee samalta kuin ennen haisi puusee. Eipä siis kovinkaan eksoottinen ole. Sitten kun vielä saa vatsataudin tuliaisina niin eipä jää jälleennäkemisen kaihoa. Kyllä kotoiset keväthanget ovat maailmanluokkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hygieniaa ja pullovettä sekä alushousujen vaihtoa . Apteekista saa ripuli lääkkeitä että on viikkoja ummella sen jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä vertaan joka paikassa Suomeen ja totean että muualla on kaikki paremmin.
Suomessa on todella pska ilmasto ja ilmapiiri. Turistirysissä minua pännii suomalaiset. Alkaa vtuttaa viimeistään paluumatkalla lentokoneessa tämä väki. Etenkin jos suora lento Ouluun, niin sen kyllä huomaa junttiudessa. Hyvä kun eivät tappele keskenään tuolla 11km korkeudessa.
Unelmissani on muuttaa ulkomaille. Sitten voisi olla kiva joskus pari päivää käydä Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ne on joka paikassa paikan päällä parempia. Suomessa vihannekset on Ok kesällä. Suomalainen ruoka on ihan Ok, mutta monessa muussa maassa on parempaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kesäinen . Meillä kypsyy yksi sato vuodessa joten sen tähden osta suomalaisia tuotteita ja Suomessa kasvatettua luomua . Meillä pitää olla tupla maataloustuet koska meillä on kylmä pimeä talvi muilla on lämmintä . Auta siis suomea ostamalla Suomessa tehtyä ja jos varaa on niin luomua. Esim.vaihda tonnikalapurkki mikä tulee Thaimaan trooppisessa ilmastosta suomalaiseen kuhaan tai silakkaan !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi