Aloita uusi keskustelu

Mihin retkelle?

Aloittaja: Lomalle mieli Matkailu 21.7.2019 09:39

Antakaapas vinkkejä, mihin vois tehdä retken tämmönen alle 60 v pariskunta. Retki vois kestää yön tai pari ja ei mikään kovin kallis reissu eikä pitkän matkan päässä Oulusta. Kunhan vois olla yhdessä ja päästä irti arjesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Monikaa ei tiijjä , missä on Töngin-niemi . No , sehän o Patelasa ,.On mahtava paikka , viettää yhteistä aikaa ja pääsee irti arjesta . Ota muru mukaa ja mee sinne , ajatta Patelan vanahaa tietä ja kysyttä neuvoa , ensimmäiseltä joka vähäkää näyttää Patelalaiselta . Hyvää lomaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eikö sinne ylli-iihin pitäsi tuohivenneellä mennä että aitoon tunnelemaan pääsisi..??
%P

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis retkelle . . . EIKÄ MATKALLE! Karjalan kunnaat mäkineen jyrkänteineen sekä vehmainen luonto ei parempaa retkeily maisemaa suomessa. Jylhä kuusisto antaa suojaa jos myrsky yllättää teltta, vain pystyyn. Yöpyminen joki suvannoilla antaa iltapalaa suoraan joesta jos viitsii ja osaa.

Kalat voi joko paistaa tai keittää siitä sitten leivän päälle! Mausteet, kun on mukana suola tärkein ei parempaa ruokaa olekkaan. Jos on hyvä kesä parikin viikkoa voi retkeillä joissa voi puhdistautua . . . suosittelen lämpimästi.

PS. yöllinen ukon ilma kaukana salolla eikä muita ihmisiä lähimain. On kokemus jo sinällään. Myrskyn tauottua kala syö suvannolla ja hanakasti. Tässäpä oiva lomailu esimerkki . . . Eikä maksa juuri mitääN. Ja ei levitä eikä revi HIILINIELUA ! kuten lentosaaste.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mitäs palveluja sitä RETKELLÄ TARVITAAN?? Nyky ihmiset sotkevat retkeilyn perimmäisen tarkoituksen ja rahan törsäys LEKOTTELUN keskenään !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kävimme matkailuautolla ruotsissa pysähdyimme eräälle p paikalle syömään siinä oli nuotiopaikka keräsin muutaman suomalaisen tyhjän limukka ja kaljatölkin ja vein autooni ,hetken päästä siihen tuli suomalainen henkilöauto je pariskunta tyhjensi autonsa roskat ja pullot nuotiopaikalle ja sain taas kerätä tyhjät pullot ja tölkit autooni pariskunta oli jo iäkäs eivät nuorisoa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seksikaupan kautta johonkin lähi hotelliin eikä tarvi matkustella. Näyttää kaupunki ihan erilaiselta kun asuu hotellissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No silloinhan se on Rokua sitten. Menette aamulla, käytte vähän kavelyllä ja paistatte makkaraa. Sitten hotellihuoneeseen kamat ja kylpylään. Sitten syömään ja humpalle. Ja tiedä häntä mitä sitten. Suosittelen tällaista retkeä syys-lokakuussa, kun on riittävän kylmää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hailuoto, tietty, rauhallinen miljöö, upea merimaisema, merellinen lauttamatkakin tosin ehkä ruuhkanen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu-Tornio-Oulu bussimatka 25 euro/hlö + ppyörä rahtina 10/sivu. Tornio-Seskarön leirintäalue tjugo euros pär natt eli ulkomaanmatka alk. 65/euroa/hlö/päivä (2 päivän hinta siis vain 85 euroa eli päälle 40 jne.).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käykää Tannilassa, on osa Oulua ja paikallisbussilla pääsee. Kaunis Siuruajoki kimmeltää männikön läpi ja linnut laulaa. Soramontulla voit nähdä poron, oululaisen poron. On siinä naapureille kertomista. Kiimingin tie on huono, mutta voipa se bussi kiertää Iistä. Tyhjiä taloja löytyy yöpaikaksi ja marjat on jo kypsiä. Eväät pitää ostaa Yli-Iistä menomatkalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa lukuunottamatta Pohjois-Karjalan maakuntaa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

202 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille