Aloita uusi keskustelu

Upea tanssinäytös Tallinnassa

Aloittaja: Kulttuuri 22.7.2019 09:43

En ollut paikalla, mutta katsoin tietokoneella usean tunnin videon Tallinnan juhlien kansantanssinäytöksestä 5.7.2019 (ei laululavan alueella). Sitä ei ilmeisesti ole näytetty Suomen televisiossa, kuten kuorojen osuus. Se oli upeaa katsottavaa. Näytös tapahtui Tallinnan urheilustadionilla.

Lähikuvat osallistujien kasvoista osoittivat heidän suhtautuvan esitykseen vakavasti. Esityksen jälkeen he näyttivät onnellisilta ja iloisilta. Se oli valtavan hyvä näyttö virolaisten omasta kansantanssin perinteestä.

Näytös löytyy YouTuben videoista sopivilla avainsanoilla: tantsupidu minu arm.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Olihanse vähän hurjaa,kun sai valita selänpesijä n. 20-kymppisistä "selänpesijöistä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisit voinut myös käydä Kaustisilla katsomassa kun suomalaiset esittivät loistavia kansantanssiesityksiä niin ei tarvitsisi ulkomaisia esityksiä hehkuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuit melkein oikeaan. Kävin myös Kaustisilla 2 päivää ja näin myös hienoa suomalaista kansantanssia areenalla. Siellä esiintyi Kaustisen kaikki omat ryhmät lapsista aikuisiin yhdessä näytöksessä.

Kävin sitä ennen Tallinnan laulujuhlissa. Se oli hieno kokemus.

Ennen näitä Viron laulujuhlia oli sitä ennen edellisenä päivänä Tallinnassa heidän kansantanssijuhlansa. Sen katsoin tietokoneelta videolta (3 tuntia yhteensä suorana tallennettuna juhlapuheineen).

Valitettavasti on todettava, että virolaiset voittivat tässä vertailussa. Heidän ohjelmistonsa oli laajempi, esiintyjiä oli enemmän ja yleisöäkin oli enemmän. Myös taso oli korkeampi. Olen käynyt vuosikausia tätä aihetta katsomassa, joten kokemusta on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

137 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Iiris Suomela uskaltaa sanoa

Niin, haluaa feministinä lain, ettei raiskauksesta tuomitsemiseen tarvitse enään olla vedenpitävää näyttöä, vaan naisen ... Lue lisää...
Sairasta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi