Aloita uusi keskustelu

Upea tanssinäytös Tallinnassa

Aloittaja: Kulttuuri 22.7.2019 09:43

En ollut paikalla, mutta katsoin tietokoneella usean tunnin videon Tallinnan juhlien kansantanssinäytöksestä 5.7.2019 (ei laululavan alueella). Sitä ei ilmeisesti ole näytetty Suomen televisiossa, kuten kuorojen osuus. Se oli upeaa katsottavaa. Näytös tapahtui Tallinnan urheilustadionilla.

Lähikuvat osallistujien kasvoista osoittivat heidän suhtautuvan esitykseen vakavasti. Esityksen jälkeen he näyttivät onnellisilta ja iloisilta. Se oli valtavan hyvä näyttö virolaisten omasta kansantanssin perinteestä.

Näytös löytyy YouTuben videoista sopivilla avainsanoilla: tantsupidu minu arm.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Olihanse vähän hurjaa,kun sai valita selänpesijä n. 20-kymppisistä "selänpesijöistä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisit voinut myös käydä Kaustisilla katsomassa kun suomalaiset esittivät loistavia kansantanssiesityksiä niin ei tarvitsisi ulkomaisia esityksiä hehkuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuit melkein oikeaan. Kävin myös Kaustisilla 2 päivää ja näin myös hienoa suomalaista kansantanssia areenalla. Siellä esiintyi Kaustisen kaikki omat ryhmät lapsista aikuisiin yhdessä näytöksessä.

Kävin sitä ennen Tallinnan laulujuhlissa. Se oli hieno kokemus.

Ennen näitä Viron laulujuhlia oli sitä ennen edellisenä päivänä Tallinnassa heidän kansantanssijuhlansa. Sen katsoin tietokoneelta videolta (3 tuntia yhteensä suorana tallennettuna juhlapuheineen).

Valitettavasti on todettava, että virolaiset voittivat tässä vertailussa. Heidän ohjelmistonsa oli laajempi, esiintyjiä oli enemmän ja yleisöäkin oli enemmän. Myös taso oli korkeampi. Olen käynyt vuosikausia tätä aihetta katsomassa, joten kokemusta on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille