Aloita uusi keskustelu

Tulee aina ikävä olo akateemisten seurassa

Aloittaja: Toisten osa ikiyö Kulttuuri 26.1.2019 17:49

Kumma juttu, mutta jos joudun yksin ns. akateemisten kansalaisten seuraan, oloni on nujerrettu. Heti todettakoon, että en ole heikäläisiä, mutta arvostan ahkeruutta opinnoissa ja kunnon sivistystä. Mutta palataanpa ns. akateemisiin lähemmin.

Luen paljon ja seuraan asioita. Kun keskustelen ns. akateemisten kansalaisten kanssa, koen oloni huteraksi. Mistä voit tietää tuollaista..Ai, oletko lukenut sen kirjan.. Ai, en ole ajatellutkaan asiaa tuolta kantilta. Öhömöhöm.. Tuli vähän kiire astangajoogaan, lattekahville, junaan.. Niinpä. En saisi tietää mitään, koska en ole heikäläisiä. Niinpä he kommentoivat minulle tuolla tavoin. Kirjahyllyäni pengataan epäuskoisena. Ai, luet vieraskielisiä kirjoja... Oletko oikeasti lukenut nämä kaikki....Öhöm. Pitää lähteä tästä...

He eivät oleta, että muut kuin heikäläiset lukevat ja seuraavat aikaansa. Niinpä saat tuollaisia toteamuksia osaksesi. Et voi kunnolla tietää mistään, koska et ole kahlannut yliopistoa läpi, kuultaa heidän puheistaan. Ai sulla on tämä kirja, mistä sait sen... Onko se varmasti omasi... Öhömhöhöm. Kunpa minullakin (se akateeminen ajattelee ääneen) olisi aikaa lukea noin paljon, virkani on niin vaativa, ettei aikaa jää.. Öhöm..

Tiedän toki akateemisia, jotka ovat mukavia ja hyviä ihmisiä. Nuo ekapolven oppineet ovat aika sietämättömiä seuraihmisiä. Mikään toisen ponnistus ei kelpaa heille, tai mielipide tai näkökulma. Jos olet keksinyt jonkin uuden näkökulman, he eivät noteeraa sitä. Pitää olla se kotijumala, joka niin sanoo.

Voi miten ikäviä ihmisiä heissä onkaan! Jossakin sydän riemuiten löi, toisten osa ikiyö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 539 viestiä

Saat ilmaisen neuvon!

Minäkin "kunnioitin" aikaisemmin akateemisia.

Olin Oulun yliopistolla virastomestarina. Huoh!

Setä sanoi mulle, että jos jännittää, ajattele se henkilö vessaan pöntölle ähkimään. Se helepottaa. Samalla lailla kakkivat, kuin kaikki ihmiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän tosi on, että ikävä olo tulee typerien, ilkeiden, ylimielisten ja leuhkien ihmisten seurassa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että näitä sivistymättömiä ihmisiä on reilusti vähemmän akateemisten ihmisten joukossa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee aina ikävä sellaisten ihmisten seurassa, jotka luokittelevat kanssakulkijansa esim. koulutustaustan perusteella. Onneksi heitä ei enää nykyään ole paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kanssakulkijansa? Mitä ne ovat? Missä kuljetaan? Itse en ole havainnut kanssakulkijoita, paitsi joskus liikenteessä liian lähellä takapuskuria roikkuvia "pers'kärpäsiä". Äidinkielentunnilla sai satikutia jos "kanssakulkijoita" eksyi ainekirjoituksessa tekstiin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Voiko typerämpää yleistystä ihmisistä olla. Karsinoi vielä terveydenhuoltohenkilöstö, autoasentajat, lentäjät ym..Ihminen ei taatusti ole akateeminen tai akateemiton, vaan oma itsenäinen persoonansa riippumatta koulutuksesta. Kusipäitä on kaikissa, myös erittäinkin kusipäisiä autoasentajia, rakennusmiehiä, taksikuskeja löytyy ihan tarpeeksi. Voisiko olla, että itse olet ikävä ihminen.. ai niin sinussahan ei ollutkaan mitään vikaa. Ja akateemiset tietenkin tulee kotiisi tuosta vaan penkomaan kirjahyllysi ja jääkaappisi. Kyllä nyt sinulla ei ainakaan sydän riemuiten lyö, vaan mielesi on kuin ikiyö. Kirjahyllyssäsi pitäisi olla persoonallisuushäiriöt ja niiden hoito sekä empatiakyvyttömyys sekä narsistiset luonteenpiirteet..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Akateemiset p-reijät edelleen ylentävät itsensä. Tuokin yksi ylentää kaikki akateemiset sydänkirurgin siivellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos mulkeroista puhutaan, heitä on enemmän duunareissa. Toki akateemisiin en edes halua ottaa kontaktia, kun ovat niin omanlaisiaan ja tollon oloisia, joten heissä heitä varmaan myöskin paljon. Sellaisia itsekeskeinen virne naamalla narisevalla äänellä kirjanoppejaan kertovia ne on. Tuntuu ettei mitään omia ajatuksia ja uutta mihinkään. Akateemiset ovat itsensä vieraannuttaneet tosielämästä, kun ovat vain lukeneet jotain pölyttyneitä ja usein käytännössä ajatellen turhia kirjoja. Sellainen käytännöllisyys heillä hukassa. Todellakin kun akateemisen kanssa juttelee, on kuin jonkun roolia elävän statustaan vaalivaa ja ylistävää putous-hahmoa jututtaisi. Koulussa niistä tuli akateemisia jotka olivat kuin tytöt jos vaikka jalista pelattiin. Just niistä jotka oli kotona lukemassa kirjoja silloin kun muut otettiin tuntumaa naisiin 😉

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MONIOSAAJA 14.2.2019 18:26 eikö sua ottanu päähän, ku saait vaan ottaa tuntumaa naisiin tansseissa ja ne akateemiset vei parraat naiset matkaasa. Ottiko sua päähä, kun tanssikaveri sano, että " sulla ei oo takanana kouluja" ja tuolla toisella on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oletko itse muistanut, että työttömät eivät ole luusereita? Joukossa on toki jokunen halutonkin, mutta valtaosa on motivoitunut tienaamaan elantonsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun akateeminen keskustelee, siinä ei keskustele ihminen, vaan rooli oppikirjasta kopioiduilla repliikeillä, joita vaihtavat. keskustelu ihmisten kesken on paljon avarampaa, vaikka suomalaiset ovat aika suppeakatseisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla tulee ikävä olo kouluja käymättömien keskuudessa. Tuntuu kuin keskustelisi taaperoiden kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OK. Eikös Suomessa ole peruskoulupakko? Se saattaa itsensä tyhmäksi lukeneella tulla ikävä olo viisaammasa eli ei itsensä tyhmäksi lukeneesta seurassa, kun siinö itäisi keskustella muutakin kuin kirjoista omaksuttua sontaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä minä just sanoin :) Hyvin sait kirjoitusvirheitä kahteen lauseeseen. Aloitetaan alkeista, eli puhutaan oppivelvollisuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et sitten muuta keksi millä alentaa toista? Älypuhelimista tahtoo näppisvirheitä tulla, mutta terveet eivät niistä numeroa ja ongelmaa itselleen tee, kuten akateemiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kännykän vika tottakai, kun et perussanoja osaa. Se on kolme sekuntia, kun jäät häviölle meidän älykkäiden kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän näppisvirhe ole sitä kun ei perussanoja osaisi. Ja mitä on ”perustanat”? Onko ne jotain kirjojen perussanoja, ja sitten on ne muut kuin perussanat, mutta niitä ette te akateemiset ymmärrä, kun olette vain lukeneet kirjoja?
Olisi kiva katsoa kuka olisi kolmen sekunnin päästä häviöllä 😉

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunsin vain yhden maisterin ja hänen seura ei ollut tylsää. Hän osasi saarnata Jumaluus-oppia erinomaisesti. Muistan hyvät keskustelut vuosien takaa. Hän on kyllä edesmennyt, enkä ole muiden maistereiden kanssa löytänyt samanlaista yhteyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinun on sitten käynyt muitten maistereitten kanssa samalla tavalla kuin minun on käynyt uskovaisten kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Maan länsiosassa sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuinka moni uskaltaa väittää, ettei ole miettinyt tuonpuoleista?

Turha miettiä tuonpuoleista, kun kuolema korjaa niin tietoisuus sammuu. Jotkut luulee että kuolema on vain vitsi ja elät... Lue lisää...
Kuolema on lopulline...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi