Aloita uusi keskustelu

Tulee aina ikävä olo akateemisten seurassa

Aloittaja: Toisten osa ikiyö Kulttuuri 26.1.2019 17:49

Kumma juttu, mutta jos joudun yksin ns. akateemisten kansalaisten seuraan, oloni on nujerrettu. Heti todettakoon, että en ole heikäläisiä, mutta arvostan ahkeruutta opinnoissa ja kunnon sivistystä. Mutta palataanpa ns. akateemisiin lähemmin.

Luen paljon ja seuraan asioita. Kun keskustelen ns. akateemisten kansalaisten kanssa, koen oloni huteraksi. Mistä voit tietää tuollaista..Ai, oletko lukenut sen kirjan.. Ai, en ole ajatellutkaan asiaa tuolta kantilta. Öhömöhöm.. Tuli vähän kiire astangajoogaan, lattekahville, junaan.. Niinpä. En saisi tietää mitään, koska en ole heikäläisiä. Niinpä he kommentoivat minulle tuolla tavoin. Kirjahyllyäni pengataan epäuskoisena. Ai, luet vieraskielisiä kirjoja... Oletko oikeasti lukenut nämä kaikki....Öhöm. Pitää lähteä tästä...

He eivät oleta, että muut kuin heikäläiset lukevat ja seuraavat aikaansa. Niinpä saat tuollaisia toteamuksia osaksesi. Et voi kunnolla tietää mistään, koska et ole kahlannut yliopistoa läpi, kuultaa heidän puheistaan. Ai sulla on tämä kirja, mistä sait sen... Onko se varmasti omasi... Öhömhöhöm. Kunpa minullakin (se akateeminen ajattelee ääneen) olisi aikaa lukea noin paljon, virkani on niin vaativa, ettei aikaa jää.. Öhöm..

Tiedän toki akateemisia, jotka ovat mukavia ja hyviä ihmisiä. Nuo ekapolven oppineet ovat aika sietämättömiä seuraihmisiä. Mikään toisen ponnistus ei kelpaa heille, tai mielipide tai näkökulma. Jos olet keksinyt jonkin uuden näkökulman, he eivät noteeraa sitä. Pitää olla se kotijumala, joka niin sanoo.

Voi miten ikäviä ihmisiä heissä onkaan! Jossakin sydän riemuiten löi, toisten osa ikiyö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 575 viestiä

Meillä on töissä näitä lukeneita pomojen pentuja. Eivät ole päässeet oman alansa töihin, joten sitten suhteilla. Kyllä ovat todella epävarmoja ja hituroita. Joka asiaan tarvitaan työkavereiden tukea ja varmistusta. Todella hataralla pohjalla heidän taidot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vain kiva, että meille älyköille joku tuo postin, siivoaa, korjaa autot ja tekee kaikkea muuta hikistä haalarihommaa. Ei sitä enää viitsi itse vaivautua paskahommiin, kun ei nähkääs tarvi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen tekee yhteiskunnassa hommia kykyjensä ja taitojensa mukaan, joku tekee ne aivotyöt ja joku kantaa postin, ei kai siinä mitään vaikeaa ole

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ok, selvä homma lääkärit on vissiin itseoppineita, entä diplomi-insinöörit jotta sinäkin ressukka voit kännykällä puhua ja käyttää lukemattomia. Näitä nyt vois luetella lukemattomat määrät, mutta ei taaperoiden tasolla oleville kannata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kirjoittamasi on provo tai olet se kuuluisa dosentti.
Moni akateeminen siivoaa itse, harrastaa ja korjaa vanhaa autoa, osa tekee muuten vaan hikistä haalarihommaa vaihtelun vuoksi.
Minäkin ojennan välillä näitä akateemisia ja laitan siivoamaan, tosin nykyisin tekevät jo sitä omaehtoisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Akateemiset on aina ihmeellisiä peeloja. Ei oikein maalaisjärkeä ja omia rakentavia mielipiteitä. Ajattelevat ja tekevät vaikeasti. Yksi DI on jonka kanssa harvakseltaan voi juopotella, mutta hän juo itsensä aina tajuttomaksi loppuviimein. On ihan kiva selvänä, jos otetaan huomioon että on yliopiston käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minullakin on kavereita duunareita ja ei niiden yksinkertaisia juttuja voi kuunnella kuin päissään. Miten jotkut voi olla taaperon tasolla kolmekymppisenäkin ja ihmettelevät kun naista ei löydy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tarkoittaa eikä tarkoita mitä sanoo . Yli opiskelleet filosofit ei sano mitään . Ne voi puhua 2 tuntia ei mitään .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinullahan on tutkimustulosta, kun oikein tyyliin yhden tunnet. Siitä onkin hyvä vetää johtopäätös kaikista akateemisista. Ymmärrän kyllä ettei sinulla älykkyys enempään riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei varmaan, mutta sopivasti koulutetut on hyviä ystäviä ja ihmisiä. Lukeneet on pimeän puolelta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saat ilmaisen neuvon!

Minäkin "kunnioitin" aikaisemmin akateemisia.

Olin Oulun yliopistolla virastomestarina. Huoh!

Setä sanoi mulle, että jos jännittää, ajattele se henkilö vessaan pöntölle ähkimään. Se helepottaa. Samalla lailla kakkivat, kuin kaikki ihmiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi