Aloita uusi keskustelu

Sleepy Sleepers muistoja

Aloittaja: Kulttuuri 2.10.2019 20:53

Muistaako kukaan Sliippareita, minäkait olin fani jo heti ekasta LP:stä Sinulle Äiti -75. Punkkarina tämä bändi oli samalla viivalla Virtasen, Karanteenin, Briardin ym. kanssa.
Sliipparit veti 1980-luvullakin ihan kuunneltavaa kamaa. Tiina Tiikeri oli solistina ja kitaristeina Dave Lindholm ja Albert Järvinen. Pitkä Lahtinen bassossa. Oulussakin vetivät keikkoja onko muistoja? Roxyssa ainakin kävivät ja muuallakin,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 25 viestiä

Kommunisti porukkaa. En viitsinyt kuunnella sellaista B-Luokan musiikkia. Ihmettelen, että ihmiset edes muistavat koko bändiä. Ovatkohan edes elossa enään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olin Sleepy Sleepersin ensimmäisellä keikalla, jonka ne tekivät Lahden ulkopuolelle ja se keikka oli Oulussa Pohjankartanon koulun juhlasalissa. Olin tuolloin suorittamassa oppivelvollisuuttani kyseisessä koulussa ja jos en olisi ollut niin tuo keikka olisi jäänyt käymättä.
Elettiin muistaakseni vuotta 1975 kun huomasin koulumme seinillä ilmoituksia kuvan perusteellakin hullunkurisen bändin keikasta joten ajattelin päästä paikalle ja niin tapahtui, että sain illansuussa kyydin koululle ja olin todella hyvissä ajoin paikalla koska siellä ei ollut ketään muita. Asetuin koulun kahvilaan odottelemaan ajan kulumista ja siinä kahvia juodessani kuuntelin salisat kantautuvaa melua ja ajattelin, että siellä on sound checkki menossa. Kun meteli loppui niin hetken kuluttua koko bändi pölähti siihen kahvilaan pitämään hauskaa ja minä nuorena miehenalkuna katselin touhua ns. huuli pyöreänä jo senkin vuoksi, että bändin jäsenillä oli ns. tukka vedetty taakse ja päällä oli mitä kummallisempia kuteita ja tietysti ne viirumaiset aurinkolasit.
Viimein paikalle tuli muitakin mutta sali ei ollut mitenkään täynnä. Keikka kyllä oli hyvä ja siinä riitti menoa ja meininkiä koska lavalla oli varmaan koko seurue bussikuskista lähtien. Osalla porukkaa oli kitaran näköisiä kapistuksia roikkumassa kaulassa, joita he muka soittivat. Keikka oli kaikin puolin erikoinen mutta mukaansa tempaava hauskoine sanoituksineen. Tuon keikan jälkeen on tullut kyseistä bändiä nähtyä muutamaankin kertaan mutta ei se sittemmin ole säväyttänyt ja onhan se ekakerta aina ekakerta asiassa kuin asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jo vain !
Ainoa mikä on jääny miehleen on "Kuka mikä saunassa veteli ja ketä mitä HÄ"... Hei !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olivat Kuusrockissa 80-luvulla. Koko alku lauantai oli ollut sellaista uneliaita bändejä, joissa soittajat puhalteli muniinsa. Sitten tuli Sleepparit ja tunnelma nousi 1000%. Oli reipasta menoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sain kai jouluksi -80 " Metsäratio" , vaihdoin piakkoin eräältä kaverilta Mötördeadin "Ace of spades", levyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea teko, Sliipparit oli kertakäyttöhuumoria. 80-luvulla oli tuskaa käydä festareilla, kun junttinuoriso mölysi humalassa Sliipparit-vitsejä yötä päivää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä viesti, kysyin kun en muistanut. Tuota levyä ei ole itsellä, kylläkin 90-luvun alun castle versio, köyhin kansin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vastasin ekan kerran eilen, se viesti ei tullut koskaan tänne perille, syystä tai toisesta. mutta tämä uudempi viesti näköjään tuli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä muistan ikimuistoisen keikan Pohjankartanossa, kun tapahtuman järjestäjätkin heittelivät bändiä märillä vessapaperirullilla. Musiikki oli sontaa ja sekopäät heiluivat pahvikitaroiden kanssa. Kyllähän se monia järkytti moinen meininki, mutta punkin kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä. Tapahtui joskus 70-luvun alussa tai puolenvälin paikkeilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo keikka oli Sleepparien eka keikka Lahden ulkopuolelle ja minusta se oli siihen nähden ihan hyvä mutta jos odotti jotain Wigujen tai Pressan kaltaista meininkiä niin on voinut kyllä silloin aiheuttaa pettymyksen. Ainakin minulla on aika kullannut muistot tuon keikan osalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

129 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pullukoiden ja sairaaloisen lihaville omat kuntosalit. Missä Oulussa

Mikä siinä on, että aikuiset ihmiset ei ymmärrä sitä, että liika syöminen lihottaa. Miksi pitää makeisia syödä ja sokeri... Lue lisää...
kaikki ei ymmärrä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille