Aloita uusi keskustelu

Love Records

Aloittaja: Radion soittolistat Kulttuuri 11.6.2019 11:18

Eilen katselin elokuvaa suomalaisesta levy-yhtiöstä nimeltä Love Records. Muistui kyllä mieleen, millainen nuiva suhtautuminen Yleisradiolla oli kaikkeen kevyeen musiikkiin. Kun juuret on noin syvällä ja meitä on aina ohjailtu ylhäältäkäsin, niin en yhtään ihmettele suomalaisten huonoa itsetuntoa musiikkimaailmassa. Kun yhtäaikaa pitäisi olla kantaa ottava ja musikillisesti korkeatasoinen. Sellainen vaatimus luo suorituspaineita liikaa. Meilläkin pitäisi yrittää joskus tehdä vain hyvää musiikkia vain musiikintekemisen vuoksi. Ylhäältä ohjailu ei ole tätä päivää, mutta kovasti sitä mallia on meille vielä Euroviisuissa yritetty tyrkyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 2 / 2 viestiä

Aikakin oli vallan toinen silloin. Oli Neuvostoliitto voimissaan, ja Suomi myötäili siihen suuntaan, liikaa. Eräänlaista hyväuskoisuutta suorastaan siinä ajassa.
Nyt ollaan Eurooppalaisia, ja hyväuskoisuutta havaittavissa.
Se heijastuu kaikkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä se "hyvä musiikki" sitten on, ja kuka sen päättää että se on niin. Kas kun musiikkimakuja on suurinpiirtein yhtä paljon kuin musiikinkuuntelijoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi