Aloita uusi keskustelu

kunniamerkkigalleria

Aloittaja: ceeau Kulttuuri 13.2.2020 07:49

Vilho Mäki-Hirvelän kunniamerkki-ja asepukugalleria oli Pulkkilassa vuoteen 1993 esillä, Oulun kaupungin matkailu sen osti, mutta hävitettiikö se kokonaan, kun ei siitä löydy mitään tietoa ? Se oli tosi vaikuttavan näköinen kokoelma ja harvinainen. Jos se on jossakin, niin kyllä kannattaisi tuoda esille, kaikkien nähtäväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 5 / 5 viestiä

Eikökän ne vaatteet ole koit syönyt ja mitalit ja arvomerkit lähtenyt "pitkäkyntisten" mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Oulun kaupungilla oikeus pitää piilossa Suomen historiaan kuuluvia esineitä, ne on saatava arvoonsa kuuluvaan paikkaan ja kaikkien nähtäviksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko Oulun kaupungilla velvollisuus pitää esillä ja hoitaa kaiken maailman helyjä ja vanhoja rättejä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on näyttelyesineet hankkinut niin luulisi jonkinlainen vastuu myös niiden ylläpitoon kuuluvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on aiheesta aloitus.Oulun Kaupungilla kuuluu olevan . Puvut huhun mukaan ala-arvoisessa varastoinnissa. Arvokkaimmat merkit kassakaapissa. Vai joko ovat siirtyneet parempiin kokoelmiin. Tässä hyvä esimerkki kaupunkimme matkailun/kulttuurin edistämisestä. Olin Tietomaassa avajaispäivänä kun kunniamerkkikokelma,näyttely avattiin.Mäki-Hirvelä oli itse paikalla. Näyttelyprosyyri on minulla vielä tallellä. Tämä on häpeä kaupungillemme. Tämä kuuluu niihin hys,hys juttuihin josta ei puhuta. Näyttelylle on löydyttävä paikka,ehdottomasti. Olisiko kokoelmalla jatkuvuutta? Kyllä? Oulun Seudun Rauhanturvaajat ovat vireä yhdistys. Alueen R-turvaajia on satoja. Varmaankin heiltäkin/minulta löytyisi jos vaikka ja mita materiaalia,merkkeineen ja pukuineen. Valokuvia löytyy tuhansia.Vsta 1956. Mihin nämä yksityiset kokoelmat nyt menev'ät? Etelä_Suomeen alan museoihin. Kyllä ne voisivat olla jatkona jo täällä olemassaolevalle kokoelmalle. Nyt vastausta kaivataan kaupunkimme päättäjiltä/virkamiehiltä. Ahteri ylös tuolista,hopi,hopi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille