Aloita uusi keskustelu

Kulttuurioulu?

Aloittaja: Hyvää Jussia sillti Kulttuuri 21.6.2019 01:43

Mitä ne Oulusta kulttuurikaupunkia? Junantuomat toimittajatkaan ei halitte paikallista murretta. Tai kai ne yrittää liikaa ja mettään mennee. Ei se oo että "heitikkö talaviturkin"? On vähä sinneppäi mutta kuulostaa samalta ko maahamuuttajan suomi. Oikiasti se mennee: "Heittiikkö (nää/jo) talaviturki(n)"?
Ei oo ihime että suomi on vaikiaa muille ku ei oulukaa taivu junantuomille. Ei tämoo tärkiää mutta ei jakseta pelleilä tuola leekamurteela ja olla muka jottai kuttuuria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 3 / 3 viestiä

Eijoo ihime että suomi on vaikijaa muile ku ei oulukaa taivu junantuomille. Ei tämoo tärkijää mutta ei jakseta pelleilä tuola leekamurteela ja olla muka jottai kuttuurija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mää katon että alottaja on ihan oikiasa täsä asiasa. Alottajalle mää kerron että tullista tulleet opettellee aakkosia äästä ööhön siinä läskisesä vai mikä seny on josa on palijon hanoja aasta ööhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Aika rankka yleistys tuo, että uuden auton ostaminen ilman, että vastaavaa käytettyä on saatavilla, olisi pelkkää näyttä... Lue lisää...
Autokaupoille

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi