Aloita uusi keskustelu

Itsenäisyyspäivän liputus

Aloittaja: Kulttuuri 5.12.2018 15:56

Vuosi sitten saattoi itsenäisyytemme kunniaksi liputtaa läpi yön, jos lipun valaisi. Olipa kaunis ajatus tuossa. Jospa noin voisi olla joka ainoana itsenäisyyspäivänä. Aihe vaatisi sisäministeriöltä uuden liputusohjeen. Löytyisikö juttutuvasta kannatusta pimeimmän vuodenajan lippujuhlaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 27 viestiä

Juhannussa näkyy yön yli ja saa olla ja talvella 6.12. normit.

Kyllä se on komiaa ku isin kaa pannaan lippu tankoon ja suomalaisuus nousee koholle ja kunniaan. Ja lippu liehukoot itsenäisyyden kunniaksi aina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hakaristiliput eivät kelvanneet ja toivoisi sen verran sivistystä kantajille, jotta ymmärtäisivät miksi ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni Itsenäisyyspäivän liputus on liputuspäivistä juhlallisin, ja tärkein. Surukseni on todettava paljon näkyy nykyään lipputankoja ilman lippuja, myös kaupungin laitosten, ja virastojen pihoilla. Onko ihmiset luopumassa mielissään itsenäisyyden kunnioituksesta. Itsenäisyys pitäisi olla jokaisen vuoden päivän arvostuksen arvoinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itsenäisyyspäivä on mielestäni tärkein kansalaisten yhtenäisyyden juhla. On sääli että siniristilippumme näkyy vain muutaman tunnin, kunnes pimeys peittää sen. Lipun valaisu ja yönyli liputus korostaisi päivän merkitystä. Isiemme taistelu oli suurteko. Muistakaamme sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

TV:ssä muisteltiin taas 'sisällissotaa' ja syyttömien punaisten kohtaloita siinä, ja ruoditaan sitten linnan lööppojulkkisten asuja. Itsenäisyys lakaistiin huolella maton alle. Miten koko toimittajakunta voi olla marxilaista 2000-luvun Suomessa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Antaahan olla, vaan Juhannuksen liputus aikoina tuo yön yli liputus. Ei ruveta HURJUAMAAN ! sen itsenäisyyden kanssa enää.

Olisi pitänyt silloin puuttua tormakammin ja topakammin asiaan, kun olivat markkinatalouteen vannoutuneet myymässä suomea alle tori hintojen. Tänään marssitaan ääri oikeustoa siis kapitalismia Vastaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

syntyneet eliitin liiallisesta ahneudesta,köyhiä riistetään viimeiseen asti,sen jokainen ymmärtää,mitä siitä seuraa loppujen lopuksi.Mitä tapahtui Ranskassa,sellaista kun alkaa tulemaan ja siitä kun se lähtee paisumaan,sitä ei enää ahneet pysty estämään,siksi kannattaisi jo alkaa miettimään ennalta ehkäisyä.Ettemme ajaudu sotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan ja sodan avaimet on esillä sekä hyvin RASVATTUNA! Ei kaikkia aseita suomen kodeista ole pois raivattu EIKÄ SAADA! Dynamiittikin on kateissa tuhansia kiloja. Sekä muuta isoa ja pientä yllätystä KAPITALISTI RIISTÄJILLE1

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä liputan paita pyllynpäällä Suomen menneitten aikojen itsenäisyydelle.Salkoon vedettävällä siniristilipulla peitän halkokasan ja lentolipulla joka vien minut taas talveksi pois Suomesta peitän lentokoneen istuimen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä. Itsenäisyytemme muistojuhlapäivähän 6.12. faktisesti on. Nomenklatuura on tehokkaasti onnistunut siirtämään päätöksenteon pois maastamme, luonnonvarojemme on lahjoitettu ulkomaisille toimijoille ja kansanvaihtokin on kovassa vauhdissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa hienoa, että sinulla on niin vauras ja upea itsenäinen isänmaa, että sinulla on varaa joka talvi paita pyllynpäällä matkustaa etelään. Jos itsenäisen maamme asiat eivät olisi näin hyvin ei sinullakaan välttämättä olisi mahdollisuutta lennellä etelään. Mietipä sitä. Ja arvosta itsenäistä Suomeasi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on itsenäisempi kuin milloinkaan aiemmin. Saamme jopa vaikuttaa koko Euroopan asioihin omalla painoarvollamme. Hyvä Suomi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulet vaan. Suomen panoarvo on käytännössä olematon Saksan ja Ranskan ja tietysti Naton rinnalla.
Itsenäisiä emme enää ole. Tuleehan jenkitkin meitä komentamaa ja vievät viimeisetkin rippeet itsenäisyydestämme..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi meidän pitäisi vaikuttaa euroopan asioihin. Kyllä se riittää jos hoitaa omat asiat ja eurooppa hoitaa omansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vedän isänmaan lipun salkoon. Lipun jossa on tumman sinisellä pohjalla keltaisia tähtiä ympyrässä. Sen Eurostoliiton lipun nykäisen salkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Remonttiyrittäjät ja koko bisnesporukka yhdistyksellä ymmärtää ettei saatu maine ole sattumaa. Lue lisää...
Sori

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi