Aloita uusi keskustelu

Halaus vai kättely

Aloittaja: Närviini sokurinpalassa Kulttuuri 13.11.2017 22:59

Joka paikassa pitäisi halata tuttuja ja puolituttuja. Ei yhtään huvita,suorastaan inhottaa,kunjoku ryntää kimppuun. Kättely on epäterveellistä bakteerilevityksen takia. Paras olisi japsityyppinen kumartelu kädet rinnan eessä yhdessä. Vai mitä sanot?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 46 viestiä

Jos on ihan lähellä, sanon "terve".
Jos on vähän kauempana, nostan vähän kämmentä ylös ja sanon "terve".
Kun joku on aloitteellinen ja käden ojentaa, tartun käteen ja puristan sillai kuin kirveen varresta pidetään sekä vähä hempautan ja sanon saman kuin käden ojentaja, "terve" tai "päivää" tai mitä se nyt sitten sanookin tai mutisee.
Kun joku nainen halailemaan rupeaa, halaan takaisin. Mutta jos mies niin tekisi, kai jähmettysin siihen paikkaan tai työntäisin pois; en kyllä muista, että niin olisi käynyt.

Tuota japanilaisjutskaa en muista harrastaneeni kuin ehkä sikäli, että jotta ei tule muita häirityksi, nyökkään vähäsen. Jos tuossa oltaisiin kovin lähekkäin, ja kovasti kumarrellaan, siinä voi päät kolahtaa yhteen; sehän olisi noloa saada heti kuhmu päähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meijät Tsuhnat vissiin Eu:n myötä pistetty halaushommiin. Oikeesti huvittaa kun ihmispökäletta" lihavaa halaa toisiaan ja poskisuudelmia vaihtaa. Takapuolta vielä heijataan puolelta toiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Missäsuunnassa/millä akselilla puolelta toiselle: Menneisyys-tulevaisuus-suunnassa, taivas-helvetti-akselilla vai tyyrpuuriin-paarpuuriin-linjalla vai ehkä kiertäen eestaas kuten sähköhammasharjan harjas-osa eli päätykappale? Samassa tahdissa vai riitatahdissa? Ja tarviiko molempien käyttää samaa heijuutyyliä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Halaan mielelläni tuttujani aina tavatessa mutta nykyisin sekin koetaan seksuaalisena häirintänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se hallaaminen on pikkisen hankala tehtävä kun tuo pirri meinaa nokkasa nostaa naesia halatessa ja muori sitten pahasti iltasella nujjuuttaa rippituolissa.Että kylä minä näin sen etuteltan. Miehiä en ala hallaamaan mistää hinnasta vaen jos muori hallaa niin halatkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että ei aleta moimotteleen ainakaan enempää. Itse en vastaa Moi tervehdykseen ikinä samalla tavalla.
En tiedä edes mitä sana moi tarkoittaa.
Millä tavalla sen voi yhdistää tervehtimiseen????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jope matki Riitta Väisästä tyylillä: Heippa vaan taas kaikille, heippa hei vaan sinnekkin..heippa vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun googletat "Kielitohtori" niin saat vastauksen siihen mitä MOI tarkoittaa ja mistä se on kotoisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin flunssa-aikana kannattaa jättää halaukset ja kättelyt pois. Riittää, kun tervehtii sanoin ja elein. Muutenkin näin vanhemmiten olen alkanut inhoamaan liiallista "lähelle" tunkemista. Metrin väli on hyvä olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otaksumpa että jos sitä halailua harjoitettaisi vähän enemmän ja jätettäisi influnessapiikittely vähemmäksi, ei flunssatkaan niin iskisi. Mielipahastuneeseen kun romuska monesti mielellään takertuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Flunnsa-aikana ihmisiä vain piikitellään vaikka kyllä kai halaukset enemmän lohduttaisivat silloin...kin. Jotkut fruittariamnetyläisethän net sentään ystinpäivisin astahtavat karuille jylistämään pahvejaan joissa seisoo. ilmaisia halauksia..
Ihmettelen, eikö niitä tosiaan saisi maksaa, edes vastahalauksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tartte joka paikassa halata. Kyllä sen huomaa, jos molemmat haluavat halata, kätellä, tai vain tervehtiä.
Kumma kun tästäkin asiasta on saatu noin vaikeaa!
Minulla on ystävä, jonka kanssa halataan aina ja muutamien kanssa halataan silloin tällöin. Muiden kanssa riittää käsipäivää tai paivää ja joillekin pelkkä moi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun sanoo 'terve', sen pitäisi riittää. Mutta olen havainnut, että joskus myös nostan oikeaa kättä ja sanon 'terve'. En oikein osaa selittää, miksi joskus myös nostan käteni, mutta useimmiten se tapahtuu niin, että se, jota tervehtää ensin nostaa kätensä. 'Kaukotervehdys' näköetäisyydellä tapahtuu myös luontevasti kättä nostamalla ja silloin ei tarvitse edes möläytellä sitä 'tervettä'.
On tilanteita, joissa joku ojentaa kätensä tervehtiäkseen. En tietenkään ole ollut tarttumatta käteen ja puristamatta sitä, ehkä liiaksikin rutistamalla. Mielestäni tuo on ihan tarpeeton ele, mutta siihen ei voi olla vastaamattakaan, hankaluuksiakin se hieman tuottaa, jos on kintaat kädessä ja pitää kinnas tietysti ensin poistaa. Tuo bakteerinlevittely ei ole kyllä muljahtanut mieleen, mutta ei sitä koko ajan omatkaan kädet putipuhtaita ole.
Tuo japanilainen tapa menettelisi hyvin ainakin japanilaisen kanssa, mutta kumarrus kyllä riittäisi ilman käsien asettelua. Tuo kuitenkin vaatii esim. kävelyssä etenemisen pysäyttämistä, joten joissakin tilanteissa se olisi vaivalloinen.

Halailuun olen joutunut tilanteissa, joissa nainen on ollut aloitteellinen tuohon metodiin tervehtiessään, olen tietysti 'halannut takaisin', vaikka hieman hämillistä se on. Jos joku mies tuota yrittäisi, saattaisin astua taaksepäin, ainakaan en siihen vastaisi.
Muuta:
Yhtenä työkaverina oli eräs ranskalainen mies ja jutellessaan hän tunki itsensä ihan nenän eteen, joskus jopa lähemmäs kuin käsivarren mitta, vaikka tilaa ja kuuluvuutta olisi ollut. Yleensä siinä oli ryhdyttävä varotoimenpiteisiin, milloin kuuli hänen lähestyvän. Havaitsin, että muutkin olivat vaivautuneita tuosta ranskalaisen tavasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perinteet kunniaan kuin wanhoissa kotimaisissa leffoissa, mummo niiata näpsäyttää kättelee PÄIVÄÄ ja ottaa hammeen helemastaam kii...siinäpä oppimista.

Käsipäivä ja kumarrus ja tai niiaus kun mies ja nainen tapaavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

112 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/