Aloita uusi keskustelu

Euroviisupiinaa..

Aloittaja: Jii-hih-hihhih-hii Kulttuuri 14.5.2019 23:30

Kaikki tähän mennessä kuulemani laulut ovat pelkkää naa-na-naa- piinaa..!!
Eikö näitä kisoja voisi uudistaa siten, että kussakin maassa viime vuoden aikana eniten soitettu kotimainen kappale pääsisi kisaamaan myös euroviisuihin?
Muuten tämä menee vain show-kisaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Kuuluuko Australia eurooppaan, olen ymmärtänyt, että se kilpailu on suunnattu eurooppalaisille maille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikäkö aussit on seurannut viisuja aika monta kymmentä vuotta. Ne on viisufaneja, ihan ovat siellä telekussa niitä näyttäneet.
Pitäähän niitten päästä mukaan ja mitäpä se haittaa.
Kaikki vaa lavalle lauleskelemaan, jos kerta haluavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroviisut on suuri kansainvälinen mediatapahtuma siinä missä jotkut suuret urheilutapahtumatkin. Mediaa on paikalla paljon ja järjestäjämaa saa suuresti mainontaa ja julkisuutta. Maailman lehdissä kirjoitellaan viikkoja viisuista, joten ei ole aivan sama osallistuuko näihin kisoihin vai ei. Paljonkohan lisäarvoa esimerkiksi Austraalia saa siitä, että pääsee osallistumaan Euroopan ulkopuolelta näihin kisoihin. Ilmaista mainosta kuitenkin. Ja sinulle hömppä on joillekin rahaa tuova elanto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko kisa on jo showta, kiva vaan. Ei ole liian vakavaa. En tiedä mitä Suomi vois tehdä, lähettä vain julkkiksia? Vaikea tietää mikä hitti sopii eurovision.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

kun muut pohjoismaat äänet'vät toisiaan mutta ei Suomea, keski-euroopan maat toisiaan sekä entiset itäblokkilaiset toisiaan ja itäistä suurta, ei Suomelle jää yhtään pistettä. Meidän viisuvalinnat ovat vuosi vuodelta huonompia ja jotain pottu- ja muusikamaa muiden kipaleisiin verraten. Paras olisi pysyä pois koko kinkereistä ja antaa muiden koheltaa milloin mummuköörinä tai partaisena naisena tai muunnettuna meihenä.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ehdottaisin että esiintyjät suljettaisiin BB-talon tapaiseen pari viikkoa ennen harjoittelemaan summassa arvottua kappaletta.

Äänestäjät eivät tietäisi minkä maan kappale on milloinkin kyseessä.
Kun Venäjän joukkue marssisi lavalle ja alkaisi rallatella Suomen kappaletta, niin kansa hurraisi ja taas tavattaisiin torilla ja vuosi vuoden perään tietenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen viimevuotisen Saara Aalto -shown olisi voinut esittää lavalla hologrammiesityksenä ja dubata siihen päälle Henry Theelin ja Dallapee -orkesterin kipaleen "Syyspihlajan alla"..."Punertaa marjat pihlajain, kuin verta niillä ois. On kurkiaurat lentäneet jo yli pääni pois..j.n.e." suomeksi esitettynä tietysti.

Sen voisi itse asiassa tehdä joka vuosi, mutta kipaleen vain vaihtaa. Tulisi halvaksi ja Ylellä säästyisi rahaa valistukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep, musiikillisesti viisut ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kuraa, eikä Suomen biisi ollut edes pahimmasta päästä. Euroviisut ovat kuitenkin instituutio joka kokonaisuutena on sen osasia suurempi. Euroviisut ovat tapahtuma joka kerää vähemmistöt saman lipun alle kailottamaan rauhaa ja vapautta. Ongelma vai on siinä, että usein se pystyy vain vaivoin pitämään todellisuuden kulissien ulkopuolella, niin nytkin.

Israel näyttäisi onnistuneen järjestämään huikeat puitteet viisuille, mutta se tekee sen niin läpinäkyvästi aseiden ja sotilaiden avulla, että sokean reetankin pitäisi nähdä ja ymmärtää mikä maa Israel on. Se on ydinasevaltio joka pitää panttivankinaan palestiinalaista vähemmistöä. Niin pitkään kuin näin saa kansainvälisen tuen turvin jatkua, mitään viisuja ei pitäisi maassa järjestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäinen mieleen tullut sana semifinaalilähetyksen alussa oli "friikkisirkus", mikä esiintyjille sallittakoon ilmiselvästä itsetarkoituksellisuudesta huolimatta. Sitä paitsi kilpailujen sääntöjä pitäisi uudistaa siten, että sotaa käyvissä maissa kisoja ei järjestettäisi. Kovin ristiriitaista laulaa rakkaudesta ja suvaitsevaisuudesta ja ympäristön suojelusta kun samalla vähän matkan päässä sorretaan ja tapetaan ihmisiä valtioiden ja järjestöjen toimesta. Daruden Look away osui tässä mielessä kohteeseensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattais ensi kerralla laittaa oikeita sirkustaiteilijoita kisaan,kappaleellahan ei ole väliä,missähän ne Kemijärven Pojat ovat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi