Aloita uusi keskustelu

Arvon myyjät, minua ei kiinnosta vähääkään teidän provikanne

Aloittaja: Kyllästynyt röyhkeisiin tyrkkymyyjiin Kulttuuri 6.12.2018 21:04

Jos minä tulen liikkeeseen ostamaan jo ennalta päättämääni tuotetta, niin en todellakaan tarvi siihen mitään kylkiäisiä. En luottokortteja, en ylimääräisiä takuita, asennuspalveluita, lisälaitteita tms. Tiedän, että te myyjät saatte palkkaanne provikat, kun väkipakolla tyrkytätte näitä kaikkia oheistuotteita, mutta minua ei voisi yhtään vähempää teidän provikat kiinnostaa. Ostan sen mitä tarvitsen ja en ole sen päälle teitä velvollinen elättämään ottamalla tyrkytettyjä palveluita joita en tarvitse. Hommatkaa leipätyönne muualta jos ette tyrkyttämättä pärjää, minä en teitä pelkästä säälistä elätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 1 / 1 viestiä

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi