Aloita uusi keskustelu

Vastikkeettomasta työttömyysturvasta luovuttava

Aloittaja: Työttömät töihi Kotimaa 31.3.2019 15:44

Nykymuotoinen työttömien tukeminen on tullut matkansa päähän.

Jokaisen, joka saa työttömänä tukea, pitäisi tehdä sitä vastaan jotain yhteiskuntaa hyödyttävää työtä

Näin olisi helpompi ottaa myös vastaan palkkatyö, kun ei tarvitaisi miettiä menetetyn vapaa-ajan hintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 720 viestiä

MP En voi sille mitään, ette käsitä, miksi me kaamme ilmaista rahaa kotosuomalaisille ja tänne kotimaataan parempaa elämänlaatua hakemaan tulleille. Kohta koko maassa on edessä vieraskasvien keräämistalkoot, tienvarsien pysäköintipaikat kaipaavat siistimistä, vanhukset tarvitsisivat hoivakoteihin ulkoiluttajia ja auttajia. Oikeastaan vain mielikuvitus ja aito rajoittavat, mitä yhteiskunnalta tukea saavat voisivat ihmisarvoaan menettämättä tehdä vastapalvukseksi. On järkyttävää me maksamme rahaa toinen toisillemme pelkästä joutenolosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyisin aloittajalta miten hän on noin katkera valtaväestölle he ovat Suomen kansalaisia. Suomen perustuslaki velvoittaa yhteiskunnan työllistämään kaikki kansalaiset meillä on yli 500.000 tuhatta työtöntä.Pitäähän heidä tulla toimeen jotenkin ei heitä voida nälkään tappaa.Miksi et ole huolissasi kumivene porukasta sipilä päästi heitä maahan 35.000 tuhatta heille on täys ylläpito suomalaisten veromaksajien rahoista.mitään ei tarvi tehdä sen eteen kaikki tulee kuin nopelle-.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos työttömän pitää tehdä orjatyötä että rikkaat rikastuu niin eläkeläisten pitäisi myös tehdä työtä koska he eivät ole eläkkeitään maksaneet.

Tästä päästään siihen erikoiseen kysymykseen että kuka on ansainnut sen mitä saa ? Työttömyysturvalla ostetaan se rauha ettei sinua ryöstetä heti illan ja pimeän tullessa.

Siinä työttömien joukossa on iso osa ihmisiä jotka ei työllisty vaikka kaikki mahdolliset kepit ja raipat olisi käytössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oulussa ei ainakaan laiskoja olla, noin 90 prosenttia Suomen apteekkiryöstöistä tehdään Oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Metsää istuttamaan, ilmastoteko. Merenkurkkua syventämään, hidastaa merenpinnan nousua ja puhdistaa myös Itämerta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottahan tuon on, että peruspv. raha on todella epäoikeuden mukainen. Toisella voi olla omaisuutta vaikka kuinka ja toinen köyhä, kuin kirkon rotta. Ainoastaan toimeentulossa kysytään ko. asiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä, työttömiä ei pidä syyllistää, vaan tarjota viitenä pv/viikko muutama tunti lisäkoulutusta! Tätä koulutusta varten pitää palkata yhteiskuntaan lisää kouluttajia, vaikka työttömien joukosta, perusminimipalkalla.
Tämä se lisäisi aktiivisuutta kun joka päivä joutisi lähtemään muutamaksi tunniksi koulutukseen kun koulutukseen osallistuminen laitetaan ehdoksi tuen saaniille.
Tämä pitää koskea myös takuueläkkeellä olevia, alle 50-vuotiaita.
Kaikki puhuu, että osaamisen puute on iso este työllistymiselle, niin koulutetaan sillä samalla rahalla, mikä nyt jaetaan vastikkeettomasti kotiin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa menisin risusavottaa ominlupini tekemään aikani kuluksi työttömänä ollessani, niin voinko vain mennä lähimpään metsikköön todellakin ominlupini? Mitä se metsikön omistaja sanoisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastikkeettomasta työttömyysturvasta olisi todellakin luovuttava. Töitä ja tekemistä kyllä löytyy. Ulkotöitä risukkojen raivausta, viheraluiden hoitoa.
Ei mitään muuta kun TÖIHIN vaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellakin työ ei lopu koskaan.
Pitää vaan patistaa turvaa jatkuvasti nauttivat töihin.
Kehitellä ihan oma organisaatio joka hoitaa näitä työvelvollisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Töihin vaan, ja työstä tes:n mukainen palkka, sekä lakisääteinen työterveyshuolto työnantajan piikkiin. Töitä löytyy, mutta palkanmaksuhalua ei. Vai mitä tykkäisit, jos pomosi ilmoittaa sinulle tänään, että palkanmaksu loppuu, mutta työvelvoite sinulla säilyy, karenssin uhalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastikkeellista tuloa kutsutaan palkaksi. TYöntekijä saa korvauksen tekemästään työstä ja "vastikkeellisuus" on se mitä työnantaja uskoo saavansa. Sosiaaliturva on aina ollut kaikissa muodoissaan vastikkeetonta. Jos kansanedustaja haluaa lisää työpaikkoja, sosiaaliturvan vastikkeellisuus veisi työsuhteisisa työpaikkoja.

Kansanedustajan puhuessa vastikkeellisuudesta, hän ei ymmärrä mitä sosiaaliturva tarkoittaa. Työsuhteidenkin vastikkeellisuus eli hyöty yhteiskunnalle on usein olematon. Yleisesti sanoen on hämmästyttävää se henkinen taso millä Eduskunta ja virkamieskunta toimivat. Ylimmän oikeusvalvonnan on aika mahdotonta tehdä työtänsä jos lainsäästäjä sotkee peruskäsitteitä. Järkyttävin esimerkki on TE-palvelujen sisältö asiakkaan näkökulmasta. Se on täyttä mielivaltaa joka ei täytä sen enempää lain kuin hyvien käytöstapojen vaatimuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja höpö, höpö... Käytännössä työttömiä on n. 400 000 ja avoimia työpaikkoja n. 50 000, joista niistäkin suurin osa osa-aika- ja provisiopalkkatöitä, jotka eivät elätä tekijäänsä. Kertoisitko millä konstilla kaikille löytyisi töitä ja nimeenomaan sellaista työtä, josta maksettaisiin palkkaakin vähän enemmän kuin 9 euroa/päivä. Näitä "töitä haluavalle löytyy aina töitä" höpöttävien tulisi hiukan paremmin perehtyä asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minkäänlainen ruumiillinen työ ei enää Suomalaista kiinnosta.
Aktiivimallia on lisättävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja sortuu monen muun työttömiä arvostelevan tapaan syyllistämään kaikki työttömät, jotka veltostelun sijaan voisivat mennä töihin. Ei tarvitse olla kovinkaan lahjakas matematiikassa ymmärtämään työttömyyden todellisuutta.
Ensimmäinen ikävä tosiasia on se, että parhaimmillaankin maassamme on tarjolla 60 000 avointa työpaikkaa, joista selkeästi suurin osa on sellaisia, ettei ne elätä työntekijäänsä. Jos todellinen työttömien määrä on 300 000 - 400 000 ei pitäisi olla vaikeaa käsittää, ettei kaikki voi noin vaan mennä töihin.
Merkittävällä osalla työttömistä suuren ongelman aiheuttaa se, ettei heillä ole ammatillista koulutusta, joka vähintään vaaditaan jokaiseen oikeilla työ- ja palkkaehdoilla tarjottuun työpaikkaan. Nykyiset työmarkkinat eivät tarjoa juuri mitään sekatyömiehille tai naapurin lapsia joskus hoitaneelle työttömälle naiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tietääkö kukaan tappiota tehnyttä sijoittajaa?

Jokainen pitempään sijoittanut on kokenut takaiskuja. Keskimäärin tuotto on kuitenkin positiivinen. Kannattaa ryhtyä muk... Lue lisää...
50€/kk riittää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/