Aloita uusi keskustelu

Vankilat

Aloittaja: Kotimaa 7.12.2018 07:26

Suomalaiseen vankeinhoitoon voisi soveltaa ostopalvelua. Venäjä, Viro jossa on tilaa koska sieltä tullaan Suomeen lusimaan ym. Tämä olisi edullista. Vankilat vanhenee ja kohta maahanmuuttajat vaatii omaa vankilaa. Nytkin se eristys ja turvallisuus on rasite henkilökunnalle. Onko Oulun uusi vankila oltava Oulussa ? Ennenkin vietiin Siperiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 8 / 8 viestiä

Onko kukaan keksinyt miksei vankeinhoitoa voisi ulkoistaa, jenkkilässä vankilabisnes kattaa melkein koko maan ja lisäksi valtio huolehtii että vankeja riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo jenkkien systeemi on typerä, siellä voi saada mitättömästä rikoksesta kymmenien vuosien tuomion. Jenkeissä on 100% varmuudella korruptiota vankeinhoidossa, heille se on bisnestä.

Mutta eihän USA talous pyörikkään kuten muualla, nehän painaa lisää dollareita kun tarvivat rahaa lisää valtion menoihin.

Velkaa "vain" melkein 22 000 miljardia dollaria ja trumpetti tahtoo rakennella aitoja http://www.usdebtclock.org/ (hmm. lainamäärä per veronmaksaja on yli 100000$ enemmän kuin lainamäärä per kansalainen --> eli yli 50% ei maksa veroja ???)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amerikkalaiseen systeemiinhän Suomi pyrkii ja osittain on jo, pitää olla kolme työtä eikä siltikään tule toimeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nämä lasten raiskaajat ja tapa rikolliset sais toimittaa venäjän vankiloihin jo säästö syistäki ,suomessa vanki maksaa 200 e vuorokaudessa ja varmast venäjällä se on 10 e vuorokausi kuuleman mukaan ulkomaisille vankeile ,tiukka talouski jo sanelee edullisimat vankien säilytys paikat , Ja nyt vihereät puolustamaan lasten raiskaajia niin ettei voi venäjelle viedä lusimaan .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Venäjä on halpamaa vankien säilytykseen ,ja muuten on suurimalle osale kansalaisia kurjuutta ja köyhyyttä ja ihmis arvo on olematon .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se Suomessakin osataan, köyhyys, kurjuus ja ihmisarvottomuus on liian monelle hyvinkin tuttua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä. Kaikki vangit vain Siperiaan. Loppuisi vartijoiltakin juoruisa istuskelu. On sanottu että vartija on yhtä laitostunut kuin vankikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi moottoritiellä ei noudateta nopeusrajoituksia

Siksi koska keskikaiteella erotetulla moottoritiellä kuoleman tai vakavan loukkaantumisen todennäköisyys lähentelee noll... Lue lisää...
Homtom

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi