Aloita uusi keskustelu

Työttömät sylkykuppina

Aloittaja: On olemassa vain 1 työpaikka, ei 0,1 työpaikkaa Kotimaa 11.7.2018 10:05

Olen pannut merkille, että asenne työttömiä kohtaan on esim täällä juttutuvassa usein todella julmaa. Työpaikan omaavat näyttävät pitävän työttömiä suoranaisina vihollisinaan sen sijaan, että olisivat kiitollisia siitä omasta työpaikastaan ja tuntisivat empatiaa niitä kohtaan joilla töitä ei ole.
Vaikka jokainen tietää, että työttömiä on noin kymmenkertainen määrä avoimiin työpaikkoihin nähden, niin se ei yhtään empatiaa tuo lisää. Sen sijaan yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että työttömien pitäisi suunnilleen asua jossain sillan alla ja heille ei varsinkaan taloudellista tukea pitäisi suoda euroakaan.
Itse en ole mikään työtön, mutta en vain jaksa ymmärtää ihmisiä, jotka vaativat toisilta sellaisia asioita, joissa ei ole mitään realismia. Kuten esimerkiksi että ei kymmenen ihmistä voi mennä yhteen työpaikkaan. Yhdeksän heistä jää joka tapauksessa ulkopuolelle. Pidän tällaisia arvostelijoita lähinnä ihmisinä, joiden tunnepuoli ei ole normaali, vaan se on jollakin tavalla sairas, koska rationaalisella järjellä tuota ajatuksen juoksua ei voi ymmärtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 945 viestiä

jokainen on joskus työtön niin ei kannata välittää ja ei elämä ole kenellekkään ikuista....eihän työttömät ole suurin aihe taloudessa kyllä sitä rahaa syydetään muualleekkin tukien merkeissä,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Orjuus on ihmisen pitämistä toisen (ihmisen, ihmisjoukon tai valtion) vallan alla työssä ilman oikeutta riittävään palkkaan, vapautta ja omaan tahtoon perustuvaa valintaa. Euroopassa orjuus ja orjuuden kaltainen pakkotyö on kielletty myös muun muassa Euroopan ihmis­oikeus­sopimuksessa. Lähde Wikipedia. Toteutuu mm. jos joutuu työhön pakotettuna ja/tai työstä ja ei voi kieltäytyä rankaisematta, työstä ei saa riittävää toimeentuloa elämiseen tai työtä ei saa valita. Kuinkahan paljon EU Suomessa on määritelmän mukaan nykyisin orjia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rakentajien taso Suomessa ei ole hääppönen. Nyt rakentamisen ylikuumentuessa on jouduttu ottamaan töihin porukkaa, joista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sekin on huvittavaa, kun usein todetaan että työttömät ovat jotekin kateellisia heitä arvosteleville kun puolustavat itseään. Samalla logiikalla voidaan kysyä, että ollaanko me suomalaiset Venäjälle kateellisia, kun usein suhtaudutaan kyseiseen maahan varsin ynseästi. Ollaanko me kateellisia, kun ei saada kuulua tuohon kadehtittavaan suurvaltaan? Vai johtuuko meidän ynseä suhtautuminen kenties siitä, että olemme ajansaatossa kokeneet mielestämme vääryyttä tämän itänaapurimme toimien osalta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävin nostamassa ottomaatilla rahaa, jotta saisin ostettua viereisestä k-marketista jäätelötötterön, kun olen matkalla helteiselle piitsille. Piitsi on noin kaksi hehtaaria, enkä maksa siitä kiinteistöveroa. Kaupasta ulostauduttuani seurasin huvittuneena, kun joku ökyilijä mersullaan karautti samassa pihassa olevan kioskin viereen ja alkoi raivoamaan, kun ei saanut jädeä nyt ja heti. Taisi olla sitä työllisen lomaraivoa? Sattuuko muuten juttutuvassa olemaan se henkilö, jonka tililtä minä rahani otin? Voisin kiittää lämpimäisilläni häntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä oli taas nyt muodissa olevaa pötypuhetta. Miksi ei enään voi sanoa mitään mikä on todellista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä työttömiä haukkuvat ketjut kaikki ovat lässyn sitä lässyn tätä keskusteluja. Ei mitään todellista sanottavaa kenelläkään. Ei minullakaan. Onneksi viikon päästä maanantaina sorvit surahtavat käyntiin ja työttömyyskeskusteluista rikki menneet ja hermonsa menettäneet työläiset kokoontuvat kivoittelemaan sitä kuuluisaa Lapinlahden lintujen prenikkaa rintapieleen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyseessä on itsensäpeukuttaminen, joka mädättää selkärangan ja kasvattaa karvat kämmeniin. Jos seuraat rekistöröityjen nimimerkkien peukuttamista, niin onhan siinä ihmettelemistä. Mutta jos katsot myös ei-rekistöröityjen nimimerkkien peukkuja ja viestin sisältöä, voit huomata, että samat alter-egot siellä pullistelevat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä käsitän asian niin, että Kalevan koodaaja (verkkopäätoimittaja) on jättänyt porstuvan oven auki kannattajilleen. En ole onnistunyt pääsemään automaatin ohi peukuttamaan sosialidemokraattien aloituksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä tämä sonnan jauhaminen työttömistä vaan jatkuu. Onneksi Kelassa ei ole töissä näin typeriä ihmisiä, sillä heidän on tarkoin noudatettava lakia ja salassapitovelvollisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta kannattaisi olla varuillaan , siitä mitä suustaan päästää koskien esim.työttömyyttä. Raamatussa sanotaan että: "kaikki voi kohdata kaikkia". No mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa ?! Vaikka sitä että pitkän työuran tehnyt ihminen joka saattaa olla tyypillinen työtäpelkäämätön Suomalainen , halveksii sisimmässään ja miksi ei julkisesti ihmisiä joilla ei ole työpaikkaa syystä tai toisesta . Ei mene kauan kun ehkäpä tämä ko,henkilö sairastuu vakavasti ja joutuu vetäytymään työelämästä ja lopulta putoaa yhteiskunnan tukien varaan tahtomattaan. Tämä ihmisielo on niin pienestä kiinni joten kannattaa hieman laajentaa perpektiiviä ennen kuin sortuu idiotismiin .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On aitoja työkelpoisuuttaan kehittäviä työttömiä.
Hekin inhoavat "sylkykuppityöttömiä" eli selittelijätyöttömiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työkelpoisuuden kehittämistä on monen laista. Yksi niistä on mielenterveyden hoitaminen jota vastaan tämä sylkykuppipuhe toimii. Masennus ei parane pieksämällä ja haukkumalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seurattuani pesäkameroita Virosta ja Suomesta,en ole vielä koskaan huomannut,että linnut paskantaisivat omaan pesäänsä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Kerropa minullekin nuo yhteiskunnan hyvätuloisille jakamat sosiaaliavut ja kuinka yhteiskunta muutenkin auttaa hyvätuloi... Lue lisää...
Lukija

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi