Aloita uusi keskustelu

Suomi 100 v, Miten olis kakkukahvit?

Aloittaja: kahvihammas Kotimaa 4.12.2017 14:20

Valtiovalta ja hallinto tarjoaa kansalaisille valaistuja tolppia ja vaaranrinteitä juhlapäivänä. Joo'o. Olis edes kakkukahvit jossain tarjolla. Vai eikö rahat riitä? Häh?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 35 viestiä

Tuo tekstiviestivouhotus oli kaiken huippu. Siinä oli yksi tosi iso moka. Siitä puuttui arabiankielinen toivotus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun valtio ja kunta eivät vieneet kaikkea veroina, katson että se mikä jäi omaan käyttöön, sisältää myös valtion ja kunnan tarjoamat rahat kakkukaffiin. Kiitän siitä kuntaa ja valtiota, kun nautin tänään kakkukaffit. Kiitos, valtio ja kunta.

Sain myös kännykkääni viestin, joltakulta 'Suomi 100' -taholta:
"Itsenäinen Suomi täyttää tänään 100 vuotta. Onnea Suomi ja suomalaiset." ja sama ruotsiksi.
Kun myös vaimo sai samanlaisen viestin ja on kuitenkin eri operaattorit, tohdin epäillä, että valtio on tässä takana joteskin. Kiitos, valtio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihme, ettei tuo yks kahjo siirtänyt lauantaille koko päivää jollain poikkeuslailla, ettei kilpailukyky vaarannu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko kansan juhliin eivät rahat riitä, sillä presidentinlinnan juhlavieraille tarjoilun lisäksi täytyy kustantaa meno-paluu matkat ja hotelliyöpymiset. Kansalle tarjotaan sitten silmänruokaa television välittämänä ja kunnia maksaa eliitin juhlakustannukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

...mutta eikös nimenomaan tässä olisi ollut erinomainen tilaisuus tutustua kiintoisaan naapuriin pyytämällä kahville....?
=)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taviksen kuuluu kiehauttaa nuo kahavit kotonaan, niin kauppiaatkin saa kahvia myydessään osansa, samoin yhteiskunta verojen muodossa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin lama-aikana pitää säästää johdonmukaisesti ja se tarkoittaa, että taviskansa katsoo herrojen juhlintaa lehtikuvista ja televisiosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin vingugaan kahvia ja märistään kun ei saa mistään.
Sitten kerrotaan useampikin paikka missä saa, mutta eihän se kunnon mielensäpahoittajalle sovi.
Väärin sammutettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Silloin kun kaikessa on vaan rahastuksen makua,
Voipi kakulle tulla hintaa.
Kyseessä että tulkaapa samalla ostoksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Touhuajia riittää Suomi 100 ympärillä. Suurimmalla osalla ei mitään tekemistä koko itsenäisyyden kanssa, samoin kuin ei linnan juhlissakaan. Voishan Oulun kaupunki jakaa vaikka sinisiä Suomi 100 ämpäreitä kansalaisilleen. Niille on aina käyttöä. Taitaa nekin rahat mennä toisaalle, onhan tuo nähty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo sini-valkoinen ämpäri-idea on loistava, mutta herrat ei juhlahumussaan muistaneet, että tavallinenkin kansa haluaisi juhlistaa tavallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö tunne saaneesi vastinetta 19milj. euron juhlavuoden budjetista? Jos olisit ollut aktiivisempi, niin eiköhän jossain martta-kerhon tilaisuudessa kupillinen juhla-mokkaa olisi liiennyt. Nimittäin; melkein naurettavuuksiin asti on viety tämä Suomi-100, kun paikallislehden tapahtumakalenterista saa lukea jos jonkinlaista peijaista, jotka ilmoituksen mukaan liittyvät 100-vuotis juhlaan.

En usko, että Saana-tunturin keinotekoinen valaistus vetää vertoja taivaan luonnollisille valoille, revontulille.
Hintavertailuihin en kuitenkaan ala!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä minäkin oon teheny pöhölösti, kulukenu laput silimillä ja mitä todennäköisemmin jäänyt paitsi tuosta 19 miljoonasta. Saattaahan se tietenkin olla myös niin, että unohtunu on alkuvuoden juhlatarjoilut. Pelekkä nisukahavi ei jää niin hyvin mieleen kuin vaikkapa leivos. Jotta leivoksia en oo ainakaan veronmaksajain piikkiin syöny, omalla rahalla kylläkin useampia kertoja.

Olihan se lauantain juhla tuolta Ouluhallista meille kaikille tarkotettu katsottavaksi. Oikein kiirehin lenkiltä, että ehtii nauttimaan ohjelmasta, mutta en minä oikein päässy sisälle koko juttuun. Alakua jäi jonkin verran näkemättä ja se iloinen hyppely, voimistelu ja modernihko musiikki jäi jotenkin ymmärrykseni yläpuolelle. Paitsi Iivanaisen tulkitsema Albatrossi meni ihan sydämeen asti, siitä tykkäsin. Tämmönen sitä on, että ei ymmärrä?

YLE-areenan puolelta katsoin Tapio Piiraisen kirjoittaman ja ohjaaman "Linnan juhlat" ja se on kyllä minunkin makkuun kuin nakutettu. Katoppa sieki se ja kerro mitä näit?

Että et osaa antaa hinta-arviota revontulille :) Kuukin on ollut täysi, joten taidanpa piipahtaa ulukona ihan ilimatteeksi ja samalla käymme sytyttämässä kynttilät meidän sotaveteraanien haudolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, nuo revontulten hinnoittelu on mahdotonta, mutta jotenkin tunnen luonnon lahjomattomuuden hykerryttällä tavalla, kun toiselta puolen maapalloa, suurrella budjetilla, tullaan niitä katsomaan ja kas kummaa, niitä ei sitten näykään. Minä maanmatonen, ei niin kummonen, saan ihailla taivaan tulien leikkiä rajattomasti. Enkä kertaakaan ole makksanut pääsymaksua, en edes seisomapaikkaa.

Katsoin Linnan Juhlat ja se oli kuin voita leivän päälle, sillä, tuntia ennen olin katsonut tämän uudemman Tuntemattoman. Piirainen saa sen talvikamppeiden alla olevan, oikeamman suomalaisuuden kaivettua esiin; äkkiväääriä, tunteellisiakin ollaan ja outoa näyttämisen halua ja onpa sitä sosiaalisuuttakin pohjoisen asukissa. Seela Sella se osaa olla niin hurmaava, aina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

En ymmärrä mitä valtionvelka on. Ei siinä mitään ei nimittäin ymmärrä monikaan. Valtion velkaa ei ole tarkoituskaan maks... Lue lisää...
y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi