Aloita uusi keskustelu

rössyravintolat

Aloittaja: kotiruokaako aina Kotimaa 17.2.2020 14:38

Suomessa ei osata tehdä ruokaa: Lappiinkin pitää kokit tuoda Filippiineiltä. Ei ihmetytä. Olen pitään ihmetellyt suomalaisten rivikokkien taidottomuutta. Toisinaan vaikuttaa, että työhön pätevöidytään työskentelemällä grillikopissa vuoden verran. Keitto-ja paistoaikoja/lämpötiloja ei saada kohdilleen, raaka-aineissa keksitään mitä ihmeellisimpiä omia sovellutuksia kansainvälisesti tunnetuista resepteistä, mausteiden käyttö on pannassa...Samaa inhaa mössöä joka paikassa, tai ainakin melkein joka paikassa. Olisi kiva, kun kohtuuhintaan voisi käydä ulkona syömässä, juoda pullon hyvää olutta tai pari annosta viiniä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Lasten annoksia aikuiset syö hirmuhinnalla ja tähtiravintoloissa. Iso lautanen ja pikkuisen ruokaa, sekö on hienoa, häh?
Ja sitten nakkikopille, kun nälkä jää tai kotia syömään.
Itte kokkaan ja kattilan kerralla ja siitä syö parikin päivää ja hinta öbaut vitosen per kattila!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä suomessa osataan tehdä ruokaa , mutta puute kokeista. Harva nuori haluaa hikoilemaan kuumaan keittiöön, hankalat työajat, palkka huono, ainainen kiire. Ei suomalaisesta ole sellaiseen, mielummin ollaan vaan ja tuijotetaan jotain muuta kuin kattilan pohjaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kalaruokaa esim, tehdään niin siinä maistuu vain mausteet eikä kala, sama se on lihankin kohdalla, mausteita niin, että suuta poltaa, onko se sitten oikein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään hain reilu kilosen lohen, enkä antanut kauppiaan fileerata. Itse fileerasin, tein suolakalaa ja räntyistä kiehutin lihat irti. Eri kattilassa kiehuti potut ja vihannespussista vihanneksia. Kattilasta vesi viemäriin ja kalan roippeet ja nesteen+pun. maitoa yhdistin tillin kera joukkoon, suola lisänä. Eipä muuta. Itse kun fileeraa, voi reilusti perkata kalan, kun roippeista tekee keiton. Huomenna on leivän päälle muutakin, kuin ylähuuli. Nam. Ps. sipulia isokokoisina paloina vihannesten lisäksi, siis lopussa, ei pottuja/vihanneksia keittäissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuinkas hurisee - nyt, kun erilaiset "eristykset" rassaavat ympärillä

Tällaiselle vähemmän sosiaaliselle henkilölle koronaan liittyvät kiellot ja opastukset eivät ole aiheuttaneet mitään mu... Lue lisää...
ei rassaa mikään

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

4.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille