Aloita uusi keskustelu

puhelin

Aloittaja: tulipa mieleen Kotimaa 25.6.2019 19:26

kävipä tänään niin että lähdin ostoksille , puhelin jäi kotiin oli tärkeää asiaa kotiin matkaa 12 kilometriä no ei voi mistään soittaa .ajattelin että eikö joku voisi alkaa pitämään puhelin kioskia kaupoissa , ja isoissa marketeissa , ennen olip uhelin kopit mistä soittaa nyt et vaan voi , tässähän työllistyisi jokunen aina voi maksaa sellaisesta palvelusta kunnon hinnan no minä poljin 12 kilsaa takaisin hoitamaan asian ehkä puhelin operaattorit alkais tälläiseen hätä apuun

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 12 / 12 viestiä

..perinteiseen puhelinkoppiin oli -30 pakkasesa ja viimasa mukava poiketa pikku "moukulle" noin niinkuin lämpimiksi
%-))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun puhelinkopit poistui, niin samaan aikaan poistui myös puhelinluettelot. Eikä ollut navigaattoria, vaan kartan avulla piti suunnistaa. Telelaitokselta minulla oli tapana käydä soittelemassa kaukopuheluita, kun puhelinkoppissa olisi ollut pajatsotunnelma asuinpaikkakunnallani. Puhelinkioskeja enemmän kaipaan julkisia vessoja, kun turistina ei kyykkypissalle ilkeä. Ja poliisihan siitä sakotkin antaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhelinkoppien poisto käytöstä aiheuttaa monia ongelmia. Esimerkiksi Clark Kent (pers.Clark Kent Marthan) ei enää pääse missiolle (pers.tehtävä), koska toimittaja Kent ei voi vaihtaa asuaan Teräsmiehen viittaan puhelinkopissa.

Teräsmiehen heikkous on kryptoniitti (vrt.Kenraali Zod, etninen kryptonilainen sotapäällikkö, mikä meikäläisissä lennoston vapaaehtoisissa sotaharjoituksissa vastaa alkoholia. Minä puolestani olen heikkona siskonmakkarakeittoon, joka parin lautasellisen jälkeen vie kaikki voimani.

Sitä paitsi meille sähköyliherkille perinteinen lankapuhelin on turvallisempi vaihtoento, mutta kuitenkin maaseudulla potentiaalinen (pers.varma) ukkosenjohdatin, joka tuo salaman sisäälle tupaan. Mielenkiintoinen aihe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä näin hienosta syväluotauksesta voisi puhelinyhdistyksen kannatusjäsenelle antaa Vuoden Tolppa - tunnustuksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kaikki eivät kestä olla Vuoden tolppa.
SDP:n ent. kansanedustaja Tero Rönni ei kestä olla Vuoden sopeutuseläkeläinen, vaan rupesi maksamaan itselleen palkkaa omasta yhtiöstään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kerran kaupoissa on liikkeellä, niin kyllähän sitä hätätapauksessa vaikka ostaa halvimman peruspuhelimen ja prepaid kortin muutamalla kympillä. Kyse on vaan siitä kuinka suuri soittamisen tarve sattuu tulemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalta hieno bisnesidea, mutta kun meni julkaisemaan. Olisit itse perustanut firman, etkä toisia vaatinut maksamaan omasta huolimattomuudestasi?
Muutoin olen sitä mieltä, että polkupyörillekin pitäisi säätää kilometriperustainen käyttömaksu, jolla pidettäisiin pyörätiet kunnossa ja jopa rakennettaisiin uusia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En muista kenenkään numeroa, joten puhelimen lainaaminenkaan ei auta. Itse mietin kaksikertaa lainaanko puhelinta tuntemattomalle, huono kokemus menneisyydestä opetti(häirintäsoitot ilman puhetta).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhelinkioskit poistettiin käytöstä, koska kukaan ei niitä enää käyttänyt ja niihin kohdistui jatkuvaa ilkivaltaa. Miksi kukaan perustaisi puhelinkioskin, jos sille ei olisi asiakkaita edes joka päivä? Ei olisi kovin kannattava bisnes se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iteltä ei ole jäänyt puhelinta kotiin, mutta vaimolta on pari kertaa. On kyllä saanut ystävällisesti pyytämällä puhelinta lainaksi sen verran, että on voinut kotio soittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

112 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/