Aloita uusi keskustelu

Otatko sinä puolisosi elatuksen vastaan, noin vain ?

Aloittaja: Minä vaan kysyn Kotimaa 20.7.2019 09:39

Nyt kun julkkispariskunta on tutkinnan alla, niin puolustuksen asianajaja heittää vahvan argumentin pöytään: "ottanut vastaan mieheltään elatusta, niin kuin kunnon nainen mieheltä ottaa." Eli ei mitään uutta avioliiton rooleihin sitten tsaarinajan ?

Minä jos esittäisin yllättäin vaimolle kaukomatkaa/autonostoa ym. somekivaa, niin jo hän muutaman kysymyksen rahojen alkuperästä tekisi. Mitenkäs teillä, menisikö äkkirikastuminen selityksittä läpi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Tottakai, jos jostakin löydän varakkaan, itsenäisen, hyvännäköisen, rehellisen, reilun ja lapsettoman miehen😃Töitä olen tehnyt vuosikymmeniä ja veroja maksanut. Verorahoistani ovat hyötyneet mm. perheelliset, kun ovat lapsilisiä nostelleet. Olisipa ihanaa viettää vapaaherrattaren elämää ja nauttia kaikesta, mitä mies tarjoaa😃👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmasti haluaisin tietää, mistä rahat tulevat.Viimeinen aie olisi hölistä julkisuuteen ja esitellä ökymäisiä olojani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keski euroopassa on normaalia että mies maksaa erotessa kotiäitinä olleelle vaimolle "elatusapua",en tiedä miten muissa maissa on esim. eläke edut järjestetty. Milloin meillä aletaan arvostamaan kotiäitiä? Ilman lapsia en ymmärrä miksi aikaiselle pitää maksaa elatusapua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka toisella olisi kuinka paljon tahansa rahaa, niin kyllä molempien jotain pitää oman elannon eteen tehdä. En ymmärrä miten joku ottaa vain rahaa toiselta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osa pitää huolta kodista ja näin on sovittu.
Ei monen ' tähden ' puoliso tee muuta kuin on somessa tänä päivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kaksi tyhjätaskuna toisensa löytänyttä eivät avioehtoa tarvitse, koska kaikki on yhdessä hankittua, vaikka palkat ovatkin 1:3 suhteessa.

Jos tarjoan uutta autoa Rouvalle, hän varmistaa ensin, että saa hyasintinpunaisen ja automaattivaihteisen Mersun. Sen jälkeen hän saattaisi jo auton kokoisen ostoksen osalta tarkistaa, meinasinko löytää rahoituksen tililtä vai realisoinko sijoituksia. Rahoitus ei todennäköisesti hänelle kelpaisi vanhanaikaisten periaatteiden vuoksi, jolla velkaantumiseen suhtaudutaan epäluuloisesti?

Jonkun isomman rahamäärän osalta uskoisin selviäväni kertomalla mistä rahat sain ja Rouva todennäköisesti uskoisi, koska tietää minut tosikkona ja umpirehellisenä surkeaksi huijariksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On rikkaasta perheestä lähtöisin ja bisnestä hällä jne.
Aikanaan nähdään mikäs homman nimi?
Tietenkin kysyn jos kaveri olis varaton ,) epäilisin voittoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kai niitä kotirouvia vieläkin jonkun verran, varsinkin maailmalla. Eihän tämä kumihuuli ja -tissi heistä mitenkään eroa. Aina ollut sitä mieltä, että kotirouvat on periaatteessa kaikista isointa hintaa "tavarastaan" ottavia ilolintuja. Eihän ne varsinkaan nykyaikana tee edes mitään kotitöitä sen elatuksensa vastineeksi. Ehkä justiin ja justiin pyykki- ja astianpesukoneen täyttävät ja tyhjentävät. Varakkaimmilla käy siivoojat. Lapset myös, jos niitä on, pannaan heti kun suinkin mahdollista päiväkotiin, ettei vaan itse tarvi hoitaa. Rikkaimmilla on lastenhoitajat. Ennen kotirouvat teki kuitenkin sen miehensä tuoman elannon eteen paljon töitä. Lapset hoidettiin kotona kouluikään asti. Ruoka laitettiin kotona, kenties oli pieni kasvimaa joka hoidettiin. Oli siivoammista, tiskaamista, pyykinpesua jne. ja nämä tehtiin kaikki käsin, ilman mitään koneita jotka nykyihmisen elämää helpottaa. Vaikka nämä rikollisten emännät olisivat itse ns. oikeassa työelämässä mukana, tai nykyaikana muodikkaasti instagram malleja, joilla jonkun verran omia tulojakin, siitä huolimatta heidänkin kuuluisi saada jonkunlainen tuomio, kun äijä jää kiinni. Kyllä he tietävät mistä se raha tulee ja silti se heille kelpaa. Hehän hyötyvät rikoksista ja oikein vaatimalla vaativat lisää rahaa ja tavaraa ukoiltaan, kun ei sillä lähihoitajan tai vastaavan palkalla mitään hienouksia paljon ostella. Näön vuoksi käydään töissä ja esitetään muka kunniallista kansalaista, jolla on omat tulot. Saahan jo siitäkin sanktioita, jos ostaa esim. varastetun telkkarin. Miksi ei sitten siitä, että ottaa vastaan lahjoja, rahaa jne. puolisolta, joka on sen kaiken kustantanut rötöstelemällä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noillahan oli vanhaan hyvään aikaan ihan eri nimi, nyt ne nimet on kielletyiden listalla. Noita naisia on suomessa satamaarin ja maksajaa vaihtavat, kun itse tai puoliso kyllästyy. Satamäärin suomessa ja somessa ovat, eivätkä mieti, mitä sinne kirjoittavat. Sitten poistavat juttunsa, mutta se ei enää jälkikäteen onnistu. Kyllä ne poliisit ne jutut esiin kaivavat, se on vissi. Eivätkä häpeä mitään, minun nuoruudessa sanottiin, että ennen maa repeää, h.... häpeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsoin televisiokeskustelu useita vuosia sitten jossa oli studiovieraana tällainen h kirjaimella alkavan ammatin edustaja. Haastattelija kysyi saako hän kutsua tällä h sanalla häntä, vastaus oli kyllä, kun hän tekee sitä rahasta. Niin, että ammatti ammattien joukossa, mutta ei ketä tahansa saa kutsua kyseisellä nimellä, siitä voi joutua poliisin kanssa tekemisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille