Aloita uusi keskustelu

Niinistö=Suomi

Aloittaja: Ajatus Kotimaa 20.8.2019 07:42

Sellaiset ovat johtajat kuin ajat,voisi sanoa.

On hieno asia että Suomen asiaa hoitaa osaava,vahva henkilö suvereenisesti näinä aikoina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Turvallisuus ratkaisuna Natojäsenyys on pitemmän päälle paljon halvempi ja tehokkaampi, kuin liittovaltio. Ongelmana on vain se, että presidenttimme on heti virkakautensa alussa peloteltu venäläisten taholta (Makarov, Putin) niin tehokkaasti, ettei hän ole senjälkeen Natosta mitään myönteistä lausunut. Ennen presidenttiyttään hän oli hyvinkin Natomyönteinen. YYA-aikana peloteltu kansa seuraa tietenkin johtajaansa.
Niinistölle jäi vaihtoehdoksi ryhtyä korostamaan EU.n yhteistä puolustusta, mutta suurinosa EU-maista kuuluu Natoon, niin eihän nämä halua ryhtyä rakentamaan päällekkäistä puolustusliittoa, eikä siinä mitään järkeä olisikaan.
Niinkauan, kun johtajillamme ei ole rohkeutta liittyä vertistemme demokratioiden puolustusliittoon Natoon, meidän on tyydyttävä nöyrästi Kremlistä ohjattuun uus-suomettuneeseen jatko yya-han, olemalla heidän puskurialueensa länttä vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

henkeen ja vereen EU-liittovaltiomies, jossa ei ole pätkääkään isänmaallisuutta. Jos Niinistö saisi päättää, niin EU-liittovaltio perustettaisiin heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on helppoa, kun on selvät ohjeet annettu. Heti virkakauden 5.6.2012 alussa kävi Putinin lähetti kenraali Makarov ohjeistamassa ja Putin itse vahvisti ohjeet muutamaa viikkoa myöhemmin. Uusi suomettumisen aika oli alkanut. Suomella ei ole omaa turvallisuuspolitiikkaa, se sanellaan edelleen Kremlistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Presidentti Sauli Niinistö kannattaa EU:n yhteisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan vahvistamista ”silläkin uhalla, että se vähentäisi presidentin valtaoikeuksia”. Niinistö totesi tämän puhuessaan Helsingissä koolla oleville Suomen suurlähettiläille. Niinistö on siis liitovaltion kannalla EU:ssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

EU:sta pitäisi tehdä liittovaltio, "Euroopan Yhdysvallat", vuoteen 2025 mennessä. Ne maat, jotka eivät hyväksy EU:n perussopimusten muutosta liittovaltioksi, pitäisi heivata ulos koko Unionista. Niinistö on viisas mies ja aivan oikessa Suomenkin suunnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulemme käymään persustavaa laatua olevan keskustelun EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikasta/Suomen tasavallan presidentin valtaoikeuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Illanvirkku puoliso

Minua ei häritse vaikka puoliso valvoo iltaa pitempään. Ongelma on kun menen yökylään. Isäntäväki nukkuu pitkään kun mi... Lue lisää...
Aamun virkku

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille