Aloita uusi keskustelu

Mitään mahdollisuutta selvitä täällä hengissä ihmiskunnalla

Aloittaja: Neo32 Kotimaa 25.9.2011 00:02

Tulipa nähtyä sekin , että NASA tuo tieteen napa ei voinut tehdä mitään kun joku metallista tehty häkkyrä tipahti takasin maapallolle. Eivät raukat ole saaneet edes kuvattua tapahtumaa. Minä luulin, että ihan normaalilla, kohteeseen itseohjautuvalla risteilyohjuksella tuo romu olisi voitu tuhota jo kymmenien kilometrien korkeudessa.

Omassa mielessäni (avaruuden kokoinen) olen pitänyt selvänä ihmiskunnan kykyä puolustaa omaa planeettaansa juuri teknologiansa avulla. Silloin kun alkaa tulla isompaa tavaraa taivaalta ei kukaan enää kysele mitä tehdään vaan herrat ja narrit, uskovaiset ja uskomattomat ovat samalla arvoasteikolla maha kuralla. Raha ei enää silloin merkitse mitään:)

Tulitko sinä huolestuneeksi onnemme jatkuvuudesta maapallollamme?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 34 viestiä

Älytöntä, että monet ihmiset kaipaa TAAKSEPÄIN MENOA,  ESIM. KIVIKAUTEEN? EI SINNE,  -VAAN ETEEN PÄIN ON ELÄVÄISTEN MIELI - SOSIALISMIIN.., JNE ASTETTAIN KOMMUNISMIIN, -MIKÄ AIKAKAUSI ON TÄYDELLISTÄ YHTEISKUNNALLISUUTTA, MITÄ EI OLE VIELÄ SOSIALISMI, -PUHUMATTA Kapitalisti luokkayhteiskunnasta, jota eletään imperialistisessa vaiheessa. Imperialismi on kapitalismin koirkein ja samalla viimeinen vaihe, monopolivaihe.  -KAPITALISMISSA EI IHMINEN SAAVUT 200 IKÄ VUOTTA...KOMMUNISMISSA SE ON MAHDOLLISTA JA TOTETUU!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen kuolee varmasti. Sitä tosiasiaa ei mikään teknologia tai aate pysty koskaan missään estämään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo minäkään en edes odota selviäväni täältä hengissä,ennemmin tai myöhemmin noutaja tulee...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sielumme irtaantuu ruumiistaan varmasti joskus jokaisella, mutta se elin ikä on pidennettävissä, ja teoriassa on mahdollista elää jopoa yli 200 vuotiaaksi, tosin ei näinä kovan osan vuosina. Terveeliset elämäntavat lisäävät vuosia elin ikään, on saletti. Kun voittaa ihmisiä suojeleva aate, ja myös tekniikka SAADAAN IHMISTÄ PALVELEMAN YLEISESTI, EIKÄ VAIN AHNEUDEN/ RIISTON VÄLINEEKSI.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei teoriassakaan 200 vuotta! Kaparolla irtausi sielu ja ilmoitti utopistisen eliniän ihmiselle. Teoria pian näyttää elinajan keskipituuden alkavan laskea. Siitä on jo viitteitä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No erektus, -ihan oikeasti ihmisen elinikää voidaan lisätä niin, että se keski-ikä ylittää 200 vuotta. Olettamus teoriassa ainakin näin väittää. Tänään on keski-ikä alenemassa, on sekin fakta, vaan ei pysyvä totuus. Elin ikä tulee pitenemään, kun aika on odollinen., - korkean asteen kommunismissa, mitä ei sosialismi vielä ole luokkayhteiskunnan  viimesenä. -Sielu irtaantuu elimistä, ei elämästä? Elimet kuoleentuu, maatuu aineeksi, materiaksi... -joo, on tämä ehkä vaikeaa näin todistella. (Ei pitkä iläisyys ole minun haave, utopia, sen on materialistiset tietemeiehet väittäneet toteutuvan). Luotan siihen olettamukseen, siis hypoteesi on OK. -mielestäni.

Kansan filosofi! 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taidat olla valmis elämään sen toiset sata vuotta "terveellisesti" letkuissa, piuhoissa ja vaipoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsot tulevaa ihmistä - tämän päivän näkövinkkelistä käsin, jossa ihan oikeasti elin ikä alentuu, mutta tämä olomuoto ei ole ikuinen olomuoto. Ei tosin ihmislajikaan tällä planeetalla, mikä tuhotuu muodostuakseen uudeksi planeetaksi?  -Aivan kuten se sielukin yhdentyy uuteen elämän mahdollistavaan olomukseen, olioon? Olettamus, oleta sie toisin, vähät minä siitä hermostun. Vapaus ajatella. Piuhoissa letkuissa, vaipoissa ollaan nykyäään vanhentuessa, mutta ei kaikki, -ja jopa nuoretkin joutuu piuhoihin. Ne ovat sattumia elon polulla - milestäni, -kumoa ole hyvä, jos on perusteita? 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyse ei tainnut olla taidosta, taitaa mennä neo32 nyt vaan niin että nämä raukat ei vain halunneet antaa sitä tietoa.

Mietippä sitä miksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maailmankaikkeudessa on varovaisten arvioiden mukaan 100 miljardia galaksia. Miettikääs sitä noin niinkuin aluksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on aikaa muutamia miljardeja vuosia, ennenkuin aurinkomme laajenee niin suureksi, että aiheuttaa maapallon tuhoutumisen! Sitä ennen tellukselta on lähdettävä. Tämä todistaa, että lajimme on vain evoluution yksi oikku, jonka mahdollinen häviäminen/sukupuutto on maailmankaikkeuden mittakaavassa "no big deal"! Se on jopa erittäin todennäköistä!

11

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noin yksikertaista asiaa pitikö hehkuttaa niin sivistyneesti, ettei sitä ensisyömällä tajunnut, -että kyseessä on: "pikku juttu". Aina sitä oppii. Sanonpa vanhuksenakin "pikku jutun",(no big deal), että tuolla äärettömässä avaruudessa on lähes kaltaisiammekin, ns: "sairaan paljon".., aivan -pikku juttu. 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihmislajilla ole aikaa kuin muutama sata vuotta ja sitten luonto ottaa maapallon itselleen takaisin.  Jos oletetaan maapallon iäksi 24 tuntia niin ihminen on ollut mukana kellonajasta 23.59.40- keskiyöhön, eli 20 viimeistä sekunttia ja maapallo aikoo vielä jatkaa kulkuaan toisen vuorokauden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskotko tosiaan, että onni on yhteinen "onnemme"? No voi sitä kuvitella ja leikkiä ajatuksella "yhteisestä onnelasta"! Avaruusromun putoaminen; oliko se hallittua vai ei? Siinäpä Sinulla Neo32 onkin pähkäilemistä. Uteliaana olen itsekin etsinyt uutiset tapahtuneesta, mutta maailmanloppua siitä ei saada. Paitsi, jos kenelle osuu ihan päähän!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi