Aloita uusi keskustelu

Mannerheim-henkeä

Aloittaja: Kotimaa 22.1.2015 20:52

Bures!
Suomessa tarvittas Mannerheimin henkeä. Mannerheimi oli viisas sotilas ja tosi isänmaalinen mies. Oli paljon kokemusta kulki pitkin mailmaa ja tutki ja vakkoili maita ja niitten tapoja sotia.
Venäjällä pitkhään olheena tiesi venäläisten tavan sotia. Se tieto oli suomalaisile tärkeä jatkokahinoissa.
Mannerheimi sano kiinalaisita,että net on tyhmiä eikä niistä ole vaaraa kellekhään.
Mannerheimi puhisti Suomen aika perusteelisesti venäläisistä silloin ko oli punakaarti ja valkolaiset keskehnään soassa.
Kunnolisia miehiä Suomi tarvittee eikä vellihousuja...Hei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 286 viestiä

pelastamassa Suomea vuonna 1918, kun bolshevikit koittivat palauttaa Suomea takaisin itänaapuriin.

Mannerheim jatkoi sitten Talvi- ja Jatkosodissa työtään.

Eivät joutuneet suomalaiset sinun toiveesi mukaan Stalinin murhamyllyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät bolshevikit olleet palauttamassa Suomea takaisin itänaapuriin, sillä heillähän oli vielä käynnissä sota Venäjän valkoisia vastaan, jotka yrittivät palauttaa keisarivallan takaisin Venäjälle. Mannerheim yritti vielä keväällä 1919 saada Muurmannin radalla olleet britit hyökkäämään Pietariin ja kukistamaan bolshevikit, joten jos valkoiset olisivat voittaneet Venäjällä, niin Suomi olisi Mannerheimin toimesta liitetty takisin itänaapuriin. Tämä oli myös yksi syy, miksi Mannerheim hävisi presidentinvaalit Ståhlbergille heinäkuussa 1919.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mahdollisuutta estää Suomen itsenäisyyttä. Siispä he antoivat Suomelle itsenäisyyden, mutta vain pois otettavaksi. Tämän todistaa se, että heti annettuaan itsenäisyyden bolshevikit lähettivät Suomen punaisille aseita ja rahaa sekä alistivat venäläisjoukkoja vallankumoustaistelua varten.

Jos niin hypoteettinen asia, kuin punaisten voitto olisi tapahtunut, niin Suomi olisi liitetty välittömästi takaisin vanhaan emämaahan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mieluummin Hakkaraisen kuin Mannerheimin hengessä, vaikka Hakkaraisen henki ei ehkä ihan yhtä arvokkaalta konjakilta tuoksahdakaan kuin Mannerheimin henki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilman Mannarheimia oltaisi jouvuttu Stalinin maalimansottaan lähettämää suomalaiset miehet pahimpiin paikkoihin Saksan Hitleriä vastaan. Tappiot oli olleet hyvin raskaita. Siinä olisi mennyt kulakkeina ja kouluja käyneinä eräskin syytön ihiminen vankileirien saaristoon.Suomalaisten siirto Siperiaan oli talvisodan eräs päämäärä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai ai ja trollin pistit. Kiva kun on lukenutta porukkaa vastaamassa. Ei ainaisia musta tuntuu sohvaperunoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohjelmassa on sellaisia astioita jotka on varastettu vuosia sitten kodeista lähiöissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuinkahan Mannerheim-henkeä nostattaa tämän päivän juttu Kalevassa Mannerheimista, jota monet fanit pitävä Suomen merkittävimpänä henkilönä.
Uusien, pitkää salattuina pidettyjen asioiden lisäksi Kalevan jutussa kerrotaan Mannerheimin halunneen itsenäistyneen Suomen hyökkäävän välittömästi Pietariin. Toinen varmasti suurta osaa suomalaisia kummastuttavaa on tieto, jonka mukaan Mannerheim ei arvostanut demokratiaa lainkaan, vaan suorastaan halveksi sitä.
Jokohan viimeisetkin Mannerheim-intoilijat päivittävät sankarinsa aseman historiassa, joka perustuu todella hitaasti täydentyneeseen todellisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää muistaa, että Mannerheim oli vannonut valansa Venäjän tsaarille, jonka koko perheen bolsevikit surmasivat.
Mannerheim joutui tarkistamaan kantaansa myöhemmin, kuten Suomen kuningasmieliset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mannerheim yritti vielä keväällä 1919 saada mm. Muurmannin radalla olleet britit hyökkäämään Pietariin, jotta Viroon vetäytyneet Venäjän valkoiset olisivat saaneet palautettua keisarivalllan Venäjälle ja samalla Suomi olisi jälleen osa keisarillista Venäjää. Britit olivat jo väsyneitä sotaan, joten he laivasivat mielummin suomalaisista vapaaehtoisista koostuvan Muurmannin legioonansa Britanniaan. Mannerheimin miesystavänä pidetty ja hänen sotilaspalvelija Karpatšev taas karkotettiin ilkeiden huhujen takia Neuvosto-Venäjälle kesällä 1919.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iät ajathan on ollut tiedossa, että Mannerheim olisi halunnut hyökätä bolshevikkien kimppuun. Ikävää, mutta homma ei toteutunut. Bolshevikit olivat tuolloin heikko pikkuporukka, joka olisi voitu kukistaa helposti. Maailmasta olisi tullut erilainen paikka sen seurauksena, mutta Suomen kohtalo olisi voinut myös olla erilainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommunistien alueella Hakaniemessä on silta Pitkäsilta jossa voi ottaa turisti näkymät ammusten ja luotien reikiin niiltä ajoilta asti . Vanha kivisilta joka muuten kuuluu ihan museoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Buranas!
Eikhös se Mannerheimi ollu homosensuelli? Ei sillä että se tekis miehestä vellihousun. Alottaja vainh tunthuu olehvan sen sorthin rasisti ettei milhän väliä, Hyi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Varsinais-Suomen ja Pohjois-Karjalan maakuntiin sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan ja Etelä-Savon maakunnissa.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Allekirjoitan tuon hyvän kotikasvatuksen sairauksien pilkkaamisesta,kait siihen syyllistyvät vain PERSUT. Lue lisää...
kimmo45

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi