Aloita uusi keskustelu

Liivijengit pitäisi lailla kieltää

Aloittaja: lkm Kotimaa 11.9.2019 17:21

Nyt ollaan kieltämässä Suomen vaikutusvaltaisinta liivijengiä rikollisjärjestö United Brotherhoodia ja hyvä niin. Miksi kaikkia liivijengejä ei voida kieltää? Mielestäni Japanissa on kielletty ja hyvin toimii homma. Liivijengit elävät tunnuksillaan ja kun niitä ei ole, niin heidän vaikutusvaltansa on olematon, joka juuri perustuu ulkoisiin tunnuksiin ja niiden auheuttamaan pelkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 32 viestiä

Taitaa niitä isoja rikollisia poliisien ylimmästä johdotakin löytyä! Eilen uutisoitiin viisi öky poliisia saa jällen syytteen virkarikoksistaa. Ei mennyt lopullisesti läpi sittenkään helsingin käräjäoikeuden TÄYSIN VAPAUTTAVA PÄÄTÖS!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun lukee tämän ketjun kommentteja, niin ei voi muuta kuin ihmetellä sitä valtavaa tahallisen väärin ymmärtämisen määrää, joka kommenteista tulee ilmi.

Kun aloittaja tarkoittaa ilmiselvästi rikollisten prätkäjengien tunnuksin varustettujen liivien käytön kieltämistä, kysellään täällä muka tyhmänä, että pitääkö kieltää jopa uskonnolisten moottoripyöräkerhojen tunnuksin varustetut liivit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Saattavat ne poliisitkin pelätä, mutta todelliset jänishousut löytyvät eduskunnasta ja oikeuslaitoksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liivijenkit olisi pitänyt kieltää jo 20 vuotta sitten ,miksei näin ole tehty ja seurauksena on satoja nuoria on kuolut huumeisiin ja tuhansia on riipuvuudessa huumeisiin ja tämä maksaa yhteiskunnalle hoitona ja sairaalakuluina satoja miljoonia ,minkä vuoksi tätä ei aikasemmin ole tehty ja monelta surulta ois säästynyt omaiset .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Liivijengit ei ole se porukka, jotka pitävät tämän maan aineissa. Aineet olisivat tulleet tänne ilman liivijengejäkin. Mihin jengiin se Aarnio kuuluu kun hänetkin on tuomittu huumeiden maahantuonnista ja ne määrät ei ole olleet kovin pieniä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkein vaikeinta on määritellä rikollinen prätkäjengi. Kaikista yhdistyksistä ja jopa urheiluseuroistakin löytyy ihmisiä jotka ovat tehneet rikoksia. On eri asia jos ne kerhot tekevät niitä rikoksia porukalla mutta kun se asia ei ole niin. Hells Angelseissa ja Bandidos kerhoissa on ihmisiä, jotka tekevät rikoksia ja niin on varmaan myös tässä puheena olevassakin kerhossa. Noissa kerhoissa on kuitenkin jopa suurin osa sellaisia, jotka eivät niitä rikoksia tee ja siitä on korkeimman oikeuden päätöskin ainakin Bandidos kerhon osalta.
Pesäpallossakin takavuosina sopupeleihin osallistui muistaakseni useamman joukkueen jäseniä niin pitääkö nekin kieltää. Jos lähdetään kieltämään jotain kerhoja sillä perusteella, että jotkut heidän jäsenistä tekee rikoksia niin silloin ollaan heikoilla jäillä. Kieltolaki oli ja meni ja silti viina virtasi ja aiheutti juuri sitä miltä sillä kieltolailla yritettiin kitkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liivijengit pitäisi lailla kieltää

Mutta entäs jos ne sitten rupeaa käyttämään hihallisia puseroita?

Puserojengit pitäisi lailla kieltää

Mutta entäs jos ne sitten rupeaa käyttämään hihallisten puseroitten sijasta pitkiä poplareita eli palttoita?

Poplari- eli palttoojengit pitäisi lailla kieltää

Vaan entäs jos ne sitten luopuis vaatteiden käytöstä kokonaan?

Munasillaan olevien jengit pitäis lailla kieltää

Mutta jo nyt julkisillapaikoilla sukupuolisiveyttä uhmaava pukeutumien on kiellettyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naapurimaassa pyydetään ikeltämään yön sudet- motoristiliivit.
Muistaakseni 1930-luvulla kiellettiin teityn väriset paidat, kielletään saman tien itämaiset huivi. ja vaatetus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokin taho voisi ilmoittaa heille, että ikä on tullut jo siihen vaiheeseen, että olisi sopivaa alkaa käyttäytymään aikuisten lailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se jännää tämä demokratia. Luin tuossa Ylen kirjeenvaihtajan Mika Mäkeläisen opuksen Pohjois-Koreasta. Siellä luonnostaan kaikki länsimainen hapatus on ollut kiellettyä ja on vieläkin mutta sensuuri rakoilee kiitos muistitikkujen joiden kautta salakuljetetaan tietoa ulkomaailmasta. Sinne me halutaan täyttä vapautta ja demokratiaa mutta sitten omassa maassamme vapaus omaan tahtoon kielletään. Jopa yhdistymisvapaus kielletään. Missä kohtaa nämä vapautumisvaatimukset ja kiellot kohtaavat? Ollaanko silloin demokratian keskipisteessä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhutaanko nyt rikollisjengeistä, jotka käyttävät liiviä vai moottoripyöräjengistä, jotka nekin käyttävät liiviä. Maassamme on olemassa ainakin yksi uskonnollinen liivijengi, jonka nimi on Gospel Riders niin pitääkö sekin kieltää koska nekin käyttävät liivejä. Rikollisjengit pitää tietysti kieltää ja ei se liivi ainakaan minua ole koskaan pelottanut vaikka sen selässä olisi lukenut mitä tahansa. Eikä ne tavallisia kadun miehiä ja naisia edes halua pelotella vaan kyllä ne pelottelut liittyy aina heidän bisneksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ainakan naisten rintaliivejä pidä kieltää! Miten ihanaa on hakaset naplata auki joko takaa tai edestä päin. Miten nainen istuukan miehisyyden napakkuuden päällä. Sitten suukotellen tai käsin hyväillen noita naiseuden ilmentymiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

monikohan nuista niinsanotuista kovanaamoista ansaitsisi tosiasiassa passituksen niuvanniemeen... ??
tänään oli uutinen miten kaksi suomalaista oli itänaapurissa tuomittu 5 vuodeksi vankileirille. tiedä sitte joutuvatko, mutta ehkä jos jossain siperian pohjoisuolella, vaikka itäs-siperian merellä, olisi jonkinlainen uuden ajan vankileirisaari alcatraz, voisikopa se toimia riittävänä pelotteena olla lähtemättä mihinkään höpökerhoon?
=/

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on asia jota en voi ymmärtää. Jos kiellettäisiin ulkoiset tunnukset sillä ehkä olisi jotain vaikutustakin. Mutta tässähän ollaan vain lakkauttamasta United Broterhood nimistä yhdistystä. Mitenkä se estää noiden rikollisten toiminnan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikkaisen rotia vaatimuksiin.
keinoja on muitakin näiden kerhojen lopettamiseksi.
Samalla voisi kieltää liituraita liivit pukumiehiltä,,yhtä suuria rosvoja nekin on,,,kuppaavat koko kansaa senkun kerkiävät, jengi miehet kuppaavat vain velallisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille