Aloita uusi keskustelu

Oulun viestintäjohtajaksi Mikko Salmi

Aloittaja: Sopotti Kaupungit ja kunnat 12.2.2019 15:36

Viestintäjohtajaksi valikoitui Mikko Salmi, teologi. Hakijoiden joukko oli suuri. Ilmeisesti paikka kuului sosialidemokraatille, ainakin työ liittyy luottamukseen kaupungin johtoryhmän jäsenenä. Toivotan parasta menestystä työn suorittamiseen!

Muistan istuneeni ravintolaterassilla hauskassa seurassa kesäiltana ja pöydässämme muistelen istuneen Mikko Salmi, todellinen herrasmies ja hauskaa juttuseuraa. Keskusteltu liittyi lähes kaikkeen taivaan ja maan välilltä. Tosin ammatistamme emme keskustelleet, emme puhuneet uskonnosta emmekä politiikasta. Onko Mikko Salmi kuvaelemani henkilö? Emme ole illan jälkeen törmänneet toisiimme emmekä tavanneet, mutta kasvonpiirteet ja olemus jäi mieleeni. Positiivinen henkilö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 61 viestiä

Mutta Salmenkin kohdalla pitää sanonta- ei poika pölijää oo poika on oppimaton- paikkansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sääli.virka ei muuta. Pätevämpiäkin kyllä olisi ollut, mutta etukäteen jo päätetty kuka valitaan. Ammattitaidolla ei mitään tekemistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän Salmi jo näytti tasonsa kun julkaisi omalla Fb- tilillään tietyn kuvan. Ilmeisesti hänen tasolleen sopiva t- paitakin päällä iltalehden jutussa. Voi hyvä jyssäys; miksi ei voitu valita
" normaalia", ammattitaitoista viestintäjohtajaa Ouluun. Päteviä oli myös hakemassa. Montako kertaa pitää töpätä ennenkuin erotetaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

'Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä,huono puu kelvottomia hedelmiä'
Ei omena kauas puusta putoa,eikä omenapuustakaan kauas pudota.
Näin olen kuullut.Ihmetyttää kuitenkin.Voiko toisinkin olla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän Salmi sai vapautuksen vaivoistaan. Demarien valtuustoedustajaksi nousi Lappalainen. Mutta kenestä nyt vakivaramies Tytti Tuppuraiselle, hänhän ei ole kaupunginvaltuuston kokouksissa ehtinyt vanhenemaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kaupunki hakee viestintäjohtajaa niin kriteerit oli varmaan päätetty ja oliko julkaistu? Koulutus ja työkokemus oli varmaan tärkeimmät! Jos näin ei ollut niin kyllä valinta kannattaa kyseenalaistaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tähän virkaan julkaistu. Niitä taidettiin sorvata tietyllä tyylillä, että saatiin ko. herra sopimaan aukosta sisään. Toisaalta valinta näyttää olevan tietylle porukan tietyn porukan suosimista, vaikka ei rahkeet muutoin riittäisikään...... Myöskin epäilen herraskaisen syntyperän ja puoluekannan yhteensopivuutta.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävää,että MTV3. "Digiasiantuntija" oli liian pätevä ko. hommaan,koska suhteita ja yhteistyökumppaneita ei voi olla enemmän,kuin hänellä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä! MTV3 on ainoita,jotka pystyy maksamaan "Ponuksia" tuloksestaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikko Salmi sai yli 3 000 ääntä 2015 vaaleissa. Ihmettelen, miksi Salmi ei ole SDP:n listoillla 2016 vaaleissa. Tulkitsen asian nin ,että Salmi on uhka pitkänlinjan demariedustajille. Salmi saattaa edustaa vääriä arvoja? Salmi hakeutui pois Demokraatin päätoimittajan paiialta tai hänen annettin ymmärtää etsiä uusi työpaikka. Potkut? Salmen lähtöä ei ole kommentoitu juuri missään. Juttutuvan demarit eivät kommentoi, joten piiritoimistokin on saanut ohjeen vaieta tapaus Salmesta. Juttuja kyllä poistatetaan kuten ennenkin, eli asia on vaikea demareille. Lulisi jonkun tietävän asioista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinä elät vuoden 2016 vaaleja, ja me muut valmistudutaan vuoden 2019 vaaleihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seps se. 2019 vaaleissa ei esiinny ehdokkaana Salmi. Se mnut pani miettimään, että Salmi joutui sivuraiteelle ja lähtö puoluelehdestä, puolueapparaatista ja luottamustehtävistä ei ole sujunut yhteisymmärr6sessä. Minä vihjaan, näyttöä ei ole, eikä asioita ole käsitelty julkisuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teologia ja poliittisen kontekstin osaaminen ovat vahvoja työkaluja tavallisen lukijan kusettamisessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Kyllä maailma on paljon parempi paikka, kun meitä demareita on. Lue lisää...
Äärettömän hyvältä ä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi