Aloita uusi keskustelu

Oulu kusettaa Oyssin henkilökuntaa

Aloittaja: Poronpurija Kaupungit ja kunnat 13.5.2019 22:33

Mitä vitt.a Oulu meinaa, kun vuorotyötä tekevät Oyssin työntekijät ei saa parkkipaikkaa!? Sakkoa tulee, kun iltavuoroon tulee ja ei löydä parkkipaikkaa parkkialueelta (siis työntekijä!)? ja joutuu autonsa laittaan "viheralueelle". Oulu on surkea kaupunki, Kempeleessä ei nus..ta pilkkuja. Kun Oyssiin tulee iltavuoroon ja ei löydä parkkipaikkoja ja monesti rapsahtaa 50 sakko! Ostakaa vaan munamankeleita ja hehkuttakaa osaamistanne, olette surkeita päättäjiä :(! Naiset alistuu, menkää piruvie Oyssissa lakkoon ja luottasmusmies (nainen) heräähän!?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 55 viestiä

Kerrataanko faktat: OYS.aan kulkee työntekijöitä kaukaa ja bussilla ei joka paikasta pääse. Oma auto on siis pakko olla jos mielii töissä käydä. Pysäköintioikeudesta otetaan maksu mutta paikkoja on liian vähän. OYS:n iltavuoroon tuleville ei riitä parkkipaikkoja eteläiseltä parkkialueelta. Huuhkajanpuisto ja rauhanyhdistys pullistelee myös autoista. Johonkinhan se auto on jätettävä. Henkilökunta voisi pysäköidä hieman kauemmaskin mutta kun paikkoja ei yksinkertaisesti ole. Jätetään siis höpinät ilmaisuuden vaatimuksista ym. Todellisia ratkaisuja vaan ongelmaan tarvittaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksinkertaisille ovlulaispäättäjille väliaikainen ratkaisuehdotus on porrastaa uudelleen vuoronvaihtoajat. Yövuoro poistuu parkkipaikalta klo 6. 00 ja päivävuoro saapuu parkkipaikalle klo 7.00. Yksinkertaista ja niin tyypillistä oululaisuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse joudun asioimaan OYS:ssa useasti poliklinikoilla tai muissa tutkimuksissa. En ole pitkään aikaan enään yrittänytkään hakea autolleni paikkaa oven vierestä, olen jättänyt autoni Hamsun p-paikalle (on huomattavasti halvempikin), josta pääsee kävellen mukavasti OYS:n ja sateen sattuessa lääkiksen läpi sisäkautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ongelmana on vain, että Huuhkajapuistokin on täynnä ja jopa nurmikoille ajetaan autoja sielläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Oyssiin on ollu asiaa niin aina on auton saanu rauhanyhdistyksen parkkipaikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa auto jättää kotiin . Töihin joko julkisella kulkuneuvolla tai jos on hyvät ilmat niin reippaasti polkupyörällä tai kävellen. Samalla saa raitista ilmaa ja hyötyliikuntaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työmatkaa OYSiin yli 25 km, julkiset lopettavat kulun tänne klo 20. Millä mulla kuljet kuin omalla autolla?

Helppohan se on sivusta huudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ISO JORMAKAAN ei tiennyt että Oyks kulkee kauempaakin työntekijöitä,esm Vaalasta,Temmekseltä,Tyrnävältä,ym tuo julkinen liikenne aikataulullisesti ei sovi tuohon vuorotyöhön,milloinkahan pitäs lähtä Olhavasta kävelemään että kerkiäis Aamu vuoroon töihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruostetalon ylivertaset osaajat ja tietäjät hoitavat nämäkin asiat hienosti, niinkuin muunkin, tämän peräkyläksi luokiteltavan "pohjois-skandinavian pääkaupungin" asiat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oysin pysäköintitalo on purettu. Sairaalaparkki sijaitsee osoitteessa Kiviharjuntie 5.
Talvella suosittelen Avohoitotalon parkkitaloa, Kiviharjuntie 9 (lämmin halli)
#äärimmäisenheleppua #ottaminenasioistaselvääkannattaaaina

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko siis kaupungin velvollisuus järjestää kaikille työpaikoille riittävästi parkkipaikkoja kaikille halukkaille työntekijöille oven vierestä? Kun eihän monessa muussakaan työpaikassa ole parkkipaikkoja tarjolla eikä kaupunki niistä ole vastuussa kuin korkeintaan omille työntekijöilleen. Kas kun et ole polttoainerahojakin vailla kun on kallista ajaa autolla töihin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun "myyvät" lämpöpaikkoja, niin maksava hoitaja, lääkäri on oikeutettu vaatimaan parkkipaikkaa. Oven vieressä näitä paikkoja EI ole, emmekä vaaidikkaan. Vaadimme parkkipaikkoja maksettuamme niistä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oysin parkkipaikat ovat olleet /c:stä ulkopuolisille, ei takseille aina, jos olet tuomassa huonosti liikkuvaa ja tarvitsee saattaa sisälle. Saas nähdä, muuttuuko laitoksen uudistamisen myötä paremmaksi. Ihmettelen vaan, mitä pirua se uusi sairaala pitää sinne keskustaan tunkea, kun pohjantien itäpuolella olisi ollut tilaa rakentaa vaikka kilometrikaupalla sairaalaa kunnollisine parkkialueineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joka kaupungissa valtuutetut huijata ja ajelevat omia etuja,yritetään ulkoistamalla pienentää piiriä,kenelle jaetaan "osinkoja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos et jaksa kävellä sieltä kauemmalta parkkipaikalta, taitaa työmatkakin olla muutaman kilometrin luokkaa. Jos taittaisit matkan pyörällä tai kävellen, samalla voisi se kunto kasvaa että jaksaisit kävellä vähän kauempaakin autolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä siinä on, että pitää samat asiat hokea joka käänteessä?

Juuri päinvastoin. Hyvällä itsetunnolla varustetut sanoo ja tekee eikä meinaa. Valittajia täällä kyllä piisaa. Nämä harv... Lue lisää...
Sehän on

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi