Aloita uusi keskustelu

Oulu jämähtänyt sumpuksi

Aloittaja: Auton ratin takana Kaupungit ja kunnat 27.6.2019 09:40

Kyllä Oulun keskustaa on kehitetty siihen suuntaan että siellä liikkuminen ja asiointi ei voisi enää epämiellyttävämpää olla.Itsellänikin tuli siellä ennemmin liikuttua päivittäin,nyt ehkä parikertaa vuodessa,verotoimistossa tai jossain muussa pakonsanelemassa paikassa.Harmi miten Oulun keskusta on pilattu.Varmasti tähän on suuresti vaikuttanut Arinan rakentama Valkea.Katuvarsi kauppiaat on tapettu tai on pakotettu siirtymään Valkeaan.Tämä tappaminen on tapahtunut esim. Isonkadun katkaisulla Arinan tarpeita silmällä pitäen.Vanhat pikkuputiikit jäivät mottiin ja joutuivat lopettamaan. Vaikea on ilman Valkean purkamista tehdä Oulusta enää viihtyisää ja vetovoimaista turistirysääkään.Toivottavasti kaupungin kassa ei kärsi tästä valtavasta mokasta ja siitä vääryydestä mitä pikkuputtikkien pitäjät ovat joutuneet kokemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 60 viestiä

Ei kai se tuokaan valkea välttämättä olisi mikään katastrofi, jos liikenne olisi muuten fiksusti järjestetty, jos edes pyrittäisiin edistämään liikenteen sujuvuutta, mutta se ei näyttäisi olevan millään tavalla tavoitteena, paremminkin päin vastoin. Autot halutaan sieltä pois, ja minä ainakin omalta osaltani teen työtä käskettyä ja hoidan asiointini muualla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

aloitteen, että Arinan hammas on purettava haittaamasta Isokadun liikennöintiä? Laitetaan adressi kiertämään moisen rotiskon poistamisesta ja tarpeeksi nimiä alle.---- Kaupungin arkkitehdit näyttävät ajattelevan kaupunkia, ei ihmistä, joka siiinä pitäisi elää!! Katsokaa Kalevaa 30.06.2019....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On siellä Kivisydämessä semmoset hinnat ettei sinne viiti ajjaa. Me etitään kiekkopaikkaa ja rällätään rinkiä, ja jos ei ala löytyä niin rällätään muualle. Joskus vaan on ikävä kyllä pakko käydä keskustassa esim.pankkiasioilla, ja silloin ketuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liikkuminen autolla on tehty mahdottomaksi.Ei kaikilla jalka kulje enää kuin terveillä.Arinan Valkean jälkeen liikenne puuroutui ja tehtiin todella hankalaksi keskustassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

yks rautanaula pitää hakea kymmenellätuhannella autolla ...on siinä naulalla hintaa kun maaseuta ajettiin alas..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikanaan kun kallioparkki oli vielä väsytystaisteluvaiheessa moni kirjoitti että keskusta näivettyy kun niin on käynyt kymmenissä pohjoismaiden kaupungeissa. Miksi oulu olisi ollut poikkeus? No porvarivaltuusto on ottanut ranteet paukkuen velkaa eli yli 300 milj 4 vuoden aikana ja nyt sitä on yli 800 milj. Jos tyhjistä tilosta alettaisiin periä kuluja vastaava maksu jota ovat katujen ylläpito, infrapalvelut ym. niin alkaisi keskustakin elävöityä. Nythän tärkein itressi ovat turistit ja heidän viihtyvyytensä ja maahanmuuttajat. Vaikea käsittää että oululaiset äänestivät itsensä maksumiehiksi näissä järjettömissä hankkeissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Odotan itse jännityksellä mikä tulee olemaan se keskustan katu, joka tullaan katkaisemaan Arinan uuden ravintolan alle jossain vaiheessa. Kaupungin virkamiehet ovat varmasti perinteiseen tapaan hyvin joustavia, jos hankkeen hakijana on Arina. Siinä vaiheessa voitaisiin jo puhua todellisesta Arina-sumpusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joutaa vielä katkaista jonkun kadunpätkän. Autoille ei pidä antaa ylivaltaa.
Kävellenkin ehtii ja ilmakin on raikkaampaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajatus bonuksista kiehtoo. Kaupungit voisivat alkaa kilpailemaan keskenään asiakkaistaan myöntämällä vuosittaisia jälkihyvityksiä asumiskulujen keskittämisestä asuinkuntaansa. Kaupunkikohtainen "bluskortti "käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verotoimistoon pääsee muutakin kautta kuin vain Isokadun kautta. Kivisydän on keksitty, jonne voi autonsa ajaa ja parkkeerata.
Minä itse, keskustan tuntumassa asuvana koen kaiken toimivan erittäinkin hyvin. Enkä ole edes mitenkään erikoisesti Arinan kannattaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja sanookin käyvänsä vain pakosta koko Oulussa enää parikertaa vuodessa.Vois muutoin käydä useamminkin jos Isokatukin olisi vapaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä taas tykkään nykymallista wli Valkeesta ja katkaistusta kafusta. Ihan absurdia ajatella että niitä ei olisi.

Eli mitäs nyt tehään, olen eri mieltä kuin sinä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sittenhän sinulla on kaikki hyvin. Sinä voit asioida peltomarketeissasi ja me muut Oulun keskustan liikkeissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sotkun munkki.

98 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Ei tietenkään ole mikään pakko tienata, jos elämän tarkoitus on lojua rahattomana ja mitään tekemättömänä mahdollisimman... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi