Aloita uusi keskustelu

kuka kaupunginjohtajaksi seuraavana

Aloittaja: nimitykset Kaupungit ja kunnat 17.9.2019 08:20

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää että milloin Oulu saa pysyvän jämäkän ja asioista kiinnostuneen kaupunginjohtajan. Nykyään johtajat hyppivät virkojen perässä eivätkä keskity täysillä oikein mihinkään. Poliittiset nimitykset vain laittavat entistä sekavammaksi johtajuutta,kilpailu pitäisi olla avoin KAIKILLE eikä sellaista että joku virka on valmiiksi jo jollekkin puolueelle korvamerkitty.Vapaa valinta ja pätevyys niin silloin saatas kunnon johtajia, eikä niinkuin tämä entinen käytäntöntö joka on
kaikkien tiedossa esim: että keskustalle kuuluu joku Kelanjohtajan virka, tuommoisista vanhanaikaisista päätöksistä pitäisi päästä eroon ,ja panna virat avoimeen hakuun ilman puoluekantaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 40 viestiä

Toivottavasti valitaan johtaja joka ei joudu työpaikkakiusatuksi. Tai osaa laittaa kampoihin jos sellaista tulee tapahtumaan tai joku ´hengittää liikaa niskaan´.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolta Teklistä ja mitä muita niitä organisaatioita onkin, niin sieltä joku lapiomies kaupunginjohtajaksi. Tulisi tervettä näkemystä ruohonjuuritasolta. Varsinaisesti sitä ruohonjuurta on siellä viherpuolella töissä, vaikka joku nainen sieltä, sellainen jolla on perhe ja lapsia. Nämä ne tietää jotakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta Oulun seudun suurimpana puolueena ei suostu siihen, että uudeksi kaupunginjohtajaksi valittaisiin pätevin. Keskusta haluaa sopivimman, joka tarkoittaa kepulaista hakijaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vättämäsi ontuu. Tarkistyapa edelliset kaupunginjohtajat.
Vertaapa edellisiä kaupunginjohtajia.
Oletko muuten itse sosialidemokraatti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Olen kiihkeä kokoomuslainen. Sinun olettaisin olevan saman aatteen kannattaja. Olihan niitä ennen demareita kaupunginjohtajina. Ne olivat kyllä hyviä miehiä, pakko tunnustaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ihmeessä? Onko joku todellakin siinä uskossa, että kaupunginjohtaja valitaan Kelan johtajaksi`? Siitä päättää ihan joku muu instanssi, kuin kepulaiset. Huolimatta valtuuston puheenjohtajan "varmuudesta"
Jos taas nykyinen oon lähdössä johonkin, niin sittenhän tilanne on toinen. Pormestarimalli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kelan pääjohtajuus on kuulunut korruptiosysteemin mukaan kepulle, niin tulee nytkin käymään.
On se vaan kumma, kun Ouluun ei saada millään pätevää ja osaavaa henkilöä kaupunginjohtajaksi. Nynnyjä olleet kaikki jo useita vuosikymmeniä, Laajala ehkä ala-arvoisin. Kyllä Oulu ansaitsee pätevän koulutetun johtajan. Voitaisiin seuraavaksi valita kovaotteinen saneeraaja. Turhat virat(niitä on mahoton) lakkautetaan armotta, muuta suorittavan henkilöstön tyhjäkäyntiä luvattoman paljon, ne pitää ulkoistaa, jää parin kuukauden saikut/kapita pitämättä kaupungin laskuun. Kaupungilla on velkaa toista miljardia euroa ja lisää tulee vuosittain, kukaan ei ota valtuustossa asiaa puheeksi. Oulu tulee liittää yhteen suurmetropoliksi johon kuuluvat Oulu, Kemi, Tornio, Haaparanta, Kalix ja Luulaja. Rajoja ei tarvi siirrellä mitenkään. Alkuun päästään, kun ostetaan Jas Gripenit Ruotsista. Niitten myötä voitaisiin tehdä yhteistyötä tällä Perämerenkaaren alueella. Osien tekoa, kokoamista, koelentoja jne. Alueella on neljäkin lentoasemaa, Kallax, Kemi-Tornio, Oulu ja Rovaniemi. Puitteet ovat valmiina. Rovaniemellä on lentomekaanikkokoulutusta, lentokonekorjaamo Ilmavoimien tukikohta samoin kuin Kallaxissa jne.
Jas Gripen mahtuu nyt meillä oleviin lentokonesuojiin, korjaamolle, voi myös toimia maantietukikohdista, siihen ei USAlaiset koneet pysty, ne myös suurikokoisna tarvitsevat kokonaan uuden maakalustoinfran, halleja, luolia, lentokonekorjaamon ym. ym.
Operoimme ruotsalaisten kanssa pohjoisessa viikottain, sama kalusto on ilman muuta suuri etu. Samat varaosat käy, huollot voi tehdä missä kentällä/korjaamossa tahansa. Rationatisoimalla suuret taloudelliset hyödyt. Ei pidä unohtaa, että nämä maat ovat jatkuvasti tiivistämässä sotilasyhteistyötä kaikilla puolustushaaroilla. Työmahdollisuudet Perämeren alueella lisääntyvät varmasti, määrä voi olla yllättävän isokin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hyvinkin päteviä hakijoita näytti olevan paljoltikin ja joiden mahdollisuudet päästä ovat ainakin erinomaiset.
=]

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No,ensinnäkin Oulu on(oli) kaupunki. Ei maalaisliittolaista siis ei kepulaista.Mitä jää? Kouluttautunut kommunisti tai kouluttautunut kokoomuslainen. Näistä sopiva. Vai löytyisikö vaikka Ruotsin puolelta viisasta naista/miestä? Mitä sanoo laki? Pikkumeren tuolla puolen kun näyttää se viisaus ja bisnes onnistuvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Martti Korhonen on ehdottomasti parasta kaupunginjohtaja ainesta.On Oulun tuntemusta roppakaupalla,kokemusta vaativista tehtävistä,olemukseltaan johtaja ainesta.Oulun asiat kuntoon Maran johdolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei lepu-politiitikkoa nyt ja enää koskaan. Eikä minkäänlaidan viher- tai perusvasureita. Eikä varsinkaan sitä koksujen hullua natsia, jonka nimi saattaa h:llakin alkaa. Oisko ny tsäänsssiä saada oikein ehtasuomslainen immeinen, kuiteski aikunen ja perreelline?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa asiasta päättää Kokoomuslaiset.Siihen malliin "Korttitalo" on rakennettu!
Vaatinut useita "lehmänkauppoja" pienempien virkojen Jakohysteriassa.
Ts. Velkaa sinun piikkiin on tulossa lisää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kataine tai Salamen poika, molemmat patologisia valehtelijoita.
Todistettavasti.
Näillä meriiteillähän Suomessa pärjää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa ja Koillismaalla sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Pelkosenniemi ja Savukoski lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kenelle ilmainen ruokakassi kuuluu ?

Ilmainen ruoka kuuluu jokaiselle joka kehtaa sellaisen käydä noutamassa. Se on kuitenkin selvää säästöä vaikka rahaa ruo... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.10.

Fingerpori

16.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/