Aloita uusi keskustelu

Kesäilta ja me

Aloittaja: Kaupungit ja kunnat 21.7.2019 00:07

Mikko laulatti täpösen täyttä Rotuaaria. Tällaiselle ohjelmalle on tilausta. Siis että osallistutaan yhdessä. Siis että hylätään televisio. Siis että hylätään olut. Siis että hylätään se kotiloukko ja lähdetään ja mennään johonki. Ja ollaan yhdessä me. Me lauletaan, me tanssitaan, me esiinytään. Me olemme kaupunki, kun kokoonnumme, ja olemme yhdessä. Miksi kukaan ei tajua että me olemme me ja me emme löydä toisiamme ellemme ole yhdessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Miten niin kukaan ei tajua.Ihmiset ruukaa mennä sellaisiin tilaisuuksiin mihin tuntevat mielenkiintoa.Kesäisin on paljon erilaisia tapahtumia ja jokainen valitsee ne mieleiset.Eikä ne menot ole pakollisia, jotkut tykkää kokoontua pienemmillä porukoilla, osa
ei välitä yhteiskokoontumisista.Kuka mitenkin, kaikki ok.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menee tietenkin. Yhteiset tilaisuudet ovat kuitenkin tärkeitä yhteisöllisyyden vuoksi. Menneinä aikoina tällaista yhteisöä veti kirkko. Siellä kokoonnuttiin ja oltiin yhdessä. Nyt tarvitaan myös jotakin uutta yhdistävää, jotta väki lähtisi ulos tuulettumaan. Toki ihmiset saavat valita menemistensä kohteen. Silti näitä yhteisötilaisuuksia saisi olla tarjolla enempi. Alatalon lauluilta osoitti tarpeellisuutensa. Väkeä oli paljon ja kansa viihtyi. Siis lisää tällaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että oli Mikko ja että oli väkeä. Olenkin jo odottanut että joku ottaa puheeksi minkälainen oli kyseinen tilaisuus.
Minä en päässyt, mutta olen odottanut tietoa ja kommentteja siitä. Ilmeisesti väki nautti meidän omasta kiiminkiläisestä pojastamme. Onhan hän tehnyt hienon elämäntyön, neljä kautta kansanedustajana ja lauluillaan meitä kaikkia ilahduttanut kaiken aikaa jo vuosikymmeniä.
Kiitos Mikko ja kiitos kesä ja kiitos Oulu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mutta puheet areenalla kansanmusiikkifestareilla sellaisia että ei tee mieli enää kuunnella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi