Aloita uusi keskustelu

Windows 7

Aloittaja: Käyttiskö uusiksi tai kone Hinta ja laatu 8.11.2019 16:39

Päivitykset loppuu tammikuussa 2020. Minulla näköjään loppui kellon päivitys läppäristä tiistaina. Kuudesta jopa kahdeksaan tuntia jäljessä, kun avaan koneen. Onko tupalaisilla vastaavia havaintoja kyseisestä käyttöjärjestelmästä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 61 viestiä

Jo nykyinen win 7 on tietoturvariski. Ohjelmat ovat 10 pääosin täysin erilaiset ja suojattu suht hyvin esim erilaisilla tiedostoilla kryptalla jne. Kyllähän se toimii. On vai valintakysymys antaako ulkoisten tahojen osallistua tietokonenaputteluun. Ei niitä käytössä huomaa. Jo pelkästään näytönohjain ja prossu on hakkeroitu tuhanteen kertaan. Paraskaan torjunta ei huomaa kuin noin 80% viruksista ja tähän päälle tulee vielä paljon muuta. Kuvat sisältävät myös haittaohjelmia. Sitten tehot eli jos chromea käyttää vie se jo 50% tehoista.

Vanha kone pelaa vain ja ainoastaan suht turvallisesti linux sovellutuksella. Tähän omenakin perusajatukseltaan pohjaa ja anroid eli puhelimesi. Siis mint cinnamon 19.2 on ilmainen ja vie päivän oppia. Löytyy kaikki sama kuin 10. Päivityksiä useasti viikossa ja konsolista tarkastus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Windowsia tarvitse päivittää päivitysten loputtua ainakan 10 vuoteen. Silti hyvin toimii kunhan pitää virussuojan jonkinlaisessa kondiksessa. Kaikki hysteria tietonemaailmassa on vain sitä rahanlypsyä. Jotkut asiat eivät pitemmän päälle toimi, mutta huomaat kyllä niitä ilman kyllä pärjää. Eihän tavallinen järissään oleva ihminen ja ei netti riippuvainen tarvitse, kuin pankki ja sähköposti yhteydet. Että raha-asiat tulee hoidettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Windows 7:ssa tietoturvapäivitykset lakkaavat, niin miten olet varma, että viruksentorjuntaohjelma sen estää. Käyttöjärjestelmän tietoturvapäivityksen ovat todella tärkeä toiminta haittaohjelmien estämiseksi. Jos tulee esimerkiksi uusi haittaohjelma em. käyttöjärjestelmään, niin yleensä Windows päivittä hyvin nopeaan tietoturva-aukon paikkaamiseen. Viruksentorjunta-ohjelma estää vain ennestään tutut haittaohjelmat. Teitoturvan yleisenä asiantuntijoijen kommenteina on, että tietoturvallisuuden esteenä on ainoastaan tietokoneen käyttäjä. Tieto ja taito puuttuvat käyttäjiltä! Älä anjna väärää tietoa asiasta, vai otatko vastuun itsellesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpsistä HÖÖÖÖÖ! noila tietoturva aukko pelotteluilla Windowsin tekijä pelottelee ja rahastavat ajatuksen kykenemättömiä kansalaisia. Jos virus on tullakseen SE TULEE VARMASTI vaikka päivitykset olisi ajettu kahteen kertaan päällekkäin se ei viruksen lähettäjiä estä. Koneeseen riitää Jums Star ohjelma se sinkoaa virukset huitsin nevadaan. Käyppä Sortavalasta ostamassa Stolstoi kolmonen, jonka on lisensoinnut Edward Snowdewn se suora selkäinen Jenkki. Joka loikkasi Venäjälle, kun paljasti Jenkkien MÄDÄNNÄISYYDEN netti maailmassakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole kellon jätättämisestä kokemuksia, mutta se viittaa siihen, että tietokoneen patterit ovat todennäköisesti tyhjentyneet, eikä sillä ole mitään tekemistä käyttöjärjestelmän kanssa olipa se mikä tahansa. Onko sinulla vanha tietokone? Kannttaisiko uusia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tietokoneissa on vain patteri siis YKSI patteri. Sekin bios piirissä se hoitelee koneen kellotuksen ja biossin toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja pitää kellon ajallasn. Useimmiten patteri on ihan tavallinen n. Euron hintainen nappiparisto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä takakannen alla on ns.muisti patteri= nappipatteri joka pitää vaihtaa jos se ei enää lataudu akusta tai verkkovirrasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi jatkaa antiikkisella Windows seiskalla, kun voi päivittää sen ilmaiseksi tuoreempaan Windows kymppiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kerran kokeilee ja opettelee win10 jonka voi win7 Päivittää ilmaiseksi win10 et varmasti palaa enää win7. windows 10 on aika hyvä käyttöjärjestelmä. opetella vaan käyttämään pitää! rohkeutta, rohkeutta, win10 toimii vanhoillakin koneilla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin voi, mutta melkoinen homma opetella tuon 10 käyttö. Ei se niin hirveästi muutu, mutta muuttuu kuitenkin sen verran, että asiaa tuntemattomalle, ainakin ikäihmiselle siinä on kovastikin ihmettelemistä, jotta tulee homma sinuiksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ikä ihminen. Poka aloitin tietokoneella Commedore 64. Tiedätkö mikä vuosi oli., hä. Käytän nyt siis vanhaa seiskaa läppärissä. Tulee aika taas otta uusi askel.
Olen nyt 71 mutta sun ei kannata olla huolissas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikääntyneet ihmiset, jotka ovat käyttäneet vuosikymmeniä Windowsin eri versioita, niin oppivat sen nopeaan. Se on eri asia niin nuorilla kuin iäkkilläkin, jos ei ole kokemusta eri käyttöjärjestelmien käytöstä. Kokemus lisää oppimista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On, jos koneessasi on virallinen versio seiskasta, niin sen voi päivittää maksutta kymppiin. Aivan rehellisesti ja Microsoftin luvalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu, onnistu vielä ainakin 6.1.2020. Mutta win10 asennettuani huomaan, että ohjelma hangoittelee vastaan monessa kohtaa. Harkinnassa paluu win 7 takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerroppa miten se onnistuu vaihtaminen ILMAISEKSI WINDOWS 10:iin? Ilmaista ei ole enää vaikka niin annetaan ymmärtää että on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

https://www.youtube.com/watch?v=QdNL-pvvXH4
Noilla ohjeilla onnistui vielä alkuviikosta. Virallisen version tunnuksilla, siis aikanaan rahalla maksetun. Silloin käyttiksen id-keyn ym. tarvittavan sivulla oleva ohjelma löytää latauksen aikana ja päivittää win 7-> win 10.
Lopullisesti win 7 päivityshän taitaa loppua 14.1.2020.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille