Aloita uusi keskustelu

Telian pohjanoteeraus

Aloittaja: Onpa yllätys Hinta ja laatu 11.6.2019 23:17

Johtuuko tämä iästäni 60 vuotta vai siitä että olen ollut Telian asiakas 40 vuotta, siis tyhmä?Saamani lasku oli 60€ korkeampi kuin ikinä. Siitä huolimatta olin jo maksanut 30€ laskun toukokuun lopulla, joka ei kuulunut johonkin laskuun. Uudessa laskussa tämä oli kuitenkin mukana. Chatissa joku poika selitti ja selitti. Virusturvat laskutettu kahteen kertaan, ei näy mille laitteille. Cmore x 2 Telia tv kautta ja tavallisen tv kautta. Aikaa meni ja meni. Onko kellään tietoa mikä operaattori on paras ja toimivin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 11 / 11 viestiä

Toimivuuden joutuu jokainen määrittelemään omista käyttötarpeistaan. Jos esimerkiksi osallistuu videoneuvotteluihin kesämökiltään, silloin toimiva operaattori on se, joka tarjoaa riittävän nopean mobiilidatayhteyden mökin verannalle.

Ennen vertailua kannattaa miettiä, mitä palveluita oikeasti tarvitsee? Ja missä?

Ainakin virusturvan ostaminen edes yhteen kertaan kuulostaa oudolta, kun hyviä ilmaispalvelujakin on saatavilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin yllätyin. Telian lasku ollut luokkaa 80€/kk. Nyt tuli yli 140€/kk. Olen niin minimi tuloinen nykyään että hirvittää. Ei ole vara tuommoisia summia maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Telia on parikymmentä vuotta vanha firma, joten et ole voinut olla asiakkaana 40 vuotta.
Kerro lisää tuosta Telia tv:n ja tavallisen tv:n kautta tulleesta laskusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä olen voinut olla. Yhtiön nimi on vaihtunut välillä. Ei sen kummempaa ole kuin esim nykyinen SSAB. En ole tekniikan ihmelapsi. Minulla on Samsung smart äly tv. Kaapelitv. Samalla laitteella voin katsella digiboxin kautta esim tilattuja kanavia Telian kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ennen oltiin Suomen Valtion omistama Tele, joka myytiin ruotsalaisille. Kuten nykymenolla kaikki muutkin on myyty ulkomaille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Globetel on järkevin puhelinliittymäksi, mutt tässä taitaa olla harvinaisempi hörhö, joka ostaa operaattorilta kaiken tarjotun (järkyttävään ylihintaan), koska virusturvakin mainitaan tuossa aloituksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä olen seurannut juttutupaa niin lähes kaikista operaattoreista löytyy vikaa. Herkästi sitä vaihtaa kyllä operaattoria, jos laskutetaan väärin. Itsekkin olen sitä harrastanut, eli aikoinaan vaihdoin Soneralta Tele-Finlandiin. En ollut yhtään tyytyväinen kun ne yhdistyivät, eli sain taas entisen Soneran takaisin. Menin siis ojasta allikkoon, enkä enää jaksa vaihdella operaattoria. Vaadi sinä sinnikkäästi hyvitystä ja selvitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokunen vuosi sittem Elisa teki minulle oharit. Nyt eläköityneenä ei kertakaikkiaan ole varaa ilman varoitusta saada tuplalaskuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula?

Jos olisit tuossa edessäni vetäisin turpaan. Todellakin...nuorilla on eri arvot. Heitä ei haittaa vaikka vanhukset makaa... Lue lisää...
Vai ei ole pula

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi