Aloita uusi keskustelu

Suomalainen liha ja ruoka on parasta

Aloittaja: Suomalainen ruuankäyttäjä Hinta ja laatu 8.11.2017 00:28

Täällä on lokakampanja Suomalaista lihaa kohtaan. Jos haluatte syödä ulkomaista lihaa, siitä vaan. Minä suosin Suomalaista, koska olenhan Suomalainen. Sitäpaitsi Suomalainen ruoka on maailman puhtainta ja parasta. Jotka ovat eri mieltä, mars ulkomaille tai lidliin. Ihmeellinen lokakampanja Suomalaista ruokaa ja lihaa vastaan. Mitkä ovat tarkoitusperät ? Arvannette ilman sanomistakin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 139 viestiä

NO TOTTA KAI ! sama myytti kuin, että suomalainen sotilas olisi vastannut kymmentä Neuvostosotilasta. Mutta huonosti kävi, kun se yhdestoista tuli !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei pidä aina,läheskään aina paikkaansa. Uusi-Seelantilainen lammas esim.on "heittämällä" huomattavasti parempaa kuin suomalainen!
Siankyljyksetkin,suomalaiset ovat niin vähärasvaisia että pari kun syökäsee niin näläkä vain yltyy.
Suomalaiset eivät enää nykypäivänä usko MTK:n ropakantaan vaan ostavat selaisia elintarvikkeita jotka miellyttävät,olivat ne sitten mistä tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heittämällä parempaa Uuden-Seelannin lammas ?? :O Tarkoitatko tuon lampaan viskominen olisi jokin suomessa tuntematon raakakypsennys keino eli konsti ? Suomessa kyllä riiputetaan lihaa, mutta että viskotaan ja paiskotaan . . . OMPA! OMPA! tosi outoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pokkana vastaan. Etkö huomaa että kielemme voi olla tosi rikasta. Munista puristan kun niin naurattaa,kielellinen käyhyytesi. Jeesustelijoita on maamme pullollaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Niinhän sitä kuvittelee oman vaimonkin olevan paras. Kunnes pääsee pintakäsittelijän kanssa kahdenkesken.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa kannattaa kotimaista mutta joku roti kehumiseenkin. Suomalainen ruoka ei ole yhtään puhtaampaa kuin ulkomainenkaan, miten voisikaan olla kun koko maa on liattu, maat ja vedet. Harva suomalainen makkara pärjää halveksimallesi saksalaiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole. Kesällä juurekset ja marjat on Ok, mutta muuten syödään huonoa ruokaa ja jätettä ruoan muotoon jalostettuna. Suomeen on hankala saada hyvää ruokaa olosuhteiden ja pitkien matkojen takia. Lämpimissä maissa saadaan aina hyvää ruokaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no kerroppa miten suomalainen liha voitti englannissa järjästetyn liha kilpailun ja palkittiin mailman parhaana.yhtä pitkä matka molempiin suuntiin.ite en ole kylläkään lihan ystävä ainakaan naudan en ole saanut missäin päin mailmaa mureaa lihaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vientituella täältä syömäkelpoinen liha viedään ulkomaille, josta sitä saa sitten ostaa halvemmalla kuin Suomessa kotimaisena myytävä perkkuujäte jota väitetään lihaksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä saat suomalaista ruokaa.lueppa pakkauksia ja siitä alkuperää
.kaikki on tehty kiina tai viro tms
Älä ole lintukodossa
Lue vaikka kotimaisen ison leipomoketjun paketistA niin lukee että taikinat tehty virossa ja pakasteena tullut suomeen
Siis vain paistetaan suomessa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No joo, kyllä suomalainen liha on ihan hyvää, mutta harvassa on kokonaan suomalaiset tuotteet. Joku työvaihe on tyypillisesti tehty etelä-etelä-Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä miten sitä katselee miltäkin
Kantilta.
Hyvin nuo ihmiset hengissä pysyy pitkin maailmaa kun on ruokaa mitä syödä.
Kyllä täälläkin on parantamisen varaa,
Joka kerta kun tulee eläinrääkkäys
Juttuja niin kasvisruokaa syödään yhä enemmän ja hyvä niin,
Ei tarvi ihmisten takia kärsiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaista karjaa syötetään osaksi geenimanipuloillulla soijallla, joka on 90% todennäköisyydellä peräisin Argentiinasta. Jokainen voi halutessaan tutustua siihen, miten siellä soijapellot myrkytetään glyfosaattia ja muita syöpää aiheuttavia myrkkyjä sisältävillä torjunta-aineilla. Peltojen läheisyydessä elävillä ihmisillä on moninkertainen määrä syöpätapauksia ja muita kroonisia sairauksia muuhun väestöön verrattuna lentoruiskutusten vuoksi. Tietoa löytyy paljon. Toki täällä on myös esim. Snellmannin lihatuotteita, joissa karjaa ei ole syötetty gm-rehulla. Tästä syystä suosin Snellmania tai luomulihatuotteita. Maku on aivan toista luokkaa luomulihassa.

Suomalainen ruoka ei todellakaan ole maailman puhtainta. Samoja myrkkyjä täällä kylvetään maahan kuin muissakin maissa, joissa tehotuotantoa harjoitetaan. Kyllä kuitenkin syön mieluummin kotimaisia juureksia ja vihanneksia. Suosin mahdollisimman paljon luomua. Amerikkalaiseen, glyfosaatilla(Roundup) ruiskutettuun gm-maissiin en koske pitkällä tikullakaan. Monsanto ja sen luontoa raiskaavat toiminta onkin sitten oma tarinansa. Tästä löytyy myös paljon tietoa jos jotakin kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla humpuukia moni asia suomalaisen ruuan hyvyydesta.
Tassa esimerkki.
Suomessa mainostetaan etta suomalaista viljapossua.
Mita tarkoittaa sana possu.
Luulisin etta pienta elainta.
Milla muulla se sika kasvaisi jos ei viljalla.
Suomessa teurastetun sian keskipaino 132 kiloa.
Siis mika possu.
Australiassa teurastetun sian keskipaino alle 80 kiloa.
Maistuu ihan erilaiselle.
Mutta suokaa te vaan sita possua ja uskokaa etta on mailman parasta.
Tiedot sian ruhon painosta loytyy netista jos hakee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjoita viestino sehän on selvä mitä nuorenpana eläin teurastetaan sen mureampaa on liha ja jos sitä haluat menet vain kaupassa sanoon lihamestarille niin tilaa sitä kyllä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää muistaa myös Suomalainen riistaliha. Näyttelee suurta osaa ruokapöydissä. Sitten ne susi Pulliaisen kaavalemat 10000 Biisonia sinne Vuotosaltaan alueelle. Olisi siinä erämiehille sapuskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monta talven Espanjassa asuneena voin kyllä sanoa että parempi ja ravintorikkaampi ruoka täällä on kuin Suomessa. Liha tulee Argentiinasta jossa karja laiduntaa valtavina laumoina pampalla vapaana ja luonnontilassa, on kyllä tosi hyvää. Monet muut tuotteet on tuoreita ja laadukkaita,maku toista luokkaa kuin Suomessa. Hedelmät kypsyvät puussa eikä poimita raakana ja kypsytetä kaasulla.
Minkäänlaisia vatsavaivoja ei ole ollut kertaakaan. Suomalaisen ruoan paremmuus on myytti jolle ei ole perusteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä niissä espanjan lomakohteissa se ruoka minun mielestä todella yksinkertasta lohkoperunoita ja pihvi lisäksi vähän vihannesta reunalle ja tätä se on suurimmaksi osakseen kaikissa niissä katuravintoloissa.pihvi kyllä hyvää toki rahalla saa hyvääkin mutta se maksaa äkkiä 80 euroa perheelle.paella oli hyvää.taimaassa todella herkku ruokia sitä voi syödä koko ajan siellä ruuan laitto osataan.lohko pottuja saa joka huoltsikallakin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Suomen koko järjestelmä on läpeensä korruptoitunut, jos korruptio määritellään globaalisti. Suomessa on piilokorruptioa ... Lue lisää...
Virkamies itsekin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi