Aloita uusi keskustelu

Sovitusmaksu kivijalkakauppaan

Aloittaja: javnakjsjd Hinta ja laatu 4.1.2020 10:07

Päätin ostaa kengät, mutta hinta ei miellyttänyt kivijalkakaupassa. Katsoin netistä ja hinta oli 129e ja lahetyskulut 6.90e yhteensä 135,90e. Kysyin kivijalkakaupasta, että mihin hintaan he pystyvät. No lopulta luvattiin hintaan 145e, joten päätin ostaa ne sieltä. Eihän se ollut kuin 9e lisää hintaa. Tuli mieleen, että mitä jos paikalliset liikkeet ottaisivat sovitusmaksun 10e. Jos sopiva löytyy, mutta jättää ostamatta, niin peritään sovitusmaksu. Eihän se ole ihme, ettei kivijalkakauppa kannata, kun väkeä pyörii sovittamassa, mutta ostavat netistä. Nettifirman robotti myy ja robottitrukki kuskaa lähettämöön. Nettifirman ei tarvitse kuin rahastaa nämä valmiiksi kivijalkakaupassa sovitetut tuotteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Jos kauppias laittaisi kyltin:"Palvelemme asiakkaita, emme sovittajia ja hiekan sisälle kantajia."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksinkertainen asiahan tämä on hoitaa. Kenkiin vaan vaikka 10 euron sovitusmaksu. Jos ostaa likkeestä kengät, maksu hyvitetään. Jos jää ostamatta, summa jää kauppiaalle vaivan palkaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Fiksulla kauppiailla ei sitte olisi kuin hajakokoja tai väärän värisiä tai muuta keplottelua jotta tuon kympin saisi. Mahtava ajatus suorastaan. 😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri päinvastoin, fiksu kauppias huolehtisi, että varmasti löytyy mieluisat ja sopiva koko, jotta saisi sen sovitusmaksun. Sovitusmaksu perittäisiin, jos kengät ovat sopivat, mutta jättää silti ostamatta. Jos taasen ostaa kengät, kauppias voittaisi vielä enemmän. Myyntikate on kalliissa kengissä yli 10e.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaveri meni vaatemyymälään ja siellä oli iso kyltti "Emme vaihda alusasuja", kaveri sanoi myyjälle "te ette vaihda alusasuja"-emme, sanoi myyjä , kaveri sanoi myyjälle "kyllä minä ainakin kerran viikossa vaihdan" :))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tuo silmälasien hinta minua ihmetyttää, että jotkut myyvät uusia laseja muutamalla kympillä ja toiset muutamilla sadoilla euroilla. Siis tavallisia laseja, enkä puhu mistään erikoislinsseistä, vaan vakioista. Sama myös sangoissa, että nimi maksaa ja rutosti. Osaako joku sanoa, onko kalleimissa malleissa omat kehys, lasinvalmistajat ja linssienhiojat jotka lopuksi linssit sovittaa paikalleen kehyksiin. Tekeekö ne automaattirobotit suoraan kiinassa?. Ei täälläolevat sovittajat muuta juuri tee, kuin ovat siroja olemukseltaan ja sankaa hivenen taivuttavat. Älkääkä tähän sotkeko mitään erikoislinssejä tai sankamalleja. Ne toki ovat kalliimpia erikois sankoja. Varmaan silmälaseista on arvioni mukaan 90% aika vakiolaseja. Tähän vastaukseen en tarvitse itse aasin ajajaa, joka toki aaseista aina puhuu, vaan aivan tavallisten ihmisten mielipiteitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tilasin Kiinasta lukulaseja viidet. Maksoin yhteensä 2.50€ postikuluineen. Menin sitten opitikoille muissa asioissa, ja samat lasit monessa liikkeessä 100 - 200€ kappale. Nimi oli vain laitettu sankaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatettava asia joko asiakkailta perittävä sovitusmaksu tai verkkokauppiaiden kivijalkakauppiaille maksama korvaus verkkokaupassa myytävien tuotteiden esittelystä kivijalkakaupan liiketiloissa.
Omalta paikkakunnalta ovat kivijalkakaupat alkaneet käydä vähiin ja se on erittäin valitettava asia meidän kannalta, jotka emme halua ostaa verkkokaupasta, arvostamme henkilökohtaista palvelua ja olemme valmiita siitä jotain maksamaankin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi verkkokauppiaan joka on siis sama kuin kivijalka pitäisi maksaa toiselle? Siis yrittäjä maksaa toiselle yrittäjälle siitä ettei ole verkossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä tarkoitetaan nyt niitä kauppiaita, jotka eivät tee kauppaa verkossa, ovat vuokranneet tai ostaneet kaupantekoa varten liiketilan. Nämä kauppiaat ovat ihan oikeutetusti kyllästyneet siihen, että ihmiset käyvät heidän liikkeissään hypistelemässä ja sovitteemassa myytäviä tuotteita, menevät pois mitään koskaan ostamatta ja tilaavat samoja tai vastaavia tuotteita netistä. Jos kivijalkakaupat loppuvat olen todella näreissäni, sillä en halua monestakin syystä ostaa verkkokaupasta yhtään mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tietenkään estä. Mutta ongelmana on se, että ne ei silti pysy pystyssä valtaisan nettikaupan vuoksi. Väkeä kyllä on liikkeellä mutta eivät osta kivijalkakaupasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo enpä käy edes sovittamassa. Tilaa useamman koon ja palauttaa kaikki tai sopimattomat ja ottaa sopivan .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan mahtavan hyvä idea.En ole yrittäjä, mutta kannatan ajatusta. Nyt,kivijalkakauppiaat laittakaa asia ns. JALALLE ♡

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Henkilö joka suostuu ottamaan vastaan vain osa-aikatyötä

Se aika, että ihminen elää vain työstä ja työlle on ohi. Huonosti on sellaisella ihmisellä asiat, jolla ei muuta ole kui... Lue lisää...
PORHO

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille