Aloita uusi keskustelu

Saako kampaamossa vaihtaa työntekijää

Aloittaja: Kuinka on Hinta ja laatu 7.12.2018 16:24

Lupaa siihen asiakkaalta kysymättä? Näin kuitenkin kävi ja aikaisemminkin oli jo hankaluutta, kun oli kampaajalla kolutuspäivä ja soitti peruakseen ajan. Silloinkin halusi vaihtaa työntekijän, mutta estin sen. Tämän haluan vaan tietää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Kyllä se on asiakas, joka valitsee kampaajan, jos ei käy asiakas äänestää jaloillaan!
Onhan niitä luxus-kampaajia olevinaan Salon ...
PAHA KELLO KAUAS KUULUU

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä oli hiuksissasi vikana ????? Huomasiko kampaaja ehkä jotakin ja halusi pois hiusteesi ulottuvilta ? Tämä ei ole nykyisin enää suomessakan kummajainen. Ulkomailta tuodaan Täitä ja Russakoita myös Lutikoita! Juuri niistä muka hienoista Luxus hotelleista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on paksut, tuuheat, taipuisat hiukset. Ja puhtaat. Ei ole hiusongelmia ollut vuosikausiin. Niitä voi kyllä kadehtia. Kaikkiin hiuksiin ei saa sellaista leikkausta ja kampausta kuin minun. Revi siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle kävi kerran, että kesken tukan leikkauksen vaihtui kampaaja mitään puhumatta. Eipä ole tarvinnut mennä toista kertaa siihen paikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vaihtopyyntö tulee vakituisesti sinua palvelleelta tai vain ilmoitus ilman perusteluita, niin sinuna vaihtaisin sen kummemmin kyselemättä kampaamoa. Hyviä palvelualttiita riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Meillä Suomessa on vaan totuttu siihen, että yksi kampaaja hoitaa asiakkaan yksin. Muualla maailmassa on toisin, yksi pesee, toinen leikkaa, kolmas vaalentaa, neljäs laittaa permanentit ja viides siivoaa lattian ja tuo tarvikkeita ja omistaja perii maksut ja valvoo työn laatua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jo on ongelmat teilläkin. Kyllä yrittäjä saa vaihtaa työntekijän jos siltä tuntuu ja jos se ei käy niin vaihtakaa firmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kyllä yrittäjä saa vaihtaa työntekijän jos siltä tuntuu"

Joo, sellainenhan se oli tarkoitus, kun se "pienten työpaikkojen irtisanomislaki" oli aikpomus panna voimaan!
Sehän olisi mahdollistanut jopa kesken työpäivän työntekijän ulosheiton!
Ja nyt sitten sekään ei onnistunut SOS ( Sipilä -Orpo- Soini) , ja Linndstömin voimin!
Parhaimmillaan se olisi mahdollistanut sen kampaajan vaihtamisen kesken permanentin teon vaihtaa se kampaaja?
Ja Suomi olisi taas pelastunut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla sama kampaamo, mistä minut savustettiin ulos. Jostakin syystä yksi omistajista inhosi minua, ja etenkin, kun en hänen kammattavana käynyt vaan aina toisella. Alkoi nihkeileen minulle kaikesta.. no äänestin jaloillani, enkä enää siihen liikkeeseen mene. Harmi siinä mielessä, kun oli oikeasti hyvä tämä oma kampaaja. No kait se oli kateus nuorempaansa kohtaan, tiedä häntä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä käyn kampaajalla noin 5 viikon välein. Minulla on vakituinen kampaamo ja kampaaja. Asiakas määrää aina sen kuka hänen hiuksenssa saa laittaa. Tämä pitää aina muistaa kaikkien. Kesken kampauksen teon ei saa vaihtaa työntekijää ilman asiakkaan suostumusta. On suorastaan moukkamaista kampaajan edes ehdottaa ,että työn tekisi loppuun jokin toinen kampaaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa tietenkin, mutta se ei ole hyvää palvelua. Sinulle jää vaihtoehdoksi hyväksyä tai kävellä ulos. Mutta liikkeen pitäjänä kysyisin ensin asiakkaan mielipidettä, koska muuten voi loppua asiakkaat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosi törkeää. Itselläni on ikävä kokemus 1970-luvulta Salon Virholta. Olin silloin nuori aikuinen ja olin varannut leikkausajan itselleni. Sisään kampaamoon purjehti jonkun silmäätekevän rouva, joka tarvitsi ajan, vaikka ei ollut varannut sitä etukäteen. Kampaaja kysyi, voisinko odottaa, kun piti ensin palvella tuota arvon rouvaa. Poistuin kampaamosta enkä ikinä ole astunut enää ko. kampaamoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi moottoritiellä ei noudateta nopeusrajoituksia

Siksi koska keskikaiteella erotetulla moottoritiellä kuoleman tai vakavan loukkaantumisen todennäköisyys lähentelee noll... Lue lisää...
Homtom

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi