Aloita uusi keskustelu

Pitkäaikaistyötön ja kansanedustaja kotasivat - mitä jäi käteen?

Aloittaja: kannattaa katsoa ketä äänestää Hinta ja laatu 15.5.2018 08:06

Kokoomuksen Susanne Koski ja pitkäikaistyötön, sairaalloinen naisenkilö keskustelivat rahojen riittävyydestä.

Kun saat 13 kertaa enempi kuin työtön niin - surullista katsottavaa ja kuunneltavaa -
ei siinä liioin sympatiapisteitä päättäjältä herunut -

ei ihme, kun kikyllä on eduskunnassa kannattajansa. Päättäjät - laskeutukaa oikeest kansan tasolle .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 284 viestiä

Koski vaikutti täysin tunteettomalta ihmiseltä.
Elää omassa yltäkylläisessä kuplassaan.
Hän kenties kuvittelee, ettei itse koskaan sairastu tai putoa eduskunnasta tavallisten kuolevaisten joukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietin kun nainen sanoi että tietokone pitäisi saada se helpottaisi työn saantia ja tekoa. Kuitenkin kun Koski ehdotti että siihen voi hakea harkinnanvaraista toimeentulotukea jos se auttaa työn teossa. Tämä ihminen alkoi valittaa että kun ei ole terveyttä tehdä työtä ?? Korkeasti koulutettu ihminen. Tässä täytyy fibromyalgian kanssa tehdä fyysistä työtä ja ottaa lääkettä kun kipuilee. Sitten pitää hakeutua sairaus eläkkeelle jos ei pysty töihin.Valittaa lääkärille. Eikä se työkyvyttömyyseläke kovin suuri ole sekään, sillä vaan on tultava toimeen. Ei minunkaan lapsuudessa eikä vieläkään voi saada kaikkea. On priorisoitava menot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyväpalkkaiset kansanedustajat saivat nyt uudet tietokoneet sun muut "pelit". Ihan ilmaiseksi.
Jos sairas, työtön ja vähävarainen henkilö pyytää samaa, niin johan nousee kova älämölö.
Kansanedustajilla on kaiken lisäksi vielä henkilökohtaiset avustajat tukenaan. Onko kaikilla köyhillä ja sairailla henkilökohtaista avustajaa? Ei ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksi yhtä sairasta ihmistä. Toinen tekee kaikkensa esittääkseen hyvin sairasta.
Toinen tekee kaikkensa tervehtyäkseen.
Kumpi saa sympatiasi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Työttömät ja muut erilaisten sos- tukien varassa elävät kuvittelevat olevan joku erityisasemassa oleva paarialuokka. Ilman mitään perusteita häpeämättä vaaditaan vihreiden ja vasemmistopuolueiden tuella itselle yhtä korkeaa elintasoa kuin on työssäkäyvillä ammattimiehillä ja naisilla. Se on järjestön vaatimus, siihen ei saa suostua, eikä siihen ole Suomella varaa. Jopa ökyrikkaissa öljyä tuottavissa arabimaissa mm. Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja Kuwaitissa on ryhdytty karsimaan ihmisille maksettavia, 10 x isompia kuin meillä, perhe- ja eläkemaksuja sekä rajoittamaan valtion ilmaisia investointiavustuksia. Meinaa sielläkin dollarit ja kultavarannot huveta humpuukiin, Kyllä jokaisen suomalaisen pitää itse perheen ja suvun tuella kiivetä kestävälle oksalle omassa elämässä. Suomalainen työmies on käynyt peruskoulun ja ammattikoulun kunnolla, (monet vielä aseellisen varusmiespalveluksen ja pari Yk -komennusta siihen päälle). Usealla osaajalla on nykyään vielä sen lisäksi ammattikorkeaakoulusta tutkinto taskussa. Kun ihmiset ovat nuorena panostaneet omaan elämään, usein vielä ovat asuntosäästäjiä ja piensijoittajia, ei heitä saa siitä rangaista eikä kadehtia. Kun tekee töitä, pärjää elämässä aika hyvin. Nyt oman kannatuksen huvetessa vihervasemmisto herrasperheistä lähtöisin olevat Rinne ja Andersson haluavat tuhota suomalaisen koulutetun huippuammattilaisista koostuvan työväenluokan verottamalla heidän putipuhtaiksi. On totta että monella hyvin toimeentulevalla suurten ikäluokkien lapsilla on kohtuullisen hyvät ansiotulot, pääomatuloja ja siihen päälle perintöjä. Vasemmisto kadehtii pärjääjiä samaan tyyliin kuin Stalin vihasi ja kadehti itsenäisä hyvin toimeen tulleita maanviljelijöitä. Stalin kylmästi tuhosi ja murhasi 1930-luvulla venäjän maanviljelijät. Heidän omaisuus takavarikoitiin valtiolle ja ihmiset pakotettiin muuttamaan kolhooseihin, joka niskuroi, ammuttiin kotipihalla vastavallankumouksellisena tuholaisena tai sitten joutui kurileirille 15-20 vuodeksi Siperiaan. Nyky Suomen vihervasemmiston ja kommunistien hengellisten perillisten aikeet ja jäljet pelottavat. Muistakaa vaaleissa äänestää oikeaa puoluetta, henkilöllä ei niin väliä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatan Kosken ajatusta leikata lapsilisät pos sellasilta jotka voidaan laskea muiksi kuin työttömiksi. Leväperäiseen ja liian avokätiseen nykyiseen lapslisäjärjestelmään Suomella ei ole enään varaa, vaan lekkaus on tehtävä jo tällä hallituskaudella.

Sama koskee ay- jäsenmaksujen verovähennysoikeutta. On kohtuutonta että verovaroin tuetaan sellaisia siivelläeläjiä joiden etuja on valjastettu ajamaan verohelpotuksin poliitisesti vasemmalle linnottautuneet keskusjärjestöt. Loimaan kassa on kansantaloudellsesti järkevin vaihtoehto ja on jokaisen työ- tai virkasuhteisen kannettava vastuunsa ja kyettävä huolehtimaan omista oikeuksistaan omin varoin.

Puolustusvoimat on myös yksityistettävä ja toiminan rahoitusta on siirrettävä enemmän yksityisen rahan ja liiketoiminnasta saatavien tuottojen puolelle. Puolustusvoimien henkilökunnan palkkauksen on noudateltava enemmän palvelualojen palkkamuostumaa ja sama koskee myös poliiseja. maksetaan vain tehdystä työstä ei käytetystä ajasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eihän kukaan ole edes tässä sivustolla edes vaatimassa suurempia työttömyysetuuksia.mutta pienentääkään niitä ei saa .tuleeko yllätyksenä ,että olen työelämässä ja,kuitenkin puolustan työttömiä työnhakijoita.minä äänestän semmoista puoluetta joka ajaa vähävaraisten oikeuksia ja asioita.en rahanahneutta ,enkä mitään muutakaan röyhkeyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ehkä juttutuvassa mutta tuo työtön sanoi siinä keskustelussa että haluaisi/tarvitsisi 150€/kk lisää rahaa ja sitten tulisi paremmin toimeen. Itse ei katso pystyvänsä tuota summaa työllä hankkimaan joten toivoi ilmeisesti valtion maksavan sen hänelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljonko onkaan maahanmuuttokulut per hen koht per vuosi....Ja ei ole veroja makselleet aiemminkaan,,,,mitä verrataan ja halutaan,
Saisiko kysyö asiaa - vastausta tuskin löytyy tai halutaan antaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työttömän ja työllisen ero on helppo kaventaa.
Pienennetään palkkoja 70% kautta linjan
tai laitetaan työt jakoon 4h päiviin.
tai korotetaan veroa työssäoleville

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Muistakaa vaaleissa äänestää oikeaa puoluetta, henkilöllä ei niin väliä", tuolla taktiikalla saa varmasti asiansa osaamattomia kansanedustajia pelkiksi jaa ei napin painajiksi. Esimerkkejä noista aivottomista on pilvinpimein joka puolueesta, ja tuostakin syystä asioitamme hoitaa pieni piiri, joka käskee laumansa äänestää haluamallansa tavalla. On varmaan sanomattakin selvää että tällainen asioiden hoito ei voi olla kansalaisten etu eikä kaikille tasavertaisuutta, ja inhimillisyyttä riitä. Kun sitten vielä näitä ressukoita ei kerkeä kokoajan paimentamaan, ja sanomisia heidän suuhun laittamaan, he voivat tehdä paljonkin vahinkoa puolueelleen tulevien kannatuksien muodossa, näin taisi käydä nyttenkin. Itse kyllä neuvoisin äänestäjiä käyttäytymään äänestyskopissa siten että omatuntoa vastaan ei kannata äänestää, meneepä ääni sitten mille puolueelle tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäinen tehtävä olisi perintöjen jakomahdollisuuksien poisto, joka vääristää ihmisen todellisen kyvyn näytöstä tulla toimeen omillaan ja mahdollistaa suuren joukon ansaitsemattomasti perintöä saavan nousta korkeaankin virka-asemaan ilman todellista osaamista rahan avulla. Toisekseen, en ole kuullutkaan mahdollisuudesta saada, tai edes kenenkään vaativan samaa tuloa kuin työssä käyvillä. Sen sijaan vaatimuksia hengissä pysymisestä sairauden tai työttömyyden kohdatessa olen havainnut kovin esiintyvän; näistä ei ansaitsemattomasti perintöjä etu- tai jälkikäteen saavien ei tarvitse huolehtia, sillä kultalusikalla syötetään lahjattomampienkin porvarilasten suut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyky ongelma on että pakollisia maksuja tulee myös työttömälle ja jos pakollisia ei pysty maksamaan niin tulee ongelma.
Lisäksi nyky-yhteiskunta on siirtänyt yhteiskunnan ja yrityksien tehtäviä kotitalouksille ja niistä tehtävistä aiheutuu myös pakollisia menoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Susanna Koskea selvästi ärsytti kun työttömätkin pyrkii samalla "apajalle", eli toisten elätettäväksi! Tämä työttömyys ärsyttää eniten juuri kokoomuslaisia ja syy on sama!
Kyllä ne kokoomuksessakin osaa laskea, että jos jokainen alkaisi elätyttämään itsensä toisten tekemällä työllä, niin eihän siitä mitään tule!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Susanna Koski on taitava valjastamaan poliittiset vastustajansa mukaan omaan vaalikampanjaansa. Huomioarvo on ensi keväänä aivan toista luokkaa kuin se oli vielä viime vaaleissa, jossa äänimäärä oli vielä suhteellisen vaatimaton (3102 ääntä, 1,3% vaalipiirin äänistä). Veikkaan reipasta nousua äänimäärään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kosken tilalle nousee Janne Sankelo jos molemmat asettuvat ehdolle Vaasan vaalipiirin kokoomuksen ehdokkaina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka on Janne Sankelo?

Susanna Koski saa niiden äänet, joita vasemmistolainen ylimielinen arroganssi ärsyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Aikuset miehet ampuu sorsia niin kuin suuremmatkin sankarit

Joo, se on huvittavaa kun aikunen ukko tulee polleana jonkun sorsan rääpäleen kanssa. Aivan kuin olisi ollut jokin suuri... Lue lisää...
Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi