Aloita uusi keskustelu

Nuorten raitistuminen loppunut..

Aloittaja: Laatikko tolkulla Hinta ja laatu 16.8.2019 17:05

...nuoret ovat kovia nettitilaajia ja näin ollen ei voi tietää miten paljon nuoret tilaavat Saksasta alkoholeja. Tyhmiä nuo kulutus mittaukset kun eivät ota huomioon Saksasta tilattuja alkoholeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 8 / 8 viestiä

Ei suinkaan kaikkien nuorten rikastuminen ole loppunut eikä edes KATKOLLA! . . . . Esim. yksityisyrittäjien varsinkin ns. PERHEYRITYKSIEN pennut eteenkin keskisuurten perheyrityksien. Ensinnäkin siellä istuvat suvun miehet mahdollisimman monta mitä ihmeellisimpien nimikkeiden alla. Myös heidän vaimonsa istua lähöttävät toimistoissa papereita rutuutelle. Sitten ne lapset nämä teinit tulevat yrityksiin KESÄTÖIHIN! Omilla autoillaan, moottoripyörillään, mopoautoilla jne. Käyvät yrityksen laskuun Mac Donaldsissa ruokatunnilla MURKINAA RINNAN ALLE! Nuoret pojan takovat tietokoneita aamusta iltaan pelejä pelaten. Nuoret neidit surfailevat ystävien kanssa netissä. Joskus keittelevät iskälle ja äiskälle kahvia ja keitä kaikkia suvun jäseniä siellä palkan perästä lojuukaan kahvia RYYSTÄMÄSSÄ! Voivat silloin tällöin tyhjentää toimistojen roskakoreja mitä nyt tiukoissa farkuissa ja meikeissä naisen alut kykenee pyllistelemään. Ettei kynnet lohkea tai tekokynnet IRTOA! Ja takuulla palkkat eivät ole sitä minimiluokka! Siitä pitävät huolen esim. sähköliikken asentajat eli TYÖMIEHET! Vähintään 400 - 600 euroon JOKA IKINEN PÄIVÄ! per/ ukko yritykseen rahaa kiikuttaen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väitteet nuorison raitistumisesta ovat täyttä puppua. Huumeiden käyttö on koko ajan lisääntymässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on juurikin asian ydin. Nykyään puhutaan paljon siitä, että nuoret ovat raitistuneet, kun alkoholin kulutus on vähentynyt. Samalla huumeita kuitenkin vedetään moninverroin entisaikoihin nähden. Esim 90-luvulla ei juuri edes nähnyt narkkareita, mutta nykyään niitä tulee vastaan koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottaa alkoholia niin mitäs sitten,
Pysyy toivottavasti poissa muista kovista aineista. Myrkkyä kaikki kun liikaa menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Nykyisin nuorisolle on helpompaa ja halvempaa poltella pilveä ja käyttää muita mietoja huumeita, kiitos alkoholi-verotuksen. Mutta toki tilastoja saa kaunisteltua vaaleja varten, kun kotimainen viinanmyynti laskee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raitistumista ei oo ollukkaa. Kyselyt ovat ns. Imagon kohotusta. Viina olut ja pillerit ovat maistuneet ja tullenevat maistumaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Eurojackpot voittaja osti Toyota yariksen

Mulle tämä lottovoittaja vois ostaa uudet näppäimet. Lensi aamulla kahvit päälle. Lue lisää...
Uuno D.G

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi