Aloita uusi keskustelu

LINNAN JUHLIEN ASUT.

Aloittaja: Hinta ja laatu 6.12.2017 22:20

Se ainakin on nähty, että monet naisvieraat panostavat kangasta niin paljon alapäähän ja muihin röyhelöihin, että yläosaan ei riitä kangasta, kuin nimeksi jos ollenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 17 / 17 viestiä

Mutta nyt ei ollu nänniskandaalia. Vai näkyikö keltään...?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mautonta laittaa linnankutsuille farkkukankaasta tehtyä mekkoa.Tyylitajutonta.Arvovaltainen pukeutumistyyli ei ole kyllä kaikilla hanskassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja piti jatkaman vielä että ne muutamat tatuoinnit oli kauhistus.Jos niitä tykkää esitellä niin kuuluu jonnekkin festarikemuihin mut että itsenäisyyspäivän kutsuilla, tyylitajutonta, mautonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Veltto Virtasen " baskerista" on kohuttu, mutta Sofi Oksasen päässä olevaa härdelliä ei tunnu kukaan kritisoivan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alastomuus on nykytrendi. Televisiosta tulee alastomat selviytyjät, alastomat asunnon katsojat jne... Eikö ensi vuonna voisi televisioida alastomat linnan juhlat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minusta olisi kiva jos Linnanjuhlat olisivat joskus teema-juhlat tai naamiaisjuhlat. Pyydettäisiin pukeutumaan esim. 1930-luvun salakapakka tyyliin tai lännenasuihin tai kerjäläisiksi tai 1970-luvun discohepeneisiin jne. Saataisiin vähän naurua ja sirkushuveja kansalle ainaisen iltapukupönötyksen sijaan. Paras asu palkittaisiin kunniamerkillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Halosen euralaisen naisen keskiaikainen juhlapuku on yksi kutsujen kaikkien aikojen helmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisi joskus järjestää sellaiset itsenäisyyspäivän vastaanotot, joissa asu olisi vapaa. Miehillä aina niin tylsä frakki päällä ja naisten asustuksetkin niin ennalta arvattavia. Odotin, että nytkin olisi nähty jotain modernia asusuunnittelua, mutta ei vanhalla kaavalla tehdyillä asuilla mentiin. Kangas saattoi olla jotain uutta printtikuviota, mutta sopiko se asun tyyliin, niin aina ei oikein natsannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, ja kyllä kannattaisi panostaa myös siihen, että katsoo joskus myös peiliin. Ei ylilihaville paksuille patukoille sovi tiukat avonaiset pitsiset asut, muistuttavat berliinimakkaraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä sitä nyt vartaloaan alkaisi häpeämään. En minä ainakaan. Sehän nyt olisi naurettavaa, jos lihava alkaisi telttaan pukeutumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Ay-liike pelkää kuollakseen neljää asiaa: Ensimmäinen on työehtosopimusten yleissitovuuden poistaminen. Toinen on se, et... Lue lisää...
Stella Polaris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi