Aloita uusi keskustelu

Kuivaava pesukone kokemuksia?

Aloittaja: Lukija Hinta ja laatu 15.9.2019 14:02

Harkitsemme iäkkäille vanhemmilleni kuivaavan pesukoneen hankintaa. Onko teillä kokemuksia yhdistelmälaitteesta? Erityisesti kiinnostaa rypistyminen. Lisäksi kiinnostaa ohjelmanvalintakytkimien käytettävyys heikentyneillä käsillä ja huonolla näkökyvyllä. Niissä näkyy olevan myös pikaohjelmia pienelle pyykille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 35 viestiä

Ensin kuivataan koneella pyykki ja sitten ostetaan ilmankostutin. Sellaista se on uusavuttomien touhu. Talvipakkasella pyykit kuivataan olohuoneessa ja kesällä parvekkeella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykykoneilla/aineilla saa puhdasta jo 30-asteen lämpötilalla n. 15-minuutissa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koneeni pesee 6 kg ja kuivaa 4kg, jos lakanapyykin kuivaa kuivaksi, niin ne on todella ryppyisiä.
Eli pitää olla varovainen kuivatuksen kanssa, yleensä jätän silitys kuivaksi.
Yksi suuri etu koneella on, sen koko on kapea verrattuna päätä täytettävän pitkulaiseen koneeseen.

Pääasiassa kuivaan ulkona tai huoneella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

taloyhtiömme pesutuvan pesukone on kuin kauhuelokuvasta. rummussa nystyjä sisäänpäin ja niinpä kone lingotessa repii pyykkejä rikki.
puoli vuotta sitten kerran asiasta huoltomiehelle sannoin, virnuili vain. sama jatkuu.
=O %DDDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse voin suositella Bosch merkkistä pesutornia. Toki se maksaa enempi, kuin monet muut ,mutta se on paras.Minulla on ollut noin 3 vuotta musta Boschin pesutorni ja toimii moitteettomasti. Edellinen oli Myös Boscin pesutorni ,mutta valkoinen väriltään . Se minulla oli melkein 20 vuotta. Se oli rantakastelissa sijaitsevassa yli 200 neliön kivi omakotitalossani. Voitin kahtena vuotena pihakilpailunkin oulun kauneinpiha. Rakennutumme sen ihan itse huone suunittelun tein minä itse ,koska silloin siitä tuli täydellinen. Nykyisin asun oulun keskustassa 145 neliön omassa maksetussa oskkeessani jossa on marnorilattia takka lasitettu valtavan iso parveke sekä ilmastointi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt ei Sylva kyllä lukenut aloitusta ajatuksella, vaan aloitti mammonansa kehumisen liian hätäisesti.

Sanovat että pesu/kuivaus yhdistelmälaite ei sovellu hyvin, jos taloudessa on karvaisia lemmikkejä. Suodatin tahtoo tukkeutua helposti kuivauksen yhteydessä. Muuten kone on toimiva ja pesu- ja kuivaustulos hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En oikein tiennyt oisko pitänyt itkeä vai nauraa tuota kommenttiasi SYLVA L , toivottavasti se oli vitsinä kirjoitettu. Ellei ollut niin kannattaa katsoa peiliin ja miettiä hetki...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minkälaisella autolla kuljet? Ite pidän Mersusta, se on hyvä kun kaikilla köyhillä ei ole siihen varaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siinnä muuta kokemusta ole, kuin isompi sähkölasku! Kun vastukset möyryää tuntitolkulla ja sähköä jauhaen. Luulisi jo iäkkäimmillä ihmisillä enimmät kiireet olisi jo ns. TAKANA PÄIN! ja joutavat odottaman huomiseen, että pyykit ovat kuivia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen huomannut, että kuivausajat pitenevät ajan mittaan, jolloin sähkölasku kasvaa.

Siksi kuivaava pyykinpesukone on välillä pestävä tehokkaalla koneenpesuaineella eli pistää se pyörimään 90 asteen ohjelmalla ja maksimilinkouksella tyhjiltään. Saattaisi muuten olla pyörittää päälle kuivausohjelma, jotta koneesta irronneet nukka ja villakoirat poistuisivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kokemusta ja pois vaihdoin melko pian, ei kuivannut täyttä koneellista vaan piti jakaa puoleksi, turhan kauan aikaa menee. Parempi vaihtoehto kuivausteline, kuivuu saunan jälkeen nopeasti kun jättää ilmastointi-imurin laulamaan pariksi tunniksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neuvo: sun pitää muuttaa vuokrataloon, jossa on pesutupa ja kuivaushuone ja -kaappeja, -rumpukin löytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tarvii, jos on saunapesuhuoneyhdistelmä ja mahdollisuus kuivausnaruille taikka lattialle nostettavalle pyykinkuivaustelineelle, johon mahtuu myös yllättävän paljon. Saunapäivänä laitat pyykit pesuun yksinkertaisella ohjelmilla toimivaan pesukoneeseen ja tuuletat saunomisen jälkeen pesuhuoneen hyvin ja jätät kiukaan hetkeksi päälle, olipa puilla tai sähköllä ja ripustat pyykit kuivamaan. Ei tarvitse mitään kuivureita, kun pyykit kuivaa hetkessä luonnollisella tavalla ja tuuletuksen myötä raikkaiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Englannissa oli yleinen kone. Se kuivaus on enempi hätävara, jos on välttämättä saatava kuivaksi. Käytin kyllä kuivaustakin välillä. Se pöyhii T-paidat tosi pehmeiksi, mukava iholla, mutta varmaan kuluttaa vaatetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessakin on niitä yleisiä pesukoneita kerros ja rivitaloissa. Niillä pestään mattopyykistä lähtien lemmikin alustoihin asti. Myös ihmisten hepeneitä alusvaatteista paksumpiin kuteisiin. Voi siinnä josku outoa kutinaa ja sypyliä vaikkapa navan alueelle ja vähän alemmaksikin tulla. Joka ei ihan RAAPIMALLA! poistu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille