Aloita uusi keskustelu

KALEVAn sisältö?

Aloittaja: Nyt riittää.. Hinta ja laatu 21.8.2015 22:33

Mulla on postilaatikossa viesti 'Ei ilmaisjakeluja ja mainoksia'. Oon ollu vuosikymmeniä tämän paikallisen pravdan tilaaja, mutta nyt viime kuukausina on alkanu kyrsimään, vissiin sen tablettimuunnoksen vuoksi (lääkkeet ei oo muuttuneet: joka helavatin päivä lehen väliin on tungettu kitu-marketin tahi halapa-hallin mainoksia, puolet lehestä. Ei kiitos. Niillä kai pravda pärjää, mutta en minä niitä halua 300€ vuosikustannushintaan, jätettä ne on! Niinpä meinaan lopettaa koko lehen tilauksen! Tehkee samoin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 60 viestiä

Mainokset ei olleet unohtuneet tältäkään päivältä , kerron tämän sinulle aloittaja kun itse uhkasit lopettaa tuon tilauksen etkä näin ollen sitä tiedä muuten .
Kyllähän mainokset kohtuuden rajoissa on ihan jees .
Se mikä minut paremminkin sai suorastaan hämmästymään oli se ,että en löytänyt päivän mokka pläjäytystä vaikka kuinka tihrustin lehden moneen kertaan läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kovin niuha oli tämänpäivä Kalevan uutisanti. Ilmeisesti toimittajajilla ylityökielto tai pekkasvapaa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On totta että Kalevan vuosimaksu on törkeän suuri sen tuottamaan sisältöön. Sitä puutetta täytyy kait paikata ilmaisjakelu roskalla. Joka lehden välissä jos mitäkin paperia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi sellainen mielipide ei mene läpi, että lopetin lehden tilauksen päätoimittajan takia koska hän sensuroi jutut mitkä meni läpi ennen mutta ei enään Karvoselta hänen ei kuuluisi puuttua joka asiaan. Jatkan ehkä tilausta sitten kun Karvonen on lähtenyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Utajärven pankkiin liittyvät sensuroidaan siksiköhän että pankin tuomari Latola on lehden omistajia ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt loppuu Kalevan tilaus. Lehti on täynnä asuntomyynti-ilmoituksia ja työpaikkailmoituksia (johtajien).
Kaiken huippu ovat kulttuurisivut. Niitä on sivukaupalla ja täysin epäkiinnostavista tapahtumista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moneen muuhun lehteen verrattuna Kaleva on asialinjalla ja meille pohjoissuomalaisille tärkeä. Kyllä aamu on pilalla, jos ei ole kahvikuppia ja Kalevaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa kahvikuppimetodia ehdotti minullekin Lapin Kansa, kun lopetin lehden tilauksen. Asun lähellä Rovaniemen keskustaa ja Posti jakaa kyseisen lehden klo 16 tienoilla. En minä ainakaan silloin enää ryystä aamukahveja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa muuttaa Ouluun, keskustassa saa kotiin Lapin Kansan samaan aikaan kuin Kalevan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oli tänään kalaojan juttu, joka oli mielenkiintoinen. minun vanha kansakoulun yliopettaja. tuota kirjaa yritin kirjastosta katsella/varata, ei ollut. varmaan, kun on omakustanne, pitäisi se ostaa, vaan mistä sen toppilan pojat saa. voisi 20-30e sijoittaa. pitää miettiä, missä sitä myydään. joku voisi vinkata. mainokset on minulle ainakin tervetulleita. en ole niiden vihaaja. eikä jakaja voi alkaa välistä sitä erikseen poistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se nyt on sama, onko Cittarin mainokset sekaisin lehden sisällön keskellä vai omana liitteenään. Olen siirtynyt enemmän Cittarin asiakkaaksi, koska saan tarjouksen lisäksi vinkkejä kampanjoista. Minä lehden lukijana maksan mainokset, mutta se roskaposti menee suoraan keräyspaperilaatikkoon ilma, että edes vilkaisen sisltöä. Näin viikonloppukäyntini Prismassa ovat vähentyneet Prisman mainosten vähetessä. Oikeastaan ostan viikonloppuruoat jo torstaina. Siin ne torstain Cittarin mainoksen herkut. Samoin se euron grillattu kanankoipi on taattua herkkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla ei muuta valittamista, kuin että Kalevassa on monasti hyviä kirjotuksia niinkuin tänään "Lapsuus kuin poikakirjoissa."
oon leikannu näitä sillontällön talteen. Huonoa on se että joutuu saksilla leikkaamaan ja tulee kaks irtonaista sivua. oisiko mahollista että kirjotukset oisivat semmosilla sivuilla että ei tarttisi muuta kuin hakaset aukasta, niin oisi yhtenäinen aukea talteen pantavaksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asian vierestä kirjoittava aikoo julkaista uuden KALE-rätin, lienee samaa soopaa,vai sielläkö on nää "oikaisu"-jutut. Toivottavasti sitä roskaa ei jaeta luukkuihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalevan mainokset eivät ole ilmaisjakeluja. Ne kuuluvat tilaushintaan. Itse mainoksetkin maksaa ainakin osittain Kalevan tilaaja. Tilasit lehden tai ei, niin näin se menee. Siis maksumieheksi pääsee vaikka ei tilaa.

Keskon touhu eniten ihmetyttää noissa mainoksissa. Ensin tulee monen sivun mainos lehden mukana aamulla ja päiväpostin mukana sama erikseen. Lehden mukana tuleva on se turha. Lukematta se jää se toinenkin kappale.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkien olisi hyvä muistaa, että Kaleva ei ole puolueeton lehti. Kaleva on hyvin voimakkaasti yritysmaailman ja sitä kautta myös oikeistopuolueiden asialla. Se on täysin luonnollista, koska Kaleva on alusta lähtienkin ollut porvarilehti. Lukijoiden mielikuvissa lehti kuitenkin näyttäytyy puolueettomana ja sitoutumattomana, mitä se ei ole. Porvarilehti on jäänyt yksin sotatantereelle vasemmistolehtien kadottua ja se vääristää tilannetta. Ennen tiedettiin, että eri ideologioita kannattavat lehdet kertovat kukin omia puolitotuuksiaan ja oikea totuus löytyy jostain välimaastosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistoporukka ei viitsinyt kannattaa vasuri-lehtiä eli tilata Kansan Tahtoa ja Poholan Työtä. Ja kun niitä olen joskus lukenut, niin ei ihme. Kaikessa näki, että Tehtaankatu oli lehtien tietotoimisto ja katkeruus kantava voima. Kuka sellaista aviisia viitsii tilata tai lukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tämä jupakka jää historiaan esimerkkinä jääräpäisyydestä ja kollektiivisesta tyhmyydestä.

Tenava, olisit lainannut tämänkin Korkmanin sanomasta: "työtaistelu- toimiin on ryhdytty kevyin perustein ja osin poliit... Lue lisää...
Demokratian tekijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.10.

Fingerpori

17.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi