Aloita uusi keskustelu

Jätevesi käsittely kaupustelijat

Aloittaja: Yx? Hinta ja laatu 8.8.2019 23:34

Ihmettelen että nämä oveltaovelle jätevesien käsittely järjestelmien
Kaupustelijat saavat max 2päivän hommalle 6000e edestä töitä tehtyä.
Kotitalousvähennys 3000e.
Tuntihinta kohillaan.
Minulle näin tarjosivat.
Otin muualta.
Kannattaa kyllä kysyä monesta paikasta tarjousta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 8 / 8 viestiä

Kotitalousvähennys on 2400 € vuonna 2019

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä olet voinut vuodesta 2017 alkaen vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 20 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut (vuonna 2016 45 prosenttia työkorvauksesta ja 15 prosenttia palkoista sekä sivukulut).

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Määrä on ollut sama vuodesta 2014 alkaen. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa].

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Jos veroja on vain toisella, vähennys voidaan tehdä sen veroista, jolla niitä on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä sitä sanosin rappusilta semmosille markkina miehille jotta! Mänkkeehän vähän loitommalla viskoon tästä paskaves sankosta veet siihen piharantteelle. Ettei vain puvu ja kiltopinta kengät mää pilalle ja hajuva vaeha!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koomisinta näissä jätevesipuhdistuslaitteistoissa on se, ettei yhdenkään toimintateho käytännössä yllä asetuksessa annettuihin vaatimuksiin. Silti niihin täytyy panostaa miljoonilla euroilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tee niinkuin minä! Otin huusin alta vuoden aikana kerääntyneen sangollisen pois ja vein naapuriviljelijän traktorin 10 0000 litran vetoiseen lietelantasäiliöön, kippasin sinne ja naapuri puolestaan linkosi samalla säiliötä rantapelloille tyhjentäessään minunkin tuotokset, tuon sangollisen uutta laillista kasvua tehostamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, pelkkä muovisäiliökin maksaa pari tonnia, vaikka ei ole muuta kuin "puhallettu muovipallo" kysessä!
Siinäkin on katteet kohillaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

kiinaan ajetaan muovia laivoittain ja siellä ne puhalletaan palloksi...kahden euron pallo muuttuu 2000 arvoiseksi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kysykää jätevesineuvojalta ennekuin ostatta mitään...voitte päästä halvallakin jos vanhoja kaivoja voi hyödyntää..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/