Aloita uusi keskustelu

Karhuparka, Kannuksesta kuuluu kummia

Aloittaja: Eläinrakas tapaus Eläimet 22.8.2019 15:23

Menkää jo vähitellen typerät miehet pois karhujen kodista eli metsästä muualle paukuttelemaan. Myötätuntoni on täysin Kannuksen karhun puolella. Sitä haavoitettiin raukkamaisesti ja se puolustautui.

Häpeäsin olla metsästäjä, joka menee ja viitsiikin ammuskella Metsän Kuningasta. Haavoitettu eläin taatusti iskee takaisin, jos voi.

Pois sieltä jo äijät vähitellen ja rauha vallitkoon metsissä, vesistöissä ja kodeissa. ON KAUHEITA IHMISIÄ KUN PITÄÄ LUONTOKAPPALEITA AMMUSKELLA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 36 viestiä

Se vasta miehekästä olisi kun aseeksi karhumetsälle sallittaisiin vain puukko. Puukokin antaisi metsästäjälle tasoitusta kun karhulla ei ole edes sitä. Nyt monissa miehin ja pyssyjen kanssa koiralauman kanssa käydään yhden karhun kimppuun, epäreilua touhua josta ei kunnioitusta heru

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tarkemmin miettisit, niin huomaisit, että karhulla on 10 puukkoa, viisi kummassakin etukäpälässä. Lisäksi sillä on senttien mittaiset kulmahampaat leuoissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kotieläimet elää paljon " surkeamman" elämän kuin riista.
Joku eläimen kuitenkin lopulta tappaa, nälkä, taudit tai toinen raatelee ja syö elävältä.
Onko luoti huonoin vaihtoehto ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tottakai on .
Ja miksi ..siksi koska joku toinen eli ihminen päättää sen päivät. Haluaisitko että joku päättäisi sinun päiväsi .. tuskin. Mikä oikeus ihmisellä on päättää eläimen kuolema ei mikään oikeus ..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimimerkki "ihminen pedon merkki", sinäkään hippi et älyä mikä ongelma karhut olisivat ilman metsästystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on poliisille töitä nimittäin Eläinpoliiseille. Jokainen metsästäjä syyniin ja aseet pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta se alkaa hirvenpyynti siellä on tuli vapaa,autoa käytetään härskisti hyväksi,koirankepsiä seurantaa ja autolla eteen ja ammutaan tieltä,yleinen käytäntö nykyään,virkavalta tietää käytännön johon on vaikea puuttua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä aloittaja sanoit minun sanoilla .Metsän omistajien pitäis kieltää kaikki metsästys typeriltä ihmisiltä omistamiltaan mailta kuten olen itse tehnyt kauan sitten.Mennään tosiaan Metsän kuningasta ampumaan vielä huonolla menestyksellä.Sitten lehdet kirjottaa rarhu raateli miehen.raukkamaista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä työttömyys tarkottaa.En ole vielä ikinä ollut työttömänä . Olen ihan miehen iässä .Itse ajattelen koko metsästyksestä joutilaiden laiskojen harrastus ja herrojen harrastus .Miten raskitta luonnon varaisen eläimen ampua vielä hunolla menestyksellä .Vielä metsän omistajille elkää vuokratko maitanne metsästys seurolle Sieltä lähtee asia ja karhutkin saa olla rauhassa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen kiinnostunut karhun nahoista. Myydäänkö niitä jossain? Minun kotona oli lattialla karhuntalja, siinä lapsena köllöttelin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä, metsästäjät alhaisinta sakkia maanpäällä tappavat kiduttaen eläimiä ..keksitään nimike petoeläin jotta saadaan ampua ..yksikään eläin ei ole peto, metsästys pitää lopettaa ..meidän evil hallitus porukka ei tee asialle mitään, mutta kansa ei hyväksy tätä sadistista toimintaa ..suuri puhdistus on käynnissä kaikella tasolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äläpä yleistä.
Metsästäjissä on paljon rehellisesti toimivia.
Mutta kyllä Suomessa metsästysseurat katsovat läpi sormien metsästyksessä tapahtuvia iljettävyyksiä.
Iljettävyyksiä harrastaa pienehköt piirit.
Kun vuokraavat maat hirvenpyyntiin tuolta, niin saat metsästää tuolla alueella, jota sinun ei tarvitse vuokrata metsästysseuralle.
Esimerkkinä vesilintujen pyynti ruokintapaikoilta
Ensin koko kesän ruokkivat hanhia alueella joka ei ole metsästysseralle vuokrattu ja sitten pyynnin alettua ampuvat kaikki mitä ruokintapaikalle tulee.
Tästähän on tälläkin palstalla keskustelua.
Sama meininki hirvenmetsästyksessä.
Ensin ovat keväällä muka hyväntekijöitä tekemällä riistapeltoja hirville.
Kun tulee syksy, niin hyväntekijä kiipeää ampumatorniin ja ampuu hirvet ruokapöytäänsä.
Nuista kummastakin pyyntitavasta on metsästys kaukana.
Se on kuin kanalaan tai navettaan menisi riehumaan aseen kanssa ja sitten kehuisi saaliillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin juuri, metsästäjiäkin on moneen lähtöön. Joillekin saalis on tärkein ja joillekkin ei. Onneksi suurimmalle osalle saalis ei ole tärkein jos puhetta on uskominen.
Kuitenkin ne joille saalis on kaikki kaikessa, saa se jotkut tekemään kyseenalasia asioita metällä, joko laittomia tai sitten muuten vaan hyvän metsästysetiikan vastaisia. Niin lintuhommissa kuin esim. hirvihommissa.
Autoja käytetään aika paljon metästyksessä nykyyän varsinkin suurriistan pyynnissä ja myös esim. kettuhommissa. Sehän toki helepottaa metästystä mutta ainakin minun mielestä se on välillä aika päättömän olosta touhua kun maasturilla työnnetään soratiellä tuhatta ja sattaa hirven etteen.
Itsekin kuuluun todella aktiivisiin metsästäjiin mutta riippuen toki tilanteesta, en oikein hyvällä katso että koko ajan rällätään autolla ees taas elukan perässä, puhumattakaan siitä minkä OLDI jo mainitsi, että "ammutaan ruokapyötään". Haavakko tilanteet on sitten eri asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä yleistän Kainuussa jo haavikko karhu päät sekaisin vimmasta ammutaan pois sieltä metsästä sattumasta viattomia eläimiä . Tätä ei hyväksytä ja sen näkee kommenteistakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedätkö mistä johtuu, että karhu ja muut luonnon eläimet pelkää ihmistä?
Siitä että kun ihminen on alkanut metsästää eläimiä syötäviksi ja eläimille on tullut luontaiseksi vaistoksi väistää ihminen. Jos metsästystä ei olisi, olisi häirikkö petoja huomattavasti enemmän kuin nyt on. Kuten esimerkiksi susien kanssa on käynyt että kun niiden metsästystä on vähennetty ja ne ovat lisääntyneet liikaa, niistä tulee rohkeampia liikkumaan asutusten lähellä ja esimerkiksi viemään koiria. Näistäkin kommentoijista olisi moni ihimeissään luontokappaleiden kanssa jos metsästäjiä ei olisi.
Mutta eihän teille hamsterinkasvattajille, jotka eivät hyväksy minkäänlaista metsästystä kannata koittaa tällaista selittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille