Aloita uusi keskustelu

Ostin uuden auton. Mitä tunteita se herättää?

Aloittaja: Jälleen minä Autot 29.7.2019 13:09

Kun ei noita rahoja viitsi tilillä säilyttää niin aamulla hetken mielijohteesta menin ja ostin uuden auton. Upo uusi ja liki kaikilla herkuilla. Jotain hyvää oloa tunnen sisällä ja syvää tyytyväisyyttä. Jaa taidankin lähteä grillille uudella autolla. Vähän siten että kaikki näkee. Mikähän siinä muuten on että ihminen on vähän sellainen leuhkija. Joskus olen jättänyt tarkoituksella pankkiautomaatille kuitin nostosta kun olen huomannut tutun takana. Taatusti katsoo kuittia ja rahamäärää ja olen onnesta soikeana kun tulee kateelliseksi. Varmasti kaikki köyhät tekisivät samoin JOS olisivat rikkaita. Rikkaus ei ole itsestäänselvyys vaan sattuma. Ja todella kiva sattuma. Niin mutta asiaan. Mitä mieltä uudesta autosta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 116 viestiä

Riippuu täysin merkistä ja mallista. Myötähäpeää (esim. Kia, möhköt eli 'katumaasturit') tai arvostusta (esim. MB, kestävät japanilaiset sedanit). Kateutta ei kuitenkaan. Ei minua niin paljon toisten tekemiset tai omistukset kiinnosta. Se mikä kiinnostaa, on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kateellinen ja samalla myös iloinen puolestasi, mutta vain jos olet älynnyt ostaa kunnon auton.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mieleeni tulee amisteini, joka on huomannut poppivehkeidensä kärähtäneen teinitojotastaan juuri ennen koulun alkua ymmärtäen samalla, että ei pääse lesottamaan ainokaiselle kaverilleen koulun pihassa. Lisäksi odotettavissa on hylsy katsastuksesta, koska pyöränripustus roikkuu. Angstiaan purkaakseen hän sitten tippa silmäkulmassa ja haivenviikset väpättäen päättää kirjoittaa Kalevan juttutupaan omasta mielestään hienon aloituksen auton hankinnasta. Tällaisia mielikuvia aloituksesi herätti. Millaisia ajatuksia sinussa keskusteluketjun aloittaja minun kirjoitukseni herättää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Uusi autohan on hyvä juttu. Sitähän sinä kysyit. Autoja pitää olla, että pääsee paikasta a, paikkaan b tai ajella muuten vain. Pitää olla arkiauto, kesäauto, muu menopeli. Ostithan sähköauton kaikilla herkuilla? Eikös se ole nykymenoa. Vai millaisen auton ostit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hullun hommaa. Minä säilytän rahani tilillä, silti ajan hyvällä Audi A kuutosella. Rahaa on kuitenkin sen verran ettei tarvitse grilillle mennä syömään rasvaista , epäterveellistä köyhän miehen ruokaa. Ulkomaille matkustan kolme kertaa vuodessa/ kolmen viikon loma. Siinä välissä teen töitä, tienaan lisää liksaa. En koe olevani kateellinen kenellekkään, olen terve , hyvin toimeentuleva ihminen. Käteistä en käytä juuri ollenkaan, joten ne kuitit voi unohtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauhassa. Jos on oma elämä kunnossa, niin ei tällaisesta hiillytä. Nou hätä, jos ihminen on onnellinen omassa elämässään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalla ei varmaan päivä riitä, kun se seuraa mitä tähän vastataan ja peukuttaa omia vastauksiaan ja aloitusta. No, katkeran kuuloinen ja todella kateellinen ihminen tuntuu olevan. Jos on oikeasti rahaa, ei niistä kyllä kovin paljon halua huudella ja puhua, koska kateutta on paljon. Parempi kuin käyttää rahaa mihin itse haluaa, nauttii siitä mistä itse pitää ja on onnellinen oman elämän kanssa ja lähellä olevien rakkaitten. Minä en halua edes näyttää mitä tileillä ja sijoituksissa on. Miksi en. Ajattele ihan itse. Järki käteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ota pattiin yhtään. Hauskaa enemmänkin. Miksi ottaisi pattiin, ei minulla ole mitään ongelmaa. Sinulla näkyy kaikki ottavan pattiin. Vastaahan joskus kysymyksiin tai mene töihin sillä autollasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tunteita pitäisi herätä jos joku hankkii ajoneuvon? Pääälimäisenä ehkä että, jaa hankit uuden ajoneuvon. Mitä sitten?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos joku kehuu ostaneensa uuden auton, herättää se minussa säälin tunteen että jollakin on elämän arvot materiaalissa. Jos jollakin OIKEASTI on paljon omaisuutta, ei sitä erikseen tarvitse mainita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pankkikuittisi kun tulin jälkeesi automaatille. Eipä se kolme euroa paljon kateutta herättynyt, sääliä vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina joutuu jotain autoissa uusimaan. Vastikään ostin Tarviketorilta uuden pakoputken ja asensin reilun parikymmenvuotiaan autoni alle. Mittarilukema vielä on myös selvästi alle puolimiljoonaa km. Vajaan kymmenen vuotta, kun / jos vielä kyseisen ajoneuvon kunnossapitoa harrastaapi, niin saapi sen mahdollisesti museorekisteriin ja sillä voi kenties osallistua sitten vaikkapa keväisin museoajoneuvojen Vappu kulkueeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Saako poliisiautossa kuvata?

79 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Syötkö päiväystuotteita?

Olipa faktaa tai ei mutta aleruokaa en osta, ostakoon vain ne joille se kelpaa. Tietenkin katson milloin tuote on pakatt... Lue lisää...
laatu ratkaisee

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi