Aloita uusi keskustelu

Ostin uuden auton. Mitä tunteita se herättää?

Aloittaja: Jälleen minä Autot 29.7.2019 13:09

Kun ei noita rahoja viitsi tilillä säilyttää niin aamulla hetken mielijohteesta menin ja ostin uuden auton. Upo uusi ja liki kaikilla herkuilla. Jotain hyvää oloa tunnen sisällä ja syvää tyytyväisyyttä. Jaa taidankin lähteä grillille uudella autolla. Vähän siten että kaikki näkee. Mikähän siinä muuten on että ihminen on vähän sellainen leuhkija. Joskus olen jättänyt tarkoituksella pankkiautomaatille kuitin nostosta kun olen huomannut tutun takana. Taatusti katsoo kuittia ja rahamäärää ja olen onnesta soikeana kun tulee kateelliseksi. Varmasti kaikki köyhät tekisivät samoin JOS olisivat rikkaita. Rikkaus ei ole itsestäänselvyys vaan sattuma. Ja todella kiva sattuma. Niin mutta asiaan. Mitä mieltä uudesta autosta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 124 viestiä

En kunnioita tuollaisia ihmisiä jotka omaisuudellaan ym "kehuskelevat". Liekö alemmuuden tunnetta vai mistä johtuu tuollainen käytös.
Onko suurikin pätemisen tarve?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulla menee hyvin.
Eräs tyyppi käytti kaikki rahansa mersuun ja kaupassa mietti, pitäiskö ottaa toinenkin peruna tai peräti kolme.
Oli ollut aina autokuski, joten auto oli tärkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Autot ei kulkuvälineenä herätä minkäänlaisia tunteita.
No ehkä harmistumista kun vievät niin paljon rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin !
Sama laulu.
Kyllähän jokhainen tietää ettei auto ole mikhään sijotus.
No onko se ruoka sijotus?
Mennee viimistään 24 tunnin sisälä vessapytystä alas. No entä viina tai tupakka.
Monela on varraa laittaa tai sitte arvostaa sitä uuen auton tuomaa mielihyvvää.
Ei siinä ole sen kummenmpaa.
Jos on vähän rahhaa se auto on suuri kysymys.
Jos on enämpi rahhaa voipi sitä laittaa authoonki jonku verran.
Sama kitinä tämän asian ympärillä pyörii.
Kyllä se tosiasiassa niin on, että ko uutta parempaa pirssiä pistää saapi niitä katheelisia muljauksia, pahimat kääntää pään...Hei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin on ASLAK, näin on.
Tykkään ajella uudella/uuden karhealla autolla, niin vaihdan sen silloin kolmen vuoden välein uuteen, kässillä.
Antaa rahattomien märistä...Hei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eipä tuo juuri tunteita herätä. Ihan kiva juttu sulle. Se on ihan hyvä jos sulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi tällä tavalla ja saat siitä hyvänolontunteen.

Itekin olen joskun ostanut uuden auton, ja todennut, että se homma ei ole mua varten, koska käytössä auto yleensä vain huononee, ja silloin koen itse epäonnistuneeni auton pidossa. Ite ostan mieluummin vanhan auton, jota korjailemalla se yleensä on sitten kotvasen kuluttua paremmassa kunnossa, kuin minulle tullessa. Tästä minä saan niitä onnistumisen kokemuksia ja voin olla tyytyväinen itseeni ja saavutuksiini.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uudesta autosta en kommentoi, koska niitä on ollut minullakin, aina kerrallaan muutaman päivän. No sen voi sanoa, että sijoituksena se on tyhmää, ellei laske oman egon kohentamista. Nostaahan se uusi auto itsetuntoa, kunnes malli vanhenee.

Rikkaudesta ja sattumasta olen eri mieltä. Rikkautta voi itse hankkia, ellei niin on asiassa täysi nolla. Itseäni kuvaisin seuraavana lukuna, eli ykkösenä. Sen verran on pätäkkää, että koirat ei kuse kintuille ja enempää en eläissäni tarvitse. Olen aivan tavallinen työmies, ammatti sellainen. Toimeen tulen ja perhe myös, akan kanssa yhdessä rienataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riippuu täysin merkistä ja mallista. Myötähäpeää (esim. Kia, möhköt eli 'katumaasturit') tai arvostusta (esim. MB, kestävät japanilaiset sedanit). Kateutta ei kuitenkaan. Ei minua niin paljon toisten tekemiset tai omistukset kiinnosta. Se mikä kiinnostaa, on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kateellinen ja samalla myös iloinen puolestasi, mutta vain jos olet älynnyt ostaa kunnon auton.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mieleeni tulee amisteini, joka on huomannut poppivehkeidensä kärähtäneen teinitojotastaan juuri ennen koulun alkua ymmärtäen samalla, että ei pääse lesottamaan ainokaiselle kaverilleen koulun pihassa. Lisäksi odotettavissa on hylsy katsastuksesta, koska pyöränripustus roikkuu. Angstiaan purkaakseen hän sitten tippa silmäkulmassa ja haivenviikset väpättäen päättää kirjoittaa Kalevan juttutupaan omasta mielestään hienon aloituksen auton hankinnasta. Tällaisia mielikuvia aloituksesi herätti. Millaisia ajatuksia sinussa keskusteluketjun aloittaja minun kirjoitukseni herättää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uusi autohan on hyvä juttu. Sitähän sinä kysyit. Autoja pitää olla, että pääsee paikasta a, paikkaan b tai ajella muuten vain. Pitää olla arkiauto, kesäauto, muu menopeli. Ostithan sähköauton kaikilla herkuilla? Eikös se ole nykymenoa. Vai millaisen auton ostit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hullun hommaa. Minä säilytän rahani tilillä, silti ajan hyvällä Audi A kuutosella. Rahaa on kuitenkin sen verran ettei tarvitse grilillle mennä syömään rasvaista , epäterveellistä köyhän miehen ruokaa. Ulkomaille matkustan kolme kertaa vuodessa/ kolmen viikon loma. Siinä välissä teen töitä, tienaan lisää liksaa. En koe olevani kateellinen kenellekkään, olen terve , hyvin toimeentuleva ihminen. Käteistä en käytä juuri ollenkaan, joten ne kuitit voi unohtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauhassa. Jos on oma elämä kunnossa, niin ei tällaisesta hiillytä. Nou hätä, jos ihminen on onnellinen omassa elämässään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalla ei varmaan päivä riitä, kun se seuraa mitä tähän vastataan ja peukuttaa omia vastauksiaan ja aloitusta. No, katkeran kuuloinen ja todella kateellinen ihminen tuntuu olevan. Jos on oikeasti rahaa, ei niistä kyllä kovin paljon halua huudella ja puhua, koska kateutta on paljon. Parempi kuin käyttää rahaa mihin itse haluaa, nauttii siitä mistä itse pitää ja on onnellinen oman elämän kanssa ja lähellä olevien rakkaitten. Minä en halua edes näyttää mitä tileillä ja sijoituksissa on. Miksi en. Ajattele ihan itse. Järki käteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ota pattiin yhtään. Hauskaa enemmänkin. Miksi ottaisi pattiin, ei minulla ole mitään ongelmaa. Sinulla näkyy kaikki ottavan pattiin. Vastaahan joskus kysymyksiin tai mene töihin sillä autollasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi teitä kateellisia

Entisenä kouluttajana muistan, että kateus vie kalatkin vedestä, Kateus on köyhyyden sisar, Kateus ei kauas kanna. Kateu... Lue lisää...
Koulittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille