Aloita uusi keskustelu

Moottoritiellä ajo

Aloittaja: kuski123 Autot 22.9.2014 15:02

Mikä siinä on että ihmiset ei oikeasti osaa ajaa moottoritiellä? Ei vaan jaksa ymmärtää mikä siinä on niin vaikeaa ,jos on ohituskaista niin se on ohituskaista eikä jäädä siihen jumittaan jos ohittaa jonku vaan siirtyy omalle kaistalle takaisin...se on ihan turhaa osoittaa mieltä jos joku tulee iholle kiinni koska se on TODELLA ohituskaista ja ois tarkoitus päästä eteenpäin...ja siis huomio..siinä on satasen nopeusrajoitus eikä 80 eikä edes 95,ajakaa noilla pikkuteillä koska oikeasti aiheutatte vaan vaaratilanteita liikenteessä,kiitos,ei mulla muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 586 viestiä

Aloittajalle tiedoksi, että siinä kaistalla voi ajella vaikka 100 kilsaa, jos ohittelee hitaampia oikealla kaistalla. Lisäksi ajan siinä suurinta sallittua nopeutta. Minä en ainakaan sinun takia pompi edestakaksin, vaikka kuinka ajat iholla. Säikyttelen sinua ajan kuluksi jarruvaloilla, revi siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi että jo otsikossa valehtelit. Ymmärrän että ajat 100km/h rajoituksella vain rajoitusten mukaan, silla eihän sun Lada kulje kovempaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei noin, vaan ongelmaa ei edes ollut. Kun vaimo tarttuu rattiin, ongelmien määrät kasvavat potenssiin miljoona ja entiset todellisetkin ongelmat tuntuvat mitättömiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Kajaanintieltä tulevat pohjoiseen päin moottoritielle suoraan keskimmäiselle kaistalle? Koko keskikaistan jono joutuu jarruttamaan kun sieltä tullaan väliin vaikka olisi mahdollisuus ajaa oikeanpuoleista kolmatta kaistaa pitkälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei siinä mitään välien harvenemista ole näköpiirissä ja vähän matkan päässä on tulossa seinä eteen, joten parempi valita se kaista ajoissa ennen kuin ne vähäisetkin välit kurotaan umpeen. Sitten vasta kun sitä oikean puolimmaista kaistaa pääsee kuusamontien liittymään asti, se alkaa olla käyttökelpoinen, sittenkin vain niille jotka on sinne päin menossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et varmaan ole tullut ajatelleeksi, mutta jarrutustarpeen voisi ehkä välttää jättämällä oikea turvaväli edellä-ajavaan, sellainen, mihin liittyjäkin mahtuu. Tietenkin siinä on se itsetunnon menetys, kun eteen tullaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vain autonmentävän välin jättää, niin heti siihen joku änkeää. Itse pidän välin neljässä metrissä, eikä siihen tulijoita ole ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet aivan oikeassa. Ohituskaista on ohituskaista ei tölläämisen ajorata. Kun olet ohittanut siirry takaisin oikeanpuoleiselle kaistalle ja päästä mahdollisesti muut (sakkoja haluavat) ohittavat ohitsesi. Ei sinun tarkoitus ole siellä ohjeistaa muita tielläliikkujia vaan ajaa vain omaa ajoasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta vasta sitten kun näet ohittamasi taustapeilistä. Ei tarvi keulaa hipoen hädissään törmätä vaikka se takasi tuleva kuinka valoja vilikuttelee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väärin! Jos ohitusvaiheessa tuleekin alempi nopeusrajoitus se, yllätys, yllätys, tiedän, koskee molempia kaistoja. Ajan siinä rinnalla jos nopeutemme on sama ja vilikuttele, tööttäile sen minkä haluat, en hyppele sen takia että äiti maksaa sakkosi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurempi ongelma on rampeilta eteen tulevat kotterot. Nopeusrajoitus 100 mutta vauhti tippuu 60:een noiden eteen änkeäjien takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi