Aloita uusi keskustelu

Moottoritiellä ajo

Aloittaja: kuski123 Autot 22.9.2014 15:02

Mikä siinä on että ihmiset ei oikeasti osaa ajaa moottoritiellä? Ei vaan jaksa ymmärtää mikä siinä on niin vaikeaa ,jos on ohituskaista niin se on ohituskaista eikä jäädä siihen jumittaan jos ohittaa jonku vaan siirtyy omalle kaistalle takaisin...se on ihan turhaa osoittaa mieltä jos joku tulee iholle kiinni koska se on TODELLA ohituskaista ja ois tarkoitus päästä eteenpäin...ja siis huomio..siinä on satasen nopeusrajoitus eikä 80 eikä edes 95,ajakaa noilla pikkuteillä koska oikeasti aiheutatte vaan vaaratilanteita liikenteessä,kiitos,ei mulla muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 607 viestiä

Minä olen kirjoitanut täällä monta kertaa! Ajakaa kärriteitä ja metsäteitä pitkin kun ei mootoritiellä ajo kenellä ONNISTA! OPETELKAA myös moottoritien ja mootoriliikenne tien ERO!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huomaan joka päivä moottoritiellä näitä VASEMMAN KAISTAN VARAAJIA. Varataan kaista omaan käyttöön ajamalla mittarin mukaan 98kmh vaikka oikean puoleinen kaista olisi vapaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitten odotellaan, milloin oululaiset autoilijat huomaavat Kaakkurin kohdalla normaaliksi palautuneet nopeusrajoitukset. Toistaiseksi junnataan ohituskaistalla 75 km/h kuten tähänkin asti (ettei kukaan vaan mene ohi!).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Itse saatan vakkari päällä ohittaa muita oikealla kaistalla hitaampia koska kummallakin kaistalla on sama nopeusrajoitus. Miksi ylinopeuden ajamiseen oikein yllytetään, eihän se ole sallittua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta on hyvä käytäntö, että vasemmalla kaistalla ajetaan Kaakkurin ympäristössä pohjoiseen päin selvästi lujempaa kuin oikealla kaistalla. Siten pääsen sujuvasti vaihtamaan kaistaa oikealle ennen Kaukovanion liittymää pois siis Pohjantieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä alkaa kohta taas siltaremontti - nyt kamerat ja tutkat räpsymään !
Saadaan remontti rahoitettua helposti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalle tiedoksi, että siinä kaistalla voi ajella vaikka 100 kilsaa, jos ohittelee hitaampia oikealla kaistalla. Lisäksi ajan siinä suurinta sallittua nopeutta. Minä en ainakaan sinun takia pompi edestakaksin, vaikka kuinka ajat iholla. Säikyttelen sinua ajan kuluksi jarruvaloilla, revi siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi että jo otsikossa valehtelit. Ymmärrän että ajat 100km/h rajoituksella vain rajoitusten mukaan, silla eihän sun Lada kulje kovempaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei noin, vaan ongelmaa ei edes ollut. Kun vaimo tarttuu rattiin, ongelmien määrät kasvavat potenssiin miljoona ja entiset todellisetkin ongelmat tuntuvat mitättömiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Kajaanintieltä tulevat pohjoiseen päin moottoritielle suoraan keskimmäiselle kaistalle? Koko keskikaistan jono joutuu jarruttamaan kun sieltä tullaan väliin vaikka olisi mahdollisuus ajaa oikeanpuoleista kolmatta kaistaa pitkälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siinä mitään välien harvenemista ole näköpiirissä ja vähän matkan päässä on tulossa seinä eteen, joten parempi valita se kaista ajoissa ennen kuin ne vähäisetkin välit kurotaan umpeen. Sitten vasta kun sitä oikean puolimmaista kaistaa pääsee kuusamontien liittymään asti, se alkaa olla käyttökelpoinen, sittenkin vain niille jotka on sinne päin menossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et varmaan ole tullut ajatelleeksi, mutta jarrutustarpeen voisi ehkä välttää jättämällä oikea turvaväli edellä-ajavaan, sellainen, mihin liittyjäkin mahtuu. Tietenkin siinä on se itsetunnon menetys, kun eteen tullaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vain autonmentävän välin jättää, niin heti siihen joku änkeää. Itse pidän välin neljässä metrissä, eikä siihen tulijoita ole ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi paikoin huono Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä Pudasjärven, Taivalkoskosken ja Kuusamon kunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

takuueläke

Takuueläke on heille joita ei työnteko ole huvittanut.Vapaa matkustajia kyllä riittää. Lue lisää...
Löpö

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/