Aloita uusi keskustelu

Lasinpesunesteet

Aloittaja: Kurre Autot 23.11.2014 13:36

Kertokaapa autoilijat kokemuksianne lasinpesunesteistä. Meillä kun pesuneste tukkii auton pissapojan niin usein että muuta ei voi syyttää kuin tuota pesunestettä.
Olemme käyttäneet eri merkkejä, toisista jää kalvo lasiin eikä pese kunnolla. Vai pitääkö tässäkin tapauksessa syyttää teiden suolaa jne.???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 27 viestiä

Bauhaus myy etanolipohjaista (ei siis myrkkymetanoli) tuulilasinpesunestettä 3x5=15 litraa kympin hintaan. Mielestäni hintalaatusuhde ihan kohdillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oli myynnissä litran pullo tuulilasinpesunestettä ja pakkaskestävyys 65 astetta. Ei ole edes tämmöisiä pakkasia suomessa ja tuo pakkaskestävyys on liioittelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossahan onkin tarkoitus laimentaa eli litrasta nestettä saa esimerkiksi 2 litraa reilun 30 asteen pakkaskestävyyden nestettä tai 3 litraa reilun 20 asteen nestettä. Vettähän saa melkein ilmaiseksi hanasta, joten sitä on turha ostaa kaupasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen verran voin kertoa nykysistä lasinpesunesteistä ettei niitä pysty juomaan entinen autoilijakkaan,jättää tosiaan kurkkuun oudon kalvon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lasol ei oo halvinta ja siihen pittää itse lantrata vettä joukkoon, mutta pesutulos on paljon parempi ja Lady-version hajukin on siedettävämpi kuin halpislitkujen kohdalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lasolit jätän mieluusti kauppaan jo hajujenkin vuoksi. Yllättäin löysin hyvän Lidlin valikoimasta, aina sitä ei tosin ole myynnissä. Viiden litran lasinpesuainetiiviste n.8e hintaan, valmista pesuainetta siitä saa talvella yli 10 litraa ja kesällä jopa 20. Pesee lasin kirkkaaksi ja ennenkaikkea tuoksuu hyvälle (etanolia).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi mikä aiheuttaa kalvon, on liian vahva pesuneste. Yleisin kalvon aiheuttaja on kuitenkin huonokuntoinen tuulilasi. Huonokuntoiset pyyhkijät hyvänä kakkosena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokemukseni perusteella käytän vain lasolia sillä noista halvoista aineista todellakin jää kalvo tuulilasiin.Onhan se kalliimpaa mutta laimennettuna siitä tulee kuitenkin litroja käyttöön ihan mukavasti eikä jäädy pakkasilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja lasinpesunesteiden kauhea haju. Nestettä kun suihkauttaa lasiin, niin haju on kamalaa..........

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

se kalvo tulee tästä nykysuolasta joka liimautuu jokapaikkaan. Eikä varmaan lähde lasinpesuaineella pois, kauheaa myrkkyä.
Ennen käytettiin oikeata suolaa nykyisin erittäin ruostuttavaa myrkkyliuosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse etsin myös laadukasta lasinpesunestettä, ennen oli Shellin pesuneste hyvää ei jättänyt kalvoa, mutta laatu on muuttunut ja tekee kalvon. Mikä on se hyvä pesuneste kertokaa jos jollakin on tietoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Kyllä maailma on paljon parempi paikka, kun meitä demareita on. Lue lisää...
Äärettömän hyvältä ä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi