Aloita uusi keskustelu

Jännä matka Pudis-Oulu..

Aloittaja: Kuolemaa halveksivia ohituksia... Autot 12.8.2019 18:42

Perjantaina 9.8.. iltapäivällä! Rekan perässä kyttäsi 6-8 autoa ohitusta,koska Oulusta tuli jatkuva liikennevirta vastaan!
Seurasin n. kilometrinpäästä tilannetta,Vaikka ohituksella saavutettu etu enenen Kiiminkiä oli minuuteissa laskettavavissa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 84 viestiä

Kyllä! Kuusamoon ja sieltä pois kannattaa lähteä hyvissä ajoin,koska viimeistään "Juustolan" kohdalla ajetaan "Tappi-tuntumassa".
Usein n. 2M välein....
Keke,keke,ruusperi..ruusperi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistan tapauksen,kun kilometrinpäässä jonosta Valkoinen BMV ohiti n. metrin päästä ohi,jotta pääsi nopeammin sijalle 9. ohitusjonoon?
Häntä oli loukattu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten BMW on pystynyt ohittamaan noin kaukaa, ottaen huomioon kaistan ja auton leveys?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksi minusta tuntuu, että ne loukkaantujat löytyvät hidastelijaporukasta? Tämä koko ketjuhan on sellaista purkautumista, että ihmetellä täytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo! Matka kuluu nopeammin,kun jonon viimeisenä pitää tilaa ohitusmahdollisuudelle.
Siitä ei muuten jännitystä puutu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohittamisen tarve on lähinnä nuorten yksinäisten miesten osoitus pätemisen tarpeesta. Mitä riskialttiimpi ohitus, sen enemmän ajaja yrittää päteä. Pätemisen tarveluokitus osoitetaan kirjaimella A, B, M tai V.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väärin.
Se haluaa vain mennä ohi mahdollisimman nopeasti.
Se onnistuu vain silloin kun koneesta löytyy voimaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kumma, kun jotkut muuttuvat raivopääksi ja minäminäksi asettuessaan ratin ja penkin väliin. Tietenkin on mahdollista, että he raivosivat jo ennen ajolle lähtöä, kun he ruokapöydässä toitottivat suureen ääneen vasikan juoman käyttämisestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin. Parempi olisi ottaa toisetkin tienkäyttäjät huomioon ja antaa nopeampien mennä ohi ilman mitään raivonpurkauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempi olisi ottaa toisetkin tienkäyttäjät huomioon ja antaa hitaiden mennä omia aikojaan ja jäädä jatkamaan matkaansa rauhassa ilman mitään raivonpurkauksia ja valitusvirsiä juttutuvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin. Parempi olisi ottaa toisetkin tienkäyttäjät huomioon ja antaa hitaiden mennä omia aikojaan ja jättää ohitukset tekemättä ilman mitään raivonpurkauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempi olisi ottaa toisetkin tienkäyttäjät huomioon ja antaa nopeiden mennä omia aikojaan ja jäädä jatkamaan matkaansa rauhassa ilman mitään raivonpurkauksia ja valitusvirsiä juttutuvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...tossun alla olevia. Ainoa asia jonka saavat päättää...jos muija ei istu kyydissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liikenteessä on monentasoisia kuljettajia, joista osalla on vähän ajokokemusta ja ohitukset ovat heille vaikeita, jopa pelottavia. Ohitus voi olla hankalaa myös kokeneelle kuljettajalle varsinkin jos olosuhteet ovat huonot.

Liikenteessä on monentasoisia autoja. Tehokkaalla autolla ohitus on aivan eri, kuin pienitehoisella nuhapumpulla. City- autot ovat parhaimmillaan pienillä nopeuksilla, ei moottoritielllä. Kuitenkin pienitehoisia autoja suositaan monista eri syistä, kuten ympäristösyillä.

Eli, liikenteeseen mahtuu monenlaista liikkujaa joten kaikilta vaaditaan yhteispeliä. Turhat, hulluutta hipovat ohitukset eivät lopulta hyödytä ohittelijaa, mutta saattavat aiheuttaa oman ja vastaantulevien kuoleman, näitä on valitettavasti nähty aivan liikaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liikenne on vaarallista. Ylihintaisen auton ostaneilla on melkein järkijään omituinen usko, että liikenteessä autolla pittää ajjaa hintajärjestyksessä. Syntyy mielettömiä ja vaarallisia turhia ohituksia ylinopeudella. Jotenkin tilanne huvittaa, mutta tietysti pelottaa. Näissä hurjapäissä on yleisesti yhtä paljon molempia sukupuolia. Jonossa ajamista ei osata yleisesti, vaan ajetaan liian pienin välein. Usein on käynyt niin, että ei voi poistua jonosta sivutielle, vaan pitää mennä joukossa turvalliseen paikkaan. Rekat puskee yleisesti suurinta sallittua ajavan perässä usein vain muutaman merin päässä. Nopeus on saatutarkasta navikaattorista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla tiellä joka reissu näkee kuskeja jotka ohittavat letkoja täysin " pimeissä" kohdissa.
Luottavat siihen, että tilaa löytyy autojen välistä, eikä sivuteiltä käänny ketään ohittajan kaistalle.
Ruotsissa oli jo -70 luvulla ajotyylinä ohittaa,vaikka vastaan tuli auto, periaatteella, kyllä siihem 3 autoa mahtuu rinnan.
Ohittelin myös siellä ajaessani, eikä rymissyt, koska kaikki tiesivät " pelinsäännöt"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

231 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi