Aloita uusi keskustelu

Dieselin käyttövoimavero tullut tiensä päähän!

Aloittaja: Deep Thought Autot 9.11.2018 09:25

Sieltä täältä tulee uutisia, kuinka Dieselin hinta on jo kivunnut 95:sen ohi! Siitä huolimatta me dieselillä ajavat maksamme edelleen käyttövoimaveroa 300-1000 euroa/vuosi. Ilmeisesti olisi syytä tehdä kansalaisaloite ja saada perusteeton lisämaksu pois!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 174 viestiä

Niin ja Pekkarisen perheen ym. tarpeetonta 1mrd/vuosi suoraan veronmaksajilta kupattavaa tuulivoimatukea!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki välttämättömän kuluttamisen (asuminen, ruoka, terveys, liikkuminen) kiinteät maksut pitäisi laskea minimiin ja sisällyttää muuttuviin kustannuksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mikään vero Suomessa ei ole tullut tiensä päähän, pikemminkin päin vastoin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lehmät lentää ennen sitä oikemielisyyttä. Dieselvero on ratkaiseva tekijä Kelan maksuissa ja entistä enemmän sitä tarvitaan nykyisen hallituksen aikana. Tekisi mieli kysyä, kuinka moni dieselveron maksaja äänesti nykyisen hallituksen kokoonpanoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla kokonaisautovero on hieman reilu 500 euroa, josta käyttövoimaveron (dieselvero) osuus on noin puolet. Minä äänestin semmoista puoluetta, joka on nyt hallituksessa. Hjallis ilmeisesti sotki sinun suunnitelmasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinullako olisi ollut tiedossasi sellainen hallitusvaihtoehto, joka olisi poistanut dieselveron?

Jos olisi ollut, niin kerropa mikä se olisi ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostin nykyisen autoni heinäkuussa. Mukavalta tuntuu. Bensautosta vero olisi ollut n. 250 euroa. Katsoin dieselin hankinnan kannattavan, vaikka ajan vuodessa vajaa 20 000 km.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uusien autojen C02-päästöt ovat nousseet vuodesta 2017 lähtien, koska dieselpaniikissa on alettu suosia bensa-autoja. Ikävää tässä on se, että jopa minä tiesin, että näin tulisi käymään, mutta päättäjät jälleen kerran halusivat olla populisteja ja kasvattaa ihmisten harhaluuloja ruokkimalla omaa kannatustaan. Tieteestä ja realismista viis, kun poliitikko metsästää vaalikarjaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Diesel tuottaa vähemmän hiilidioksidia kuin bensa-autot. Parhaissa henkilödieselautoissa on nyt adBlue-järjestelmä, joka poistaa typenoksideja. Näille autoille kuuluu veronvapautus ja planeetta pelastuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et ole ollenkaan perillä miksi peritään dieselveroa tai yleensä mitään muutakaan ns haittaveroa. Kyseessä on vain rahankeruu eliitille. Esimerkkinä sähkövero, nyt on muotia vouhkata ilmastonmuutoksesta ja hiilidioksidi neutraalista Suomesta. Miksi sitten puhdasta sähköä verotetaan vaikka sen käytön lisäämistä vaaditaan? Jos polttoainevero poistuisi kun kaikkia ajelisi sähköautoilla niin pitäisi keksiä joku muu korvaava vero, jostain on saatava eliitin tarvitsema raha.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa, tällä kertaako ne veroeurot menevätkin eliitille. Yleensähän ne menevät kaikki maahanmuutaajalusmujen luksuselämän ylläpitämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neste My dieseliä käytettäessä Euro 6 normin dieselautossa, päästöt ovat pienemmät kuin sähköautoissa. Sen verotusta pitäisi laskea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei hallituksen tavoitteena ole päästöjen pienentäminen, vaan verotuksen tehostaminen. Valheelle näyttää perustuvan koko hallitusohjelma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helpoin ja oikeudenmukaisin tapa olisi siirtää vero suoraan polttoaineen hintoihin, jos sitä yleensäkkään pitäisi ollenkaan periä. Oulustakin voisi kannattaa käydä Haaparannassa tankilla ja samalla mukaan suomiolutta systeemistä puoleen hintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

600 000 EUROA AUTOIHIN

On kuulemma opposition kestävät. Eivät pääse kyytiin. Lue lisää...
Kyllä kestää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille