Aloita uusi keskustelu

Oulussa on asuntoja myynnissä 3112 kappaletta.

Aloittaja: nykyaika Asuminen 8.6.2019 19:21

Oulussa on nyt asuntoja myynnissä 3112 kappaletta ja ikävä kyllä suurin osa näistä jää omistajien käsiin ja lopulta perikunnan harmiksi. Esimerkiksi, asunto-osakkeista on tulossa samanlainen riesa kuin golfosakkeista, niitä ei halua pian kukaan ja ainoa keino lopulta päästä asunto-osakkeesta eroon on yksinkertaisesti hylätä ja unohtaa koko asunto, ja muuttaa esim. kokonaan toiselle paikkakunnalle. Esimerkiksi, Amerikassa ihmiset vain hylkäävat asunnon kun elämän tilanne sitä vaatii. Omistusasuminen ei ole enää suosiossa niinkuin vielä 20 vuotta sitten. Ei nykyajan ihmiset, nuoret varsinkaan, halua sitoutua mihinkään pysyvään he haluavat viettää huoletonta elämää. Asunto-Yhtiö muotoinen asunto-osake asuminen on käytössä vain suomessa, missään muualla maailmassa ei ole käytössä tälläistä järjestelmää. Asunto-osake on aina riski, niinkuin liike-elämän osake-yhtiöt, se voi viedä ihmisen lopulta perikatoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 75 viestiä

Mistäpä repäisit ko summan.
Jos tarkasti katsot myyntiiömoituksia, niin omakotitalojen osuus kasvaa. Ja siinä se vitsi piileekin. Ne eivät sijaitse kaupungissa, vaan kaupunkittaajaman ulkopuolella.
Hintapyyntöihin sisältyy paljon tunnearvoa. Hyvin vaikea on kaupata kaukana luonnonrauhassa, "itselle tehtyä", tehtyä ökytaloakaan, jos hinnassa ei ole tinkimisen varaa. Lisäksi meillä ei ole enää ökyostajiakaan.
Kuitenkin kaupunkiin rakennetaan edelleen kerrostaloja, ja kaupaksi kuulemme menevät. Oulussa uusien asuntojen
hinnat ovat vuodessa nousseet n 3%, joten sijopituksena vielä
kannattavaa, kun vuokratuottokin lasketaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten hyvä mutta asunto-osaketta ei voi noin vain hylätä. Osakkeen virallinen omistaja on aina vastuussa vastikkeista ja ne voidaan aina periä viime kädessä ulosoton avulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jos laittaa kunnan ja myytävät kiinteistöt....samat siellä on myynnissä mitä kaksivuotta sitten ja muutama on tullut myyntiin lisää..niin talot kuin osakkeetkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

se että valtio laittaa kokoajan sääntöjä asumiseen niin esim jätevesiasetus,sähkön hinnan nousut,öljylämmityksen kiellot jne...vanhukset kärsii näistä lakiasetuksista kun toinen puolisoista kuolee ja asuntoa ei sitten saa myytyä ja laskut juoksee perässä,perilliset kieltäytyy maksamasta kuluja kun ei kuulu heille..pitää sorvata uus laki että maansa voi lahjoittaa vaikka valtiolle että pääsee joskus eroon siitä rötisköstä kun aika tulee ja kiinteistöä ei saa myytyä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin. Asuntoja on myynnissä, mutta niitä myös ostetaan. Uusia tulee tilalle myytäväksi ja ostettavaksi. Kai pitäisi kysyä mikä asuntojen myynti-ilmoitusten määrä olisi oikeampi? Ja miksi niin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Olet hönö. Myytävät asunnot otetaan ensin pois myynnistä muutamiksi kuukausiksi ja sitten pannaan taas "uusina" asuntoina myyntiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin perustuu lausahduksesi: "Esimerkiksi, Amerikassa ihmiset vain hylkäävat asunnon kun elämän tilanne sitä vaatii."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Amerikassa ylivelkaantunut on ainakin aikaisemmin vain voinut lähettää asunnon avaimet pankille ja siirtää ongelman luotonantajan huoleksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maaseudulla ei ole kauppa käynyt vuosiin.....samat kiinteistöt myynnissä jo parivuotta..
yksinäisten on vaikea myydä ja maksaa kuluja joita kokoajan keksitään vaan lisää....onko seuraava rumpa öljylämmitys..`tuleeko siitä uusi paska-laki

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Asunto-osake on aina riski, niinkuin liike-elämän osake-yhtiöt, se voi viedä ihmisen lopulta perikatoon"
Jos ostat liike-elämässä typeriä osakkeita, niin ohraisesti käy. Sama asunto-osakkeiden suhteen. Älä osta asunto-osaketta typerästä paikasta, vaan sieltä, missä aina voi kuvitella olevan sille kysyntää. Sijainti on kenties se tärkein pointti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata ottaa kaksiota vuokralle kahden kaverusten, Kela katsoo heti pariskunnaksi vaikka ette olisi homppeleita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä saa tosiaan olla tarkkana.
Varsinkin nuorten miesten.
Piti tehdä todistettavat selvitykset Kelalle ettei ole pari,
vaan kaverukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esimerkiksi, kalifornian asunnottomuus on erittäin masentavaa ja kauheaa katseltavaa, kerjäläisiä on kaikkialla. Sama kohtalo odottaa monia suomalaisia, myös oululaisia, kunhan maailman historian pahin talouden romahdus saapuu ja pääsee kunnolla käyntiin. Tulemme näkemään valtavan työttömyyden, taloyhtiöiden konkursseja, hylättyjä taloja, kerjäläisiä, kaaosta ja lopulta yhteiskunta kuten me sen tunnemme tulee päättymään. Voi olla, että tästä alkaa ajan lopun 7 vuoden ahdistuksen aika ennen Kristuksen paluuta maan päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalifornissa asunnottomuus ei mikään ongelma, lämmintä, voi vaikka surfata Malibu Beachillä. Suomalainen viulutaiteilija Heimo Haittokin eli pitkään Kaliforniassa asunnottomana kulkurina ja ihan mukavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oisko 4-5% alueen asunnoista myynnissä. Eipä ole paljon.
Viestii eniten positiivista asiaa, etten sanoisi kehityksestä. Elämäntilanteen mukaisista muutoksista elämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi