Aloita uusi keskustelu

Oulussa on asuntoja myynnissä 3112 kappaletta.

Aloittaja: nykyaika Asuminen 8.6.2019 19:21

Oulussa on nyt asuntoja myynnissä 3112 kappaletta ja ikävä kyllä suurin osa näistä jää omistajien käsiin ja lopulta perikunnan harmiksi. Esimerkiksi, asunto-osakkeista on tulossa samanlainen riesa kuin golfosakkeista, niitä ei halua pian kukaan ja ainoa keino lopulta päästä asunto-osakkeesta eroon on yksinkertaisesti hylätä ja unohtaa koko asunto, ja muuttaa esim. kokonaan toiselle paikkakunnalle. Esimerkiksi, Amerikassa ihmiset vain hylkäävat asunnon kun elämän tilanne sitä vaatii. Omistusasuminen ei ole enää suosiossa niinkuin vielä 20 vuotta sitten. Ei nykyajan ihmiset, nuoret varsinkaan, halua sitoutua mihinkään pysyvään he haluavat viettää huoletonta elämää. Asunto-Yhtiö muotoinen asunto-osake asuminen on käytössä vain suomessa, missään muualla maailmassa ei ole käytössä tälläistä järjestelmää. Asunto-osake on aina riski, niinkuin liike-elämän osake-yhtiöt, se voi viedä ihmisen lopulta perikatoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 56 viestiä

Esimerkiksi, kalifornian asunnottomuus on erittäin masentavaa ja kauheaa katseltavaa, kerjäläisiä on kaikkialla. Sama kohtalo odottaa monia suomalaisia, myös oululaisia, kunhan maailman historian pahin talouden romahdus saapuu ja pääsee kunnolla käyntiin. Tulemme näkemään valtavan työttömyyden, taloyhtiöiden konkursseja, hylättyjä taloja, kerjäläisiä, kaaosta ja lopulta yhteiskunta kuten me sen tunnemme tulee päättymään. Voi olla, että tästä alkaa ajan lopun 7 vuoden ahdistuksen aika ennen Kristuksen paluuta maan päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko kuitenkin kyseessä vain asuntoa omistamattoman toiveajatus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Oisko 4-5% alueen asunnoista myynnissä. Eipä ole paljon.
Viestii eniten positiivista asiaa, etten sanoisi kehityksestä. Elämäntilanteen mukaisista muutoksista elämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

30 vuotta sitten ostimme Oulusta kerrostalosta asunnon, jossa asumme yhä kaksistaan. Olemme olleet ja olemme yhä tyytyväisiä kaupunkilaisena tähän asumismuotoon. Emme nähneet asuntonamme sijoituksena emmekä rasitteena. Yhtiötä on hoidettu hyvin, myöskin kattava linjasaneeraus tehty muutama vuosi sitten. Taloyhtiölle on rauhallinen ja yhteisöllisyyttä löytyy. Uusiin rakennettaviin kerrostaloihin pääsee asumaan pienehköllä rahalla, kun vertaa millainen velkaosuus vielä jää. Ongelmien tullessa käy huonosti, kun osakas kuvittelee vastaavansa vain omalta osin suuresta yhtiölainasta. Taloyhtiö vastaa kokonaisuudessaan veloistaan . Ja näitä uusia taloja on Ouluun rakennettu enimmiltään velkavetoisesti pääsääntöisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos asunnon omistamisen sijasta vuokralla asuminen yleistyy niin tällöin sijoittajille on enemmän asuntoja joita voi vuokrata eteenpäin.Asuntojen hinnat ei voi pahemmin laskea koska vanhastakin asunnosta saa hyvän vuokran.Massiivinen asumistukijärjestelmä pitää vuokrat korkealla ja asunnon vuokraajaa ei kiinnosta vuokran suuruus vaan hän maksaa sen vuokran mitä pyydetään asunnosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

10 vuoden päästä tätä maailmaa ei ole enää olemassa. Se on jo palanut tuomion tulessa. Jos ette tiedä mikä tätä maailmaa odottaa, niin lukekaa Pyhää Raamattua, mielellään vuoden 1933/1938 painosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjallista tietoa epäonnistuneista maailmanlopun ennusteista on noin 5000 vuoden ajalta. Todennäköisesti näitä ennusteita on tehty jo tätäkin aiemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

”Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta”, ” ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.”, ”Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.”, ”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä”, ”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen ”, ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.” - 2. Pietarin kirje 3: 5,6,7,8,9,10 - Raamattu 1933/1938

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usan systeemi on toinen ku täällä. Siellä kun asuntolainasta ei enää syystä tai toisesta selviä, jätetään avaimet pöydälle ja asunto on sitten pankin riesa. Velka on sillä kuitattu eikä seuraa perässä. Siksi usassa ihmiset hylkää asuntojaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet rakennusyhtiöt ovat jakaneet jälkikäteen talot omiksi osakkeikseen. Pelkona kohteen kaatuminen. Taloyhtiölainat ovat täysin vailla hollia jos laskee takaisinmakuaikoja normipalkoilla. Jossain välissä pitäisi elääkkin. Lisäksi grynderit ottaneet maapohjan jota "omistusasukkaat" maksavat vastikkeissa. Pienille tonteille ja hyvin lähekkäin ja melkei kättä päivää vastapäisen asukkaan kanssa ja sälekaihtimet koko ajan kiinni kun näkee lautaselta mitä ruokaa tänään. Autopaikat todella pieniä ja jopa katoksessa 1/3 autosta ulkopuolella. Jo vuoden jälkeen ainakin kivikkokankaalla mittavia remontteja kierot ovet, katot vuotavat, pesutilaremontteja, sisäportaat irronneet kipsiseinästä jne.jne. Kaikki viron laatutavarasta ja työstä. Voipi maksaa parin asunnon verran kunhan aika kuluu yli takuun jos konkka ei koita ennen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi ei tarvitse turvautua aloittajan luuloihin, kun on dataakin tarjolla. Myynnissä olevien asuntojen määrissä, myyntiajoissa tai neliöhinnoissa ei ole mitään poikkeuksellista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä asunnot käy kaupaksi kun vain myyntihinta on kohdillaan! Nuo myymättömät asunnot kertoo vain siitä, että ko. kohteissa myyjä on liian ahne! Ikivanhoista kaikuvista kivitaloasunnoita pydetään uuden hintaa, niin eihän sellaista kukaan halua ostaa, tai 70-luvulla rakennettu rivariosake, jota ei ole korjattu putki- eikä sähköjen osalta nykyaikaan. Lahovikaisiakin niissä on paljon kun ei ole huolehdittu salaojituksesta. Eihän sellaista kannata kenenkään ostaa ylihinnalla.
Itse ostin 40 neliön rivariyksiön ja maksoin siitä 13 000 euroa. Hinta oli mielestäni kohdillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi